Håndholdt Plumeria brudebuketten

Håndholdt Plumeria brudebuketten
Plumeria er det perfekte valg til tropiske bryllupper.

En håndholdt plumeria brudebuketten er en dejlig buket valg for enhver bryllup.

At vælge en Bouquet

Med al den planlægning, du skal gøre som denne særlige dag nærmer, at vælge et bryllup buket kan være tættere på bunden af ​​din to-do liste. Efter alt, du har lært at finde den perfekte kjole, vælg en placering til ceremonien, beslutte på dine ledsagere, og selvfølgelig planlægge bryllupsrejse. Brudebuketter kan være en dejlig, cascading masse af blomster, eller de kan være elegant på en enkel, rund form. For nogle valg af stil til en buket kommer ned til den type kjole, de er iført. En kortere kjole kræver generelt for en mindre buket, mens en kjole, der er udstyret med en fuld nederdel og lange tog ofte er ledsaget af en stor, flydende buket. Det vigtigste element i buketten, er imidlertid blomsten, du vælger.

Plumeria Fakta

Mange gartnere og blomsterhandlere overveje Plumeria at være en af ​​de mest perfekte og udsøgte blomster i verden. Mens ofte menes at være et rent tropisk plante, kan Plumeria faktisk overleve i koldere klimaer, så længe det er bragt indendørs, indtil faren for frost er gået. Plumeria er slående, både for dens udseende og dens duft. Duften af ​​denne blomst er særlig unik, fordi hver blomstre har sin egen unikke duft, såsom sødme jasmin eller aroma af ferskner. Fordi Plumeria trives i tropisk klima, såsom Hawaii, det er tørke tolerant og fortsætter med at blomstre fra april til november. Populære plumeria sorter omfatter følgende:

 • Candy Stripe Plumeria -Denne sort byder trefarvet blomster i røde, gule og hvide striber.
 • Kimo Plumeria -Den eneste virkelig appelsin Plumeria, den Kimo har brede kronblade med en sød duft.
 • Lani Beauty -Lani skønhed er en smuk lyserød og hvid blomst med en blød gul center. Dens duft ligner en rose.
 • Nebel Rainbow Plumeria -Denne gul Plumeria er udstyret med en rød bånd på forsiden og bagsiden af kronbladene.
 • Plumeria pudica -Denne plumeria typisk har hvide blomster og rige blade, der blomstrer næsten året rundt.

Design af et håndholdt Plumeria brudebuketten

Håndholdt Plumeria brudebuketten
Palmeblade er perfekte accenter.

Blomsterhandlere, der designer en håndholdt plumeria brudebuketten typisk fokuserer på et væld af tropiske blomster med Plumeria som featured blomstre eller blomster. Hvis du vil lave din egen brudebuket med Plumeria dog kan følgende tips være af interesse.

 • For at hjælpe dine blomstrer holder længere, sted friskplukkede blomster i koldt vand i flere timer. Fjern blomsterne og placere dem i en stor plasticpose, og pas på ikke at knuse kronbladene. For at beskytte dem, mens de er indesluttet i posen, blæse luft ind i posen med et sugerør før lukning.
 • Hvis du har planer om at bestille plumerias, huske på, at nogle sorter ikke kan være til rådighed, indtil de varmere måneder af sommeren. Dog kan du være i stand til at finde selv de sjældnere sorter på planteskoler i Hawaii.
 • Husk på, at duften af ​​nogle plumerias kan være næsten overvældende. Hvis du er allergisk over for blomster, eller hvis du er meget følsomme over for visse aromaer, kan du ønsker at besøge en lokal planteskole eller blomsterhandler og bede om at faktisk lugte denne blomst, før du har det i din buket.
 • Hvis du elsker den tropiske udseende af Plumeria, overveje at tilføje en flor eller to som et hår tilbehør.
 • Tilføj tropiske grønne såsom bregner eller palmeblade som accenter til en virkelig eksotisk bouquet.
 • Hvis du bestiller din buket online, bede blomsterhandler til at sende dig billeder af det faktiske buket, så du ved hvad du virkelig bestilling.


Hvis dit bryllup destination er på en varm strand, eller hvis du bare elsker udseendet af tropiske eller hawaiiansk bryllup blomster kan en håndholdt plumeria brudebuketten være det perfekte valg for at tilføje en eksotisk touch til dit bryllup buket.