Halloween Spider Kager

Halloween Spider Kager

Skræmmende spider kager er en fantastisk måde slutte en skræmmende gode Halloween måltid. De gør også fremragende fest buffet centerpieces, donationer til kagesalg fundraisers, og særlige behandler for et barns klassekammerater under en uhyggelig skole begivenhed.

Simple Spider Web halloween kage

Denne enkle edderkop kage er let nok for næsten alle at gøre, men er også en masse sjov at jazz op, hvis du er en erfaren indretningsarkitekt. Toppen af ​​kagen har en edderkop web design, skabt med glasur. Plastic edderkopper tilføjer en uhyggelig touch, som vil få dine gæster gysende i frygt og derefter grave i en sød fix, der er alt andet end uhyggelig.

Du har brug for

 • En rund kage i størrelse og smag af dit valg
 • Chokolade buttercream icing
 • Hvid buttercream glasur, der er tynd konsistens
 • Udsmykning taske
 • Små runde udsmykning tip nummer 3 eller mindre
 • Tandstikker
 • Plastic edderkopper

Montering af Cake

 1. Is en afkølet kage lag med chokolade buttercream glasur, der dækker toppen og siderne fuldstændigt. Glat glasur med en glasur spatel eller skraber. Ved hjælp af en kage drejeskive kan gøre udjævning prikken lettere. Spin kagen, når du skubber den flade kant af spatel mod siden, fjerne eventuelle stød og kamme, som du gør.
 2. Når chokolade glasur er glat, skal du bruge en sprøjtepose fyldt med hvid glasur og udstyret med en lille rund spids, nummer 3 eller mindre. Start i midten af ​​kagen ved at rørsystemer en lille cirkel på størrelse med en skilling. Efterlad omkring en halv tomme plads mellem kanten af ​​dit første cirkel, og din næste udgangspunkt. Tegn en anden cirkel helt efter jeres første. Arbejde på denne måde, indtil du har tegnet en tyre-øje lignende design, der kan prale af flere kredse og dækker hele toppen af ​​kagen.
 3. Sæt spidsen af ​​en tandstikker i den umiddelbare centrum for den første cirkel, du har oprettet, og med en hurtig bevægelse, trække spidsen i en lige linie ud til kanten af ​​kagen. Gentag dette trin otte eller ti gange, går i en anden vinkel fra samme udgangspunkt hver gang. Som du gør dette, vil prikken kredse trækkes sammen ved trække for at oprette en web-lignende udseende.
 4. Afslut din kage med plast edderkopper på toppen af ​​nettet. Du kan købe disse til enhver fest levering eller hobby butik, især tæt på Halloween. Man kan også placere et par oven og trail resten af ​​edderkopper ned siderne.

Spider Kage med Legs

For en kage, der ligner det vil stå op og gå væk fra bordet, så prøv denne edderkop kage med chokolade dækket kringle ben. Tag din pick af, hvilke dele af edderkop, du spiser. De er alle lækre.

Halloween Spider Kager

Du har brug for

 • To 8 "runde kage lag
 • Chokolade buttercream icing
 • Hvid glasur
 • Piping poser
 • Runde udsmykning tip nummer 3
 • 16 usaltet kringle stænger
 • Candy smelter i brun eller chokolade mandel bark

Montering af Cake

 1. "Lim" dine to kage lag sammen med en generøs lag af chokolade buttercream glasur ved at placere en kage lag oven på den iced nederste lag. Tillad til nedkøling i fryseren i ca. 20 minutter.
 2. Fjern kølet kage og bruge en savtakket kniv trimme de øverste kanter af det øverste lag af kage til at give formen en mere afrundet, dome-lignende udseende.
 3. Ice din afrundede kage med chokolade buttercream. Du kan udglatte glasur og tilføje chokolade drys eller oprette en tekstureret edderkop krop ved forsigtigt at banke den våde glasur med din spatel over hele overfladen.
 4. Smelt omkring halvdelen af ​​slik smelter eller mandel bark i en dobbelt kedel eller i mikrobølgeovnen, indtil den er helt glat og let at røre på sig.
 5. Dyp hver kringle stang i den smeltede chokolade, og sørg for hver stang er dækket helt. Læg hver stang på bagepapir til at hærde, efterlader masser af plads mellem at forhindre saltkringler fra at sidde fast sammen. Du kan fremskynde hærdningsprocessen ved at placere de belagte saltkringler i køleskabet i cirka ti minutter.
 6. Når de coatede ben har hærdet, på et nyt ark vokspapir, matche otte af de dyppet kringle stænger med de øvrige otte, placere dem, så de forbinder i midten og danner en 90 graders vinkel i en L-form.
 7. Smelt en håndfuld slik smelter eller mandel bark og fylde en lille sprøjtepose med den smeltede candy. Snip et lille hul i slutningen af ​​din sprøjtepose, ikke større end nogle få millimeter. Pipe en generøs perle af slik lige ved samlingen af ​​hvert kringle ben til at binde dem sammen. Når du er færdig, skal du have otte L-formede "ben", der er dækket med slik. Lad det køle af i køleskabet, indtil chokoladen er helt hærdet.
 8. Placer forsigtigt fire ben langs hver side af din allerede iset edderkop krop. Pick hvert ben op meget forsigtigt for at undgå brud, mens du arbejder. Skub den ene ende af hvert ben ind i siden af ​​din kage og lad den anden ende til at hvile på kagen pladen.
 9. Ved hjælp af en sprøjtepose fyldt med hvid eller chokolade glasur og forsynet med tip nummer 3 eller mindre, tilføje øjne og andre ansigtstræk til din edderkop.

Flere Halloween Spider Cake Idéer

Hvis du bage de to kager over og stadig ønsker nogle ekstra edderkop kage ideer, så prøv din hånd på et par af disse kreative crawling konfekt:

 • Fedtmule-eyed lakrids cupcake design: Disse små edderkopper er lavet med lakrids for ben og glasur og bits af chokolade til øjne. Prikken er blevet drysset med chokolade drys til at skabe en fuzzy edderkop look. Men, kan du nemt kopiere dette design på en større skala ved at bage en lille kage og tilføje tykkere stykker af lakrids til benene.
 • Mama og baby-edderkopper: Cooking Channel tilbyder detaljerede anvisninger på hvordan man gør dette elegante udseende edderkop kage. Den er udstyret med små edderkopper lavet af chokolade ganache. Dine gæster vil synes, du brugte timer efter timer på denne kage, men du vil være i stand til at fuldføre det på blot et par korte timer, herunder bage tid til kagen.
 • Skøre edderkop: Denne kage er perfekt til et arrangement med børn. Fra sin stjerne tip glasur krop til hans goofy slik majs grin, han bare skriger sjovt og venlige. Wilton lister alle de leverancer, du skal bruge og enkle anvisninger til, hvordan at fuldføre udseendet.

Keep It Simple

Edderkopper er alt andet end enkel, med deres indviklede webs og unikke fysiske makeup. Imidlertid gør en edderkop kage behøver ikke at være svært. Det kan være så simpelt som at tilføje plast edderkopper til en store-købte kage eller så komplekst som støbning dekorationer fra ganache. Uanset hvad du vælger, en edderkop kage er sikker på at blive et hit på næsten enhver Halloween begivenhed.