Handicap: plejere Tips

Pårørende: Ældre Pårørende

Ældre pårørende er mere modtagelige for stressrelaterede sygdomme, når omsorgen for et familiemedlem. En ældre omsorgsperson er også mere tilbøjelige til at få optaget i omsorgen for hans eller hendes elskede, at hun eller han ikke får nok søvn eller spise ordentligt, hvilket yderligere reducerer kroppens evne til at bekæmpe sygdom og infektion.

Fordi en ældre persons knogler kan være mere skør end en yngre persons knogler, bør ældre pårørende have hjælp, når hans eller hendes caregiving ansvarsområder kræver at løfte patienten. Et fald kunne sætte både mennesker på et plejehjem.

Desuden kan omsorgen for en ældre person blive økonomisk anmassende, især hvis de pårørende er ældre og har kun social sikring indkomst at støtte familien. Der er programmer, der kan hjælpe pårørende til de ældre og ældre pårørende:

Kontakt 1-800-677-1116 og bede om ældreplejefaciliteterne ressourcer i dit område. Der kan være betalinger til rådighed for pårørende under den ældre amerikanere Act of 2006. Programmet er sponsoreret af den føderale regering og administreres af staten. Hvis du ikke kan kvalificere sig, altid spørge, om der er andre ressourcer.

  • Besøg www.benefits.org for mulige fordele for ældre pårørende
  • Besøg www.govbenefits.gov for mulige fordele for ældre pårørende

At kunne ikke bekymre dig om visse finanser lindrer nogle af stress på ældre pårørende, hvilket gør omsorgsperson sundere, der sikrer, at hun eller han ikke kommer ned med stress relaterede sundhedsproblemer.

Pårørende: En guide til Pårørende

En caregiver spiller en vigtig rolle i livet for en kronisk syg eller terminal patient, men de pårørende skal holde hans eller hendes eget helbred for at være i stand til at passe korrekt til patienten.

  • Den pårørende bør sikre alle nødstilfælde kontaktoplysninger for alle patientens læger er let tilgængelig.
  • Kontroller, at alle af patientens lægelige oplysninger er nemt tilgængelige. Skulle der være en nødsituation, skal du ikke regne med dig selv at huske relevante oplysninger, såsom medicin, doseringer og behandlinger.
  • Skriv ned alle de medikamenter og behandlinger på en tidsplan, så du ikke går glip af en dosis eller en behandling.
  • Hvis patienten kræver omfattende natlig pleje, leje en sygeplejerske eller kontakt hospice at have nogen hjælp under natlig timer.
  • Tag et par timer til dig selv hver dag. Hvis det betyder at have hospice eller en privat sygeplejerske kommer ind hver dag, så dette bør ske. Dette vil hjælpe med at holde pårørende fra at lide af udbrændthed.
  • Sørge for at få et andet familiemedlem, hospice eller privat sygeplejerske til at tilbringe en hel dag i hjemmet, så du kan komme ud og gøre ærinder eller bare tage en dag til at forkæle dig selv.
  • Sørg for at du ikke glemmer at spise ordentligt og gøre grundlæggende vedligeholdelse for dig selv. Hvis dit helbred falder, vil du ikke være i stand til at fortsætte omsorgsfulde for patienten kræft.
  • Hold konstant kontakt med kræft patientens læger. Sørg for at du er opmærksom på eventuelle ændringer i pleje protokol. Skriv de nye ændringer ned og justere andre protokoller, som er relevant.

Pårørende: støtte og bistand

At være en omsorgsperson kan være meget stressende, især hvis de pårørende er den eneste person til rådighed til at være omsorgsperson. Der er programmer, der kan hjælpe med at uddanne en omsorgsperson til at lære at tage sig af sig selv og for at forhindre udbrændthed og eventuelle relaterede sundhedsproblemer.

Mange programmer tilbyder en pædagogisk serie om, hvordan de pårørende bør tage sig af sig selv i områder med stress reduktion, liv og omsorgsperson balance, kommunikation og hvordan man laver svære beslutninger. Caregiver programmer også hjælpe hjælperen fuldstændige ansøgninger om finansiel støtte, energi bistand, Medicare og Medicaid, transport tjenester og forplejning service.

Caregiver bistand grupper kan findes online eller i hele dit samfund. Hvis de pårørende støttegruppe er i dit lokalområde, kan det give en omsorgsperson bibliotek med bøger og dvd'er om omsorg for en ældre person eller en person med sundhedsspørgsmål. Centret kan også have computere og personale til at hjælpe emner omsorgsperson forsknings af interesse vedrørende deres ladning sygdom.

Pårørende: Pasning af en kræftpatient

At tage sig af en kræftpatient kan være givende og stressende på samme tid. Selv om det føles godt at være i stand til at tage sig af en elsket en derhjemme, hvor han eller hun kan være bekvemt, kan det være stressende på kræft omsorgsperson. Avancerede kræftpatienter kræver runde-the-clock pleje - afhængigt af typen af ​​kræft og medicin ordineret, kan de pårørende skal vågne op mange gange i løbet af natten for at give patienten medicin eller kontrollere vitale tegn.

Kræftpatient pårørende bør også sikre, at de har alle de kontaktoplysninger nødsituation, hvor det kan findes. Hvis der skulle være en nødsituation og patientens kræft har brug for at blive transporteret til det nærmeste hospital, og at hospitalet ikke er den behandlende hospital, vil lægerne nødt til at kende alle de medikamenter, som patienten kræft er på. Lægerne skal også vide om eventuelle medicinske behandlinger patienten kræft undergår (såsom kemoterapi).

Den kræftpatient pårørende bør være sikker på at få masser af hvile og tage sig af sig selv. Hospice personale kan komme i at hjælpe kræftpatient pårørende og give de pårørende en pause i et par timer. Hospicer tilbyder også overnight pleje, således at den primære omsorgsperson kan få nogle hvile og være på fuld arbejde potentiale i dagtimerne.