Hand Hældes bloklys

Hand Hældes bloklys


Når visse poster kommer sammen gennem køretøjet af forbrænding, såsom de elementer, der findes i hånd hældte bloklys, de giver flamme, varme og lys. Disse biprodukter skyldes udvalgte kemiske reaktioner, som vi alle har behov for at leve. Uden varme, ville vi være kold og vores fødevarer ville være rå. Uden bærbare lys, ville vi være afhængige af solen til belysning. Uden flamme, ville vores kommunale stemninger dip med hver solnedgang.

Kolonner af Fire

Betragtninger bål og åbne ildsteder råd os disse kvaliteter, kan vi få adgang til dem i mindre, mere sikre måder med stearinlys. En af de bedste køretøjer til at bruge lys, varme, og flamme, til gengæld er håndlavede stearinlys.

I betragtning af deres fænomenale bredde, bloklys brænde for mere omfattende perioder end andre brændstoffer og wick kombinationer. Derfor er disse stearinlys, ounce for en gangs skyld er billigere end mange andre kilder. Hvis de er håndlavede, er de sandsynligvis også være smukkere.

En kort historie Wax og Wicks

Talg var blandt de første stoffer menneskeheden bruges til at give lys, varme og ild. Men folk brændte fedt fra havdyr, fra insekter, og fra vegetabilske harpiks. Hvalspæk, bivoks, og bayberry alle er blevet anvendt som den primære ingrediens i lysestøberi.

Teknologi udviklet, historisk, så godt, for at holde disse brændende stoffer. Retter lavet af ler, og senere fra glas eller metal, blev brugt til at holde stearinlys stabil.

Wicks blev formet af fiber, enten dyrehår eller plantebaseret i naturen. Dag, den foretrukne væge er fra bomuld.

Hand Hældes bloklys: individualiseres Håndværk

Hand hældes bloklys, ligesom hånd strikke trøjer, hjemmelavede cookies og andre personligt udformet poster prale kvaliteter ikke findes i samlebånd produkter. Fordi de er formet i studierne i stedet i fabrikker, er håndlavede stearinlys gennemsyret godhed indfødte til exactingly udvalgte ingredienser og individualiseret skabelse. Det er mere tilbøjelige til at blive charmeret af en quirky eller på anden måde særligt personligt hældes stearinlys, end det er at blive forelsket i en, der blev oprettet i handelen.

I tilfælde af håndlavede stearinlys, kan den opmærksomhed for detaljer gives af håndværksvirksomheder giver et håndværk, der er cremet, i stedet for næsten plast leder. Sådanne lys kan individuelt duftende eller samlet i partier af samme vare.

Når ordrer behandles i små mængder, er det nemt for håndværkere at variere blandt runde eller firkantede stearinlys, vokslys med duft eller duft-fri, søjler, der står en fod eller mere i højden og søjler et par inches høj, traditionelle former og kugle figurer , matteret eller glat overflade, og skulpturelle eller plain værker.

Anvendelse af bloklys

Både historisk og i moderne tider bloklys har været anvendt til en række forskellige årsager: som en kilde til lys under energi black outs, og som tidtagere for perioder med sorg, for spændvidder på ferie, og for at tælle ned til store begivenheder. Søjle stearinlys er populære, så godt, for bryllup og engagement ceremonier og som dekoration i lange partier.

I betragtning af den vifte af former, bloklys kan antage, kan disse skønheder nydes, også, til at oplyse yards og hjem under ferie, for skole og kontor ceremonier og tilføjelse romantik til private rum.

Bloklys som gaver

Søjle stearinlys er bærbare, overkommelige gaver. De kan tilpasses til en modtagers smag i farve og duft, og vil fremkalde giveren i timevis ad gangen.

Betragtninger bloklys kan købes i mursten og mørtel butikker, de er også let tilgængelige fra mange online butikker. Overveje at integrere bloklys i din ferie eller anden særlig begivenhed indkøbsliste dag!

Hvordan man laver en hjemmelavet søjle Candle

At lære at lave stearinlys kan være en fornøjelig håndværk. Brug denne liste over artikler der kan hjælpe dig med at fastslå den korrekte skridt til at skabe din egen søjle af flammer.

  • Candle gør klasser kan være et godt sted at starte, hvis du er en total nybegynder til kunsten.
  • Du skal bruge de rigtige forsyninger og udstyr
  • Så er du klar til at starte husførelse dine egne lys

Når du har basics til levende lys, formen bestemmer stearinlys søjlen. Brug den korrekte formen for at oprette din egen tårn af kunst.

Køb et Hand Hældes Candle

  • Illume: farvestrålende bloklys
  • Abundascents: duftende bloklys
  • Kayloma Candle & Gifts: triple duftende bloklys
  • Stearinlys Off Main: stearinlys uparfumerede søjle
  • Gode ​​Stinks: stearinlys flameless søjle

Skrevet af: Dr. Karen