Håndlavede Gaveideer til en bedsteforælder

Håndlavede Gaveideer til en bedsteforælder


Der er mange kreative og overkommelige håndlavede gaveideer til en bedsteforælder, der let kan gøres på egen hånd. Det er den slags gaver, der kommer fra hjertet og vil blive skattede i mange år fremover. Selv hvis du aldrig har lavet en hjemmelavet gave før, er der ingen bedre modtager end en bedsteforælder, som bedsteforældre især vil sætte pris på unikke og tankevækkende gaver.

Håndlavede Gaveideer til en bedsteforælder

Når du tænker op ideer til håndlavede gaver til bedsteforældre, der er et par måder at få de kreative safter flyder. Først tænke over den slags gaver din bedsteforældre kan nyde at modtage eller finde nyttige, samt hvad du nemt kan lave på din egen. For det andet, overveje, hvor du vil købe de leverancer, eller hvis de er let tilgængelige allerede i dit hjem. Du ønsker helt sikkert at være sikker på den håndlavede gave er ikke alt for kompliceret, eller noget, som du ville være bedre stillet købe. Endelig begynde at gøre din håndlavede gave, og husk på, at det ikke behøver at være perfekt. De bedste håndlavede gaver har en lille sjæl og et par unikke personlige hånd.

Gaver til bedstemødre og bedstefædre

Her er nogle kreative håndlavede gaveideer:

 • Lavender Satchel: Der er mange hjemmelavede lavendel gaver, og skoletaske er særlig let og en stor gave til at sætte i badeværelset eller ind i en tøj skuffe. Du skal bruge nogle ret klæde eller stof, bånd eller tråd, og nogle tørrede lavendel blomster.
 • Smykker: Håndlavede smykker, såsom halskæder, øreringe og armbånd er en anden god gave idé. Du kan forbedre dine smykker skabelse ved at købe sten eller krystaller fra en perle butik, der tilbyder helbredende egenskaber eller andre attributter.
 • Bird Feeder: Prøv at købe en premade træ fugl feeder og male det i brugerdefinerede farver, eller lave dine egne. Birdhouses kan være lavet af græskar og er nemme at lave, når du har de rigtige værktøjer. Tjek Birdhouses du kan gøre i en dag for inspiration.
 • Strikket halstørklæde: Alt, hvad der kan være af trikotage, såsom et tørklæde, hat eller vanter ville være nyttigt at en bedsteforælder i et koldere klima.
 • Clay Vase: Lav en vase af ler eller bruge ler til at forme en meningsfuld papirholder eller dekoration. Du kan også forme humoristiske figurer af familiemedlemmer eller kæledyr ud af ler som en munter samtale stykke.
 • Kort og kalendere: Lav dine egne brugerdefinerede fødselsdag, ferie og særlige lejlighed kort og kalendere til din bedsteforælder. Til udskrivning, kan du prøve en lokal printer eller Vista Print online, der vil skibet elementer til dig efter udskrivning dem.
 • Memory Album: Saml de skotøjsæsker af fotos dine bedsteforældre har lagring og organisere dem i et fotoalbum, eller prøv en elektronisk version ved at scanne gamle fotos og udskrive dem i en bog. Du kan udskrive digitale bøger ved hjælp Shutterfly.

For Bedsteforældre på et plejehjem

Ældre bedsteforældre også sætte pris på hjemmelavede skatte fra familiemedlemmer. Her er et par enkle ideer til gaver til et plejehjem bosat:

 • Wallpaper: Bring i kontakt papir og lave din egen tapet for et afsnit af din bedsteforældres væg.
 • Good Luck Charm: Sy stykker stof sammen, bruge udstopning eller tørrede blomster, og lave en lille pude eller skoletaske som en held og lykke charme.
 • Vindue Hanging: indsamle perler eller krystaller og snor dem sammen til et stykke af illustrationer, der kan hænges på et vindue.
 • Opslagstavlen Photo Display: Spray male en opslagstavle i din bedsteforældres yndlingsfarve og bringe det ind med billeder af familiemedlemmer til at vise i rummet.

Giv fra hjertet

Uanset hvad slags håndlavede gaveideer til en bedsteforælder du vælger at arbejde med, så husk, at så længe det kommer fra hjertet får du en glad reaktion. Bedsteforældre er også den perfekte testpersoner for håndlavede gaver, fordi de ikke forventer perfektion og vil nyde gaver, der har en masse tanker lagt i dem.