Halloween Party Ideer til Kids InterviewKaste en kids 'Halloween fest behøver ikke at være dyrt eller kompliceret. Linda Coulombe, National Børnenes Museum (NCM) manager Science programmer, deler nogle sjove og omkostningsbevidste Halloween fest ideer til børn.

Cool Halloween Party Idéer

LoveToKnow (LTK): Hvad skal forældre huske i udvælgelsen Halloween fest ideer til børn?

Linda Coulombe (LC): Den vigtigste ting at huske er at få børn involveret i partiet planlægning. Start med at spørge dem, hvad slags parti, de gerne vil have. Hvad er dit barns interesser? Dinosaurs? Prinsesser? Magic? Bed dem om at hjælpe med at gøre dekorationer og opbygge forventning.

Tema Idéer

LC: Husk, når du vælger en Halloween fest tema, der er en stor forskel i den form for temafest, der vil glæde fem år årige, og dem, der vil behage teen eller pre-teen sæt. For eksempel er der en forskel mellem "spooky skræmmende" og "uhyggelig morsomt." Især med børn seks og under, holde atmosfære og dekorationer mere "fjollet spooky". For eksempel kan du bruge store behårede edderkopper til dekoration og sætte en fødselsdagsfest hat eller et par briller på dem. Dette hjælper yngre børn komme i Halloween ånd uden at være ubehageligt bange.

Vær ikke bange for at gå med et tema, der er lidt anderledes ud:

 • Aliens Halloween Party: dekorere rummet med julelys og masser af aluminiumsfolie. Du kan også bruge gamle pie pander tapede sammen og dækket med aluminiumsfolie for at lave dine egne mini fremmede rumskibe.
 • En Lav din egen Costume Halloween Party: Lav dine egne masker. Klip figurer af masker med hvidt plakat papir og har børn dekorere dem. Så lad børnene lave deres egne kostumer. Sluk gamle hatte, sjove tøj, gamle sko, papkasser, tiaras, jagt hatte og masser af farvestrålende stof rester, kostume smykker osv Send børnene hjem med billeder af deres kostumer.

Favorit Idéer

LTK: Hvad er nogle af dine personlige favorit ting at medtage i en kids 'Halloween fest?

LC: En uhyggelig historie tid er en klassisk idé. Saml børnene på en sjov og "spooky" sted som et telt sat op i stuen. Lys indvendigt med glowsticks eller Coleman lamper, og læse en "dum spooky" historie for de yngre børn og noget med en mere skræmmende "ghost i mørket" føler for de ældre børn.

Andre ideer kunne omfatte:

 • Spil sjov "spooky" musik, som børnene kan danse til, ligesom "Monster Mash".
 • Børn kan dekorere mini græskar med sticker ansigter.
 • Glowsticks kan bruges til dekorationer og for børnene at bære.
 • Hav det sjovt med en gryde fyldt med ting for børn at trække sig ud bind for øjnene, såsom spaghetti, skrællede druer, slimede bolde mv
 • Pynt med masser af spindelvæv, især omkring døråbninger, så børnene har brug for at gå gennem dem.

Halloween Party Food for Kids

LTK: Har du nogen ideer til sjov Halloween fest fødevarer, børnene vil elske at spise?

LC: Bland "alien blå" punch med blinkende, glødende isterninger i hvert barns glas.

 • On 8 to 12 ounce glas gul limonade
 • En dråbe blå levnedsmiddelfarve
 • En dråbe grøn frugtfarve
 • 3 isterninger

Lav en kirkegård kage, børnene kan hjælpe med at dekorere. Bage en chokoladekage i en rektangulær gryde og har børnene hjælpe dekorere toppen til at ligne en kirkegård. Brug Oreo cookie krummer for snavs, klæbrige orme til orme, Milano cookies til gravsten og Peeps for ghosts.Cook en Halloween græskar pizza. Form pizza dej i et græskar form. Pynt med et græskar ansigt ved hjælp af grøn peber strimler til øjenbryn, sorte oliven til øjne og top med revet cheddar ost.

Opret mumie-indpakkede hotdogs. Brug halvmåne roll dej strimler og wrap omkring en hotdog. Bages ved 375 ° C i 15 minutter.

Halloween spil, aktiviteter og Dekorationer

LTK: Kunne du deler nogle forslag til partyspil og aktiviteter, der vil holde børnenes opmærksomhed uden at koste en masse penge?

LC: Køb UV farveskiftende perler og en håndholdt UV-lys, og lad børnene skabe deres egen glød-in-the-mørke smykker. Disse skift fra hvid til alle farver, når de sættes i sollys eller under en UV-lys. Spil edderkoppespind spillet. Lav en edderkoppespind garn i midten af ​​et rum. Vind en lang streng af garn til hvert barn rundt og via internettet. Den ene ende har et kort med hvert barn navn og den anden ende har en præmie. Børn har brug for at gå over, under og gennem internettet til at nå deres præmie.

En anden idé er at lave søde edderkopper ud af dele af æggebakker. Brug piberensere til ben og googly øjne.

LTK: Hvad er nogle omkostningsbevidste måder at skabe en uhyggelig stemning på en kids 'Halloween fest?


Gør uhyggelige spøgelser under festen.

LC: Du behøver ikke at bruge en masse penge på at skabe en virkelig cool, uhyggelige feststemning. Her er nogle sjove måder at oprette en "uhyggelige" god tid:

 • Brug tøris, en rigtig favorit og meget billig. Det kan købes fra en drikkevare butik eller is selskab. Opret "spooky" tåge ved at sætte stykker af tøris i varmt vand. Husk ikke at indånde røgen og holde tørisen væk fra små hænder.
 • Opret en "spider æg" ud af en hvid ballon. Køb dollar butik mini edderkopper og vedhæfte dem til segmenter af fiskesnøre. Tape på ballonen og tape nogle edderkopper onto ballonen overflade. Hæng ballon fra loftet.
 • Craft "mini spøgelser" fra Tootsie Pops pakket ind i hvidt stof scraps eller væv. Cinch materialet med en elastik til at oprette din spøgelse hoved. Lav sjove spøgelse ansigter med sorte markører.
 • Paint rigtige græskar med glød-in-the-dark maling.
 • Gør mælk jug spøgelser. Brug gallon mælk containere og trække på ansigter med sorte Sharpies. Lys indersiden af ​​spøgelser ved at skære et lille hul i ryggen til en mini lommelygte eller ved at slippe en glowstick eller to inde.

Læs mere om Linda Coulombe og NCM

Arbejde på National boern Museum siden oktober 2000 Linda har specialiseret sig i videnskab, sundhed og ernæring, håndværk og praktiske aktiviteter, samt udviser udvikling. Linda har en Bachelor of Science i biologi fra University of Detroit og en Master of Science i biologi fra San Diego State University. Med tidligere erfaringer som en elementær lærer, hun har en dybt rodfæstet interesse i at koble børn og deres familier til videnskaben i sjov, kreative måder. Du kan lære at lære mere om det nationale Børnemuseum og dets program ved at besøge museets hjemmeside.