Handler: Stedfortrædende Klasser Tips

Den grundlæggende Stedfortrædende Classes

Alle skal starte med det grundlæggende i skuespil klasse. Din første klasser skal lære dig det grundlæggende i bevægelse og stemme. Lær at holde din krop for maksimal ånde kontrol og sund kropsholdning. Improv klasser er også en vidunderlig måde at lære at bruge din krop effektivt. Når man studerer stemme, praksis projektion, kundgørelse, og vejrtrækning. Grundlæggende klasser vil dække disse færdigheder. Når du har din instrument tunet, skal du gå videre til scene studieforløb.

Preparationg For Fungerende Class

Scener praktiseres i at handle klasse bør ikke tages let på. Forbered hver scene, som hvis du er under uddannelse til en omfattende produktion. Eventuelle nye færdigheder, som du bliver undervist i klassen skal efterkommes øjeblikkeligt. Brug dem i klassen og studenterprojekter for at blive mere fortrolig med dem. Under præsentationen af ​​scener, holde åbent til retning fra din instruktør. Må ikke skændes om din motivation eller hvorfor du har valgt at ansætte en bestemt teknik. Instruktøren forsøger muligvis at lære dig en ny vinkel eller bryde dig om en vane, du ikke er klar over, hvilket gør dig til en bedre skuespiller.

Påbegyndelse af træning i Acting Class

Dit tidlige skuespil trainingshould dække et kursus om improvisation. Improvisation færdigheder vil bygge tiltrængt fleksibilitet som en kreativ tænker i dit håndværk. De kan også give dig nogle erfaringer med komedie arbejde, som er meget salgbare i form af film og tv. Ikke alle Improv klasser er komiske karakter. Mange blot give dig øvelser til at løsne din krop og slappe af dit kritiske hjerne. Disse færdigheder er bydende nødvendigt, da de tillader dine præstationer for at holde sig friske.

Valg Stedfortrædende Klasser

Til sidst, vil uddannelse og feedback begynde at lære dig som ny færdigheder, du har brug for at erhverve. Brug denne viden til at guide dit valg af handler klasser. Før indskrive i en klasse, så tjek lærerens forudgående erfaring og kvalifikationer. Er han / hun er kendt for at fremme talent? Tal med andre studerende, og find ud af, om læreren gør sig selv til rådighed for studerendes spørgsmål. Hvis det er muligt, skal du finde ud af, om du kan revidere kursus før fuldt forpligte sig til det.

Møde Fordele i Acting Class

SFT tilbyder fremragende handler klasser, der hjælper dig med at få råd og feedback fra professionelle skuespillere. Skolens tirsdag aften "Meet the Pros" session giver eleverne mulighed for at mødes ansigt til ansigt med nogle af de meget professionelle, de vil blive audition for. Det er en god måde for studerende at få et håndtag på aktuelle trends og skabe forbindelser. Hver session har en Q & A portion, hvilket giver eleverne mulighed for at plukke hjerner af branchens professionelle. Vigtigst er det, ved slutningen af ​​hver session, er studerende får mulighed for at mødes med højttalerne enkeltvis for en feedback-session.

Sådan finder du den rigtige fungerende træner.

Af Randall C

Der er få mennesker vigtigere for karriere en skuespiller end den person, de vælger at uddanne dem. Hver skuespiller, der tager deres karriere alvorligt vil med tiden finde sig i hænderne på en (forhåbentlig) i stand virkende coach, og det er absolut nødvendigt, at de finder den rigtige coach for dem. Med så meget sort og plads til teknik i den fungerende verden det kan være lidt svært. Heldigvis er der et par nemme måder at finde den rigtige fungerende træner.

1 - LOOK LOKALT

Taler af erfaring, at have en fungerende træner en kort køretur væk vil dramatisk øge din engagement i uddannelsen. En lang køretur bare dræber motivation. Ser gennem internettet eller telefon bøger kan føre dig til en liste over handler trænere.

2 - se efter anmelderroste COACHES

God uddannelse er lige så vigtig som en god rolle på dit cv. En roste lærer, en, der er populær blandt de lokale agenturer, kan hjælpe med at lede dig til et ben op på konkurrence, når det drejer sig tid til at deltage i disse støbning opkald.

3 - se efter den rigtige teknik

Er du en metode skuespiller? Eller foretrækker du en mere afslappet tilgang? Læse op på de grundlæggende teknikker ansat af berømte skuespillere kan føre til en mangel på god information. Når du finder en teknik, der interesserer dig, kan du begynde at søge efter en fungerende coach, der beskæftiger denne teknik.

4 - bede om forslag

Vær ikke bange for at spørge dine handler og industrien venner for forslag. "At kende nogen" er så vigtig i denne branche som din faktiske gudgivne evner. Den rigtige henvisning kan føre til en stor instruktør og fortsatte succes, når du har afsluttet gå til din skuespil klasse.