Handicap: Sammenslutninger og organisationer Tips

American Council for Hovedpine Uddannelse

Den amerikanske Råd for Hovedpine Uddannelse (AChE) er en nonprofit patient-sundhedsprofessionel partnerskab dedikeret til at fremme behandling og håndtering af hovedpine, og til at øge den offentlige bevidsthed om hovedpine som gyldig, biologisk baserede sygdom.

ACHE har også diskussionsfora, støttegrupper, og oplysninger om børn og hovedpine.

http://www.achenet.org

National Institute of Mental Health

For sent breaking news og information om kliniske forsøg inden for psykisk sygdom, bruger NIMH forskning for at mindske byrden af ​​psykisk sygdom. Denne offentlige sundhed mandat kræver, at de udnytter stærke videnskabelige værktøjer til at opnå en bedre forståelse, behandling og i sidste ende forebyggelse af psykisk sygdom.

For mere information, besøg venligst: http://www.nimh.nih.gov/

Kræft Kids

Kræft Kids er et web-baseret organisation, der begyndte i 1997 med en enkelt mål: ". For at hjælpe børn med kræft fortæller deres historier til verden" Deres mål opnås ved at give links til de personlige hjemmesider af børn, der kæmper kræft, gennem historierne afsnit af deres websted.

Desværre, for nogle af børnene, slaget med kræft gik ikke i ordet "eftergivelse" eller "kur", men i døden. I en vis forstand er disse modige små krigere mistet deres kamp med kræft monster. Men i en anden forstand, at de faktisk er blevet tildelt den ultimative sejr ved at få englevinger. Kræft Kids hylder de børn gennem Cancer Kids "Wall of Memory".

For mere information, besøg venligst: http://www.cancerkids.org

Nationale Fathers 'Netværk

The National Fathers 'Network er en non-profit organisation finansieret af en bevilling fra mødres og børns sundhed Bureau. Deres mission er at "fejre og støtte fædre og familier opdrage børn med særlige behov for sundhedspleje og udviklingsforstyrrelser."

For mere information, besøg venligst: http://www.fathersnetwork.org

Fædre transportnet en Español
http://www.fathersnetwork.org/web/espanol/index.html

Landsforeningen Downs Syndrom

Landsforeningen Downs Syndrom (nads), en non-profit organisation, der blev grundlagt i Chicago i 1961 af forældre til børn med Downs syndrom, som følte et behov for at skabe et bedre miljø og skabe forståelse og accept af mennesker med Downs syndrom .

For mere information, besøg venligst: http://www.nads.org

Easter Seals

En forening dedikeret til hjælp fra unge og gamle. Easter Seals tilbyder information om AcessAbility, Child Development Centers, samt Voksen Day bil tjenester. Information er især nyttigt for dem, der havde polio i en ung alder og har tilbagevendende symptomer senere i livet.

For mere information, besøg venligst: http://www.easter-seals.org

(Dette tip er bidraget af: Jackie 'Micke "Jinks, Senior-tip Guru)

Den Søskende Support Project

Den Søskende Support Project er et nationalt program dedikeret til interesser brødre og søstre af mennesker med særligt sundheds- og udviklingsmæssige behov. Projektet er baseret på Børnehospital og Regional Medical Center i Seattle, Washington.

For mere information, besøg venligst: http://www.seattlechildrens.org/sibsupp/default.htm

Nationale Forældre til Parent Support & Information Systems, Inc.

NPPSIS er blevet etableret til nationalt link familier, hvis børn har særlige behov for sundhedspleje eller sjældne sygdomme. Forældre på udkig efter en kamp eller er villige til at netværke med andre familier nationalt.

For yderligere information, kontakt venligst:
Kathleen Judd, projektdirektør
PO Box 907, Blue Ridge, Georgien 30513
Toll-Free: 1-800-651-1151
Voice Mail: (706) 632-8822
E-Mail: [email protected]