Håndlavede boheme smykker

Håndlavede boheme smykker


Håndlavede Bohemian smykker er en del af en nyere tendens i retning af mere naturlige, unikke mode stilarter. Med usædvanlige kombinationer af enkle materialer og fed brug af naturlige elementer, dette miljøbevidst smykker gør en sand fashion statement.

Om Bohemian Style

Bohemian stil opstod i Østeuropa århundreder siden, ofte forbundet med sigøjner og nomadiske befolkningsgrupper. I dag er Bohemian smykker oftest forbundet med New Age, frit åndrig individer. Mens der kan være et mønster Bohemian smykker - det samme antal af perler i en gentagende format, for eksempel - symmetri ikke er stift, og de individuelle forskelle i hvert stykke hyldes. I en halskæde for eksempel fem perler kan have en lignende form eller farve, men lidt forskellige nuancer, størrelser eller overfladeuregelmæssigheder give hver en sondring. Denne sondring er en af ​​de grundlæggende værdier i Bohemian kultur, som værdsætter selvudfoldelse og individuel artisteri over alt andet.

Bohemian håndlavede smykker har en vintage føler, der gør det populært på tværs af generationer. Den første bølge af Bohemian mode var i slutningen af ​​1960'erne og begyndelsen af ​​1970'erne under den "hippie" æra, men i dag berømtheder som Mary-Kate og Ashley Olsen har gjort Bohemian tilbehør og mere populære.

Styles af håndlavede Bohemian Smykker

Generelt Bohemian smykker bruger naturlige elementer og materialer til at understrege bærerens forbindelse til naturen og enkelheden i naturlige ting snarere end kunstige konstruktioner. Bohemian stykker er normalt tunge og tykke, ofte ved hjælp af flere lag for at tilføje tekstur og dimension til halskæder og armbånd. Chunky poster klassificeres ofte som Bohemian så godt.

Lange halskæder er de mest populære bøhmiske stykker, efterfulgt af tykke armbånd armbånd, vedhæng og dinglende øreringe. Bøhmiske ringe er meget sjælden, men er normalt store og anvendelse tumbles snarere end facetslebne sten, fordi de er mere naturligt og har en mindre ensrettede struktur. Moderne designer smykker kan dog indgyde forskellige samlinger med Bohemian elementer som blomster, naturmaterialer og frisindet mønstre.

Hvorfor Håndlavede?

Mest Bohemian smykker er lavet i hånden, fordi det er nemmere at arbejde med store stykker af materiale individuelt i stedet for med en maskine. På grund unikke og personalisering er værdsat i Bohemian stil, håndlavede smykker er bedre i stand til at inkludere en-of-a-kind elementer og individuelt inspirerede mønstre. Mange smykker håndværkere fokuserer på håndlavede Bohemian smykker som en form for selvudfoldelse og kreativitet, hvilket bringer endnu mere usædvanlige funktioner til stykkerne, de skaber.

Anvendte materialer

Bohemian stil fremhæver naturlige materialer i både mode og smykker, men der er en bred vifte af forskellige muligheder for smukke smykker design, herunder:

 • Coral eller skaller, især dem med karakteristiske mønstre eller unikke farver.
 • Turkis eller andre natursten med interiør marmorering og mønstre.
 • Amber, sten, eller fossile fragmenter.
 • Poleret træ stykker.
 • Perler, især hvis de er usædvanlige former, der ville typisk blive kasseret af kræsne guldsmede.
 • Læder stropper til vedhæng.
 • Wire figurer lavet med kobber eller sølv wire.
 • Udskåret træ eller knogle former, som regel i naturlige motiver såsom dyr eller blade.
 • Perler fremstillet af et af disse naturlige materialer i en række størrelser og former.

Håndlavede boheme smykker
Bohemian stil.

Et stykke af håndlavede Bohemian smykker kan anvende en række forskellige materialer eller kan fokusere på en enkelt sætning. Det hele afhænger af kunstnerens vision samt personlighed bæreren.

Andre Bohemian Fashion

Bohemian smykker er kun en del af den større Bohemian modeverdenen. Lange, flydende nederdele, beskåret jakker, støvler, overdimensionerede poser, og flossede materialer arrangeret i stilfulde lag alle er grundlæggende for denne type af mode. De stadig holde sig til Bohemian værdier imidlertid ved hjælp af naturlige stoffer, der ofte afdæmpede farver og en delikat følelse af personlig stil snarere end streng overholdelse af reglerne i landingsbanen.

Finde boheme smykker

Håndlavede Bohemian smykker ikke kan findes i de fleste smykker butikker; online forhandlere er den bedste måde at finde unikke stykker. Mange individuelle kunstnere tilbyde deres smykker til salg online, med omkostninger fra $ 10-300 per styk afhængigt af størrelsen, de anvendte materialer, og den specifikke kunstner. Populære online kunstnere, der tilbyder en vifte af værker er:

 • Opal Moon Håndlavede Artisan smykker
 • Evas Addiction
 • Peace Unique
 • Julianna Raye Designs


Håndlavede Bohemian smykker er den perfekte måde at udtrykke personlig stil og flair på en naturlig, ukompliceret måde. Fra lange halskæder og vedhæng til armringe og øreringe, denne smykker tendens er sikker på at være stilfuld for mange flere generationer.