Halloween kunst og Farvelægning aktiviteter for børn

Halloween kunst og Farvelægning aktiviteter for børn
Tjek vores store Halloween aktiviteter!

Med efteråret lige om hjørnet, er mange mennesker vender deres tanker mod Halloween kunst og farvelægning aktiviteter for børn. Farvelægning er fantastisk til at lære håndelag og lille muskel hånd kontrol, og kunsten kan omfatte en bred vifte af aktiviteter fra håndværk til maleri til sand kunst.

Fall Farvelægning Sider

En af de bedste Halloween kunst og farvelægning aktiviteter for børn omfatter gratis printable farve sider omfatter skønhed og traditioner i efteråret. Selv om der er en lang række hjemmesider med gratis farvelægning sider, her er blot et par af de bedste Halloween kunst og farvelægning aktiviteter for børn:

 • Google Fall Farvelægning Sider-Google trækker op over 41.000 sider med Halloween og efterår aktiviteter. Bind disse i undersøgelser om pilgrimme, Columbus og andre efterår traditioner og historiske begivenheder af betydning.
 • Kaboose - Ud over farve sider for andre store helligdage, Kaboose tilbyder mange sider til Halloween sæson. Mange gode billeder af mor og barn plukke en græskar til udskæring på den lokale græskar farm eller far og søn rive blade og hoppe i dem.
 • Børnehave malebog-Disse kan udskrives farve sider er organiseret efter navn og emne. Alt fra falder blade til græskar til fugleskræmsler. Henvender sig til børnehaven alderen barn.

Halloween kunst og Farvelægning aktiviteter for børn

Leder du efter noget mere specifikt for Halloween? Du kan finde printables, spil og aktiviteter på disse steder:

 • Family Fun-tilbyder en særlig sektion for Halloween håndværk. Lær at lave dekorationer til din værftet til Ghoul tingene op eller finde ud af om søde og skøre kostumer. Har også et særligt afsnit af Halloween printables. Ud over farve sider, tilbyder invitationer, græskar udskæring mønstre og retninger for at gøre et bat mobil.
 • Billy Bears Halloween Party-Dette site er propfyldt fuld af ressourcer til dit barn for hver dag, der fører op til Halloween og hver dag efter. Stedet har en særlig side fyldt med Halloween aktiviteter og printables, men du ønsker at bogmærke denne side og besøge de andre områder til rådighed. Tilbyder spil på Halloween sikkerhed, græskar mønstre, desktop temaer og printables.
 • Halloween Joys-Halloween farvelægning sider af ting som et hjemsøgt hus, venlige spøgelse, Grev Dracula og græskar. Download også myspace layouts, baggrunde, grafik spil og sjove billeder.
 • Gratis Malebøger - Gem træer! Lad dit barn farvelægge disse Halloween sider online med en maling typen setup. Indeholder billeder af en sød killing i et græskar, en mærkelig ser sjov spøgelse, et fugleskræmsel, en Happy Halloween billede og flere andre. Vælg mellem en rullemenu.
 • Enchanted Learning-Dette site er propfyldt fuld af uddannelsesmuligheder for dit barn. Halloween printables og kunsthåndværk indeholde oplysninger om, hvordan at gøre ballon spøgelser, en pasta skelet, en papmaché edderkop og et spøgelse pop up kort.
 • ABC Teach-Unit undersøgelser giver mulighed for at studere et bestemt emne, såsom Halloween, samtidig lære om en bred vifte af pædagogiske emner. Find regneark til Halloween alfabeter, Halloween brætspil og mange andre spil og aktiviteter. Timevis af uddannelsesmæssige sjov og læring kan findes på denne hjemmeside.
 • Kiddy House-Site inkluderer Halloween fakta og aktiviteter, farve sider, håndværk, clipart, sange og digte til at dele med dit barn eller studerende, spil og historien tid ideer. Har også flere lærer moduler på emner som måling græskar (matematik) eller skrive din egen Halloween historie (kreativ skrivning).

Disse sider og aktiviteter bør holde et barn travlt i timevis og vil give rig mulighed for at lære ikke kun om de traditioner forbundet med Halloween og faldet af året, men også give yderligere muligheder læring gennem enhed tema studier.

Halloween Farvelægning Sider på LoveToKnow

Du kan også finde sjove Halloween farvelægning sider lige her på LoveToKnow! Tjek:

 • Frankenstein farve side
 • Haunted House farve side
 • Witch farve side