Håndlavede bryllup hår tilbehør Interview

Håndlavede bryllup hår tilbehør Interview


Når Pris Batchelder blev gift, opdagede hun et talent for at gøre håndlavede bryllup hår tilbehør. Pris forhandlinger om at LoveToKnow om hendes unikke bryllup hår tilbehør og giver tips til brude for deres særlige dag.

Design By Pris

Kunstner Pris Batchelder skaber elegante og feminine bryllup hår tilbehør til brude og medlemmer af partiet bryllup. Design af Pris tilbyder mange alsidige tilbehør, der kan supplere mange forskellige bryllup frisurer.

One-Stop Shopping for Wedding Hår Tilbehør

LoveToKnow (LTK): Hvad betyder Design by Pris tilbyder brude?

Pris Batchelder (PB): Design af Pris tilbyder i øjeblikket:

  • En unik, kvalitet håndlavede paryk med en række forskellige designs til brude i forskellige størrelser og farver.
  • Custom design hår stykke
  • Brugerdefineret moderne fuglebur slør
  • Brude smykker

Håndlavede bryllup hår tilbehør Interview

LTK: Beskriv venligst dine samlinger af brude hår stykker og bryllup tilbehør.

PB: De samlinger af Design By Pris er håndlavet af en kombination af forskellige typer stof og materiale. Jeg ville elske at designe og skabe en unik, en af ​​en slags hår stykke, da jeg mener en brud-til-være fortjener at se fantastisk og særligt på hendes bryllupsdag.

Design Brude Hår Tilbehør

LTK: Hvilken type materialer arbejder du med at skabe mange af dine kunstneriske brude hairpieces?

PB: De fleste af de hår blomster er håndlavede med en kombination af stof blomst, hånd-cut stof silke, satin, organza, fjer, netting, kvalitet rhinestone centerpiece, Swarovski perler, krystaller og klare krystaller.

LTK: Hvad er din yndlings Design by Pris brude tilbehør skabelse?

PB: Alle mine kollektioner jeg tilbyder, er min favorit. Når jeg opretter en hår stykke, jeg altid huske på, at "hvis jeg er den, der åbner æsken, hvad jeg forventer at se og modtage." Derfor vil jeg designe og skabe hver hår stykke med mit hjerte, den bedste håndværk og opmærksomme detaljerne for hver enkelt hår stykke.

Håndlavede bryllup hår tilbehør Interview

LTK: Hvordan du nærmer dig brugerdefinerede ordrer?

PB: Design af Pris mål er det unikke og i trend look til brude. Jeg elsker at arbejde på en "Custom design" hår stykke. Efter jeg nærmede fra brude, jeg lægger mærke til hendes detaljer, lære hendes behov og indsamle så mange oplysninger som jeg kan. Så begynder jeg at arbejde på stykket. Processen med custom design kan tage længere tid, da der er taget hver eneste detalje i min betragtning. Der vil være flere kontakter via e-mail for at opdatere processen. Det endelige udseende skal godkendes af bruden før shipping trin finder sted.

Rådgivning for Brides

LTK: Hvad skal brude kigge efter i hår stykker og slør?

PB: Da jeg var engang en brud mig selv, jeg tror det vigtigste, at brude skal kigge efter i at få hendes hår stykker og slør er håndværksmæssig kvalitet og god kundeservice. Designeren skal forstå behov bruden.

LTK: Har du nogle råd til brude, der søger efter brude tilbehør?

PB: For at søge efter det perfekte hår stykke, alle brude kan give sig mere tid med at lede. Begynde at kigge omkring 3 måneder eller mere før brylluppet dagen.

Håndlavede bryllup hår tilbehør Interview

Fremtidige planer for Design By Pris

LTK: Hvad er de fremtidige planer for Design By Pris?

PB: Design af Pris planer om at tilbyde mere unik og i trend brude hår stykke og nye bryllup tilbehør, såsom slør, ringbærer puder, strømpebånd, boutonnieres og mere i fremtiden.

Om Pris Batchelder

Design by Pris er en online håndlavede bryllup hår tilbehør virksomhed baseret i Californien. Hvert hår tilbehør er designet af kunstneren Pris Batchelder, som er født og opvokset i Thailand. Batchelder gør kunstneriske brude hår stykker og hår tilbehør til brude og medlemmer af partiet bryllup. Hvis du vil vide mere om Batchelder og købe hårpynt, besøge Design by Pris Etsy butik, eller blog.

LoveToKnow tak Pris Batchelder for at indføre vores læsere til hendes kunstneriske håndlavede bryllup tilbehør. Vi ønsker hende held og lykke med alle hendes fremtidige bestræbelser.