Handicap: Deaf Living Tips

Uddannelse for Døve

Ifølge § 504 i 34 CFR 104,33-36, er handicappede børn, herunder døve og hørehæmmede børn har ret til en gratis uddannelse. Både statslige og lokale uddannelsesinstitutioner overholder evaluerings- og placering krav i 34 CFR 104,34.

De statslige og lokale uddannelsesfaciliteter, i udviklingen af ​​en IEP for en døv barn, skal tage hensyn til de kommunikationsbehov af barnet, herunder barnets foretrukne form for kommunikation, sproglige behov, sværhedsgraden af ​​høretab og mulighederne for at anvende resterende hørelse, det faglige niveau af barnet og sociale, følelsesmæssige og kulturelle behov barnet.

Hvis det er nødvendigt, skal yderligere behov det enkelte barn skal tages i betragtning. Hvis sværhedsgraden af ​​en barnets behov kræver en ændring i pensum, skal studieordningen ændres for at opfylde barnets behov. Dette omfatter evaluatorer, der har kendskab til specifikke faktorer "som en del af det tværfaglige hold evaluere den studerende." Dette vil bidrage til at sikre, identificeres døve studerendes behov.

Mere information om de uddannelsesmæssige rettigheder døve og hørehæmmede børn kan findes på det amerikanske Department of Education, Kontoret for Civil Rights (http://wdcrobcolp01.ed.gov/CFAPPS/OCR/contactus.cfm).

Hørehæmmede Assistance

Bistand til hørehæmmede kommer i mange former, fra telefonudstyr og audiovisuelt udstyr til førerhunde for hørehæmmede. Arbejdsgiverne skal yde bistand for hørehæmmede, således at hørehæmmede kan få et job. En arbejdsgiver skal give TTY telefoner eller audio forstærkere, hvis en hørehæmmet medarbejder behov, for at fuldføre en opgave. En arbejdsgiver skal også gøre det muligt for hørehæmmede at bringe en tolk eller en servicehund på jobbet.

Assistance leveres også i andre former, der bruges i hverdagen. Når du taler til en hørehæmmet person, hvis den pågældende person ikke har et høreapparat eller anden mekanisk assistance, tale tydeligt og langsomt, men ikke så langsomt, at det er svært at følge samtalen. Mange hørehæmmede mennesker kan nemt læse læber. Også huske på, at fordi en person er hørehæmmede, betyder det ikke automatisk, at personen er også mute. Ofte en person med nedsat hørelse mister sit hørelse senere i livet og har allerede lært at tale. Nogle gange, en person, der har været døv eller har haft nedsat hørelse fra fødslen lærer også, hvordan man taler, men han eller hun ikke kan høre sig selv tale.

Deaf Living: Organisationer

Der er mange døve organisationer indeholder materiale om døvhed og nedsat hørelse. Disse organisationer er noteret på to sider:

 • http://www.cio.noaa.gov/hpcc/access/nohear.htm - det er en regering side og indeholder links til den nationale sammenslutning af Døve, Association for Late Døvhed i voksne, Alexander Graham Bell Association, American Society for døve børn, American Hearing Research Foundation og USA Døve Idrætsforbund.
 • http://clerccenter.gallaudet.edu/Clerc_Center/Information_and_Resources/Info_To_Go.html/184.html - denne side er Laurent Clerc National Deaf Education Center på Gallaudet University. Denne side indeholder information for døve og hørehæmmede børn og unge, herunder:
 • Hjælp til babyer (0 til 3)
 • Uddan Børn (3 til 21)
 • Overgang til voksenliv
 • Høretab Information
 • Sprog og Literacy
 • Hørelse og Kommunikationsteknologi
 • Love
 • Ressourcer

Den Clerc Center giver information om familiens rolle i en døv barns liv, finde tjenester, sproglig udvikling, information om hørelse teknologi og information til undervisere. Nogle af de workshops, som den Clerc center er meget værdifulde for pædagoger og forældre og omfatter:

