Handler: Stedfortrædende Nyheder & Events Tips

Kom i "biz: finde de rigtige handler konventioner.

Af Randall C

Nogen, der er "i" biz "vil fortælle dig, at underholdningsindustrien er en, der bygger på netværkssamarbejde så meget som talent, Chutzpa eller andre materielle / immaterielle ting.

En fungerende konvention er ikke iboende til nogen geografisk placering, selvom de har en tendens til at tendens til industrien hot spots som Los Angeles, New York, Houston, og selv Chicago. En fungerende konvention er ligesom enhver anden niche konvention. Det er et sted for udøvere af håndværket at mødes, handel visitkort, og for at vise deres talenter. På ethvert fungerende konvention en ledsager kan forvente at gnide albuer med agenturer, direktører og andre aktører. Kort sagt: det er en one-stop-shop for nogle prime time netværk.

For at finde de bedste handler konventioner, fordi enhver fyr kan leje et hotel lobby ud og kalde det en, kræver at kigge på steder, som er tilknyttet den Screen Actors Guild, eller SAG for korte. Den SAG er den fungerende union, der dybest set kører branchen. De holder tingene legitime og hjælpe aktører så meget som de kan. En konvention drives af SAG personale kan forventes at være professionelle og muligvis en fordel for ledsagere. Ser ind i industrien magasiner, ligesom BACKSTAGE eller på industriens websites er den bedste måde at finde ud af om disse konventioner.