 • Cochlear Implant Uddannelse
 • Literacy og Language Development Workshops
 • Sociale og følelsesmæssige sundhed Workshops
 • Videnskab og Math Workshops
 • Educational Technology Workshops
 • Transition Workshops
 • Visual Phonics Workshop

Jobs for hørehæmmede

Hørehæmmede kan gøre mange arbejdspladser, som en høring person kan gøre. Hvis en arbejdsgiver ikke har udstyr til at hjælpe en hørehæmmet person til at gøre sit job, ved lov, skal arbejdsgiveren bestemme, at udstyr. En arbejdsgiver skal også yde støtte til jobsamtaler, herunder at tillade en hørehæmmet person til at bringe en tolk, hvis en tolk er nødvendig.

I de fleste tilfælde kan en hørehæmmet persons hørelse korrigeres til et punkt, at han eller hun kan høre nok til at gøre enhver opgave. Hvis en telefon er nødvendig for jobbet og et høreapparat ikke er nok, skal arbejdsgiveren give hørelse forstærkere til telefon hørehæmmede persons skrivebord.

Mens enhver arbejdsgiver kan leje en hørehæmmet person, den føderale regering har også særlige leje praksis for handicappede. De fleste mennesker henvende sig direkte til et føderalt agentur eller afdeling, så føderale arbejdsgivere anvender en række forskellige vurderingsværktøjer til at vurdere ansøgerne. Den føderale regering vælger medarbejderne fra en liste over kvalificerede ansøgere, og er mere tilbøjelige til at ansætte handicappede.

Hørehæmmede Handicap

Nogle gange, høre folk tror, ​​at en person med nedsat hørelse ikke kan gøre alt det, en høring person kan gøre. Det meste af tiden, dog kan en høring person ikke engang klar over, at personen har en hørenedsættelse på grund af høreapparater. Selv uden høreapparater, kan en hørehæmmet person, stadig gøre alle de ting en høring person kan gøre, selv taler i telefon. Med høreapparater og forstærkere eller endda cochlear implantater til de alvorligt hørehæmmede, er det vanskeligt at sige, at en person har endda en værdiforringelse.

Der er også støttegrupper og ressourcer til hørehæmmede. Disse støttegrupper kan hjælpe med at bestemme, hvilken slags høreapparat fungerer bedst (henstillinger), drøfte, om cochlear implantater var værd at en person, der har dem, taler om at overvinde forhindringer (såsom at lære at høre med cochlear implantater), og hvor man kan få økonomisk støtte til hørehæmmede. Økonomisk støtte kan bruges til kollegiet og til at købe specialudstyr nødvendig for at hjælpe hørehæmmede deltage i college.

Deaf Living: Beskæftigelse

Afsnit 1 af amerikanerne med Disabilities Act, at arbejdsgiverne skal give rimelige ændringer af arbejdspladsen og arbejdspladsudstyr til at rumme mennesker med handicap. Det specifikt skitserer, at arbejdsgiverne skal give TTY-enheder, visuelle alarmer varsling (røgalarmer og andre alarmer) og CCTV blandt andet at hjælpe en døv eller hørehæmmet person gøre sit job.

Også for offentligt ansatte, § 501 i Rehabilitation Act fra 1973, 29 USC 791 kræver den føderale regering til "praksis positiv særbehandling til at ansætte og fremme handicappede arbejdstagere." Dette inkluderer at give lige adgang til uddannelse og karrieremuligheder.

Lovene dækker ikke kun en person, der allerede har været i arbejdsmiljøet. En arbejdsgiver skal også rumme en døv eller hørehæmmet person under et interview. Den føderale regering skal også give tolke for offentligt ansatte, hvis der anmodes om en tolk.

Private arbejdsgivere kan fratrække udgifterne til eventuelle overnatningssteder lavet til døve eller hørehæmmede. De kan også være berettiget til særlige skattefradrag. Hvis arbejdsgiverne er fundet at være noncompliant med regler om ansættelse af handicappede, kan det være til ansvar.