Halloween Decoration

Halloween Decoration

Luften er kølig og skarp, bladene begynder at vende gyldne og det er tid til trick-or-behandling. Med et par kreative ideer til at hjælpe dig sammen, kan Halloween dekorationer være lige så sjovt at lave, som de er til at nyde.

Naturligvis Eerie Elements

En af de enkleste måder at indgyde dit hjem med uhyggelige ånd er brugen naturlige elementer fra haven, lokale landbrugerens marked eller købmand producere afdeling. Farverige græskar, græskar i alle størrelser, efterårsløv, og indiske majs er billige og lette at finde. Disse høst hæfteklammer er et fantastisk udgangspunkt for din Halloween dekorationer.

Begynd på din front veranda med stakke af græskar og små baller af hø eller halm. For lidt ekstra morskab, skære et par græskar i grinende eller grimasser jack-o-lanterner. Omhyggeligt lys offerfund stearinlys inde i stikkene eller brug batteridrevne pærer til at belyse veranda med en flimrende glød om natten.

Prøv at male græskar eller græskar i farver, der passer til din indretning eller bruge en finurlig tema som prikker. Metallak farver og glitter vil peppe din jack-o-lanterner. Disse ydmyge grøntsager kan også vendes til overbevisende spøgelser, trolde og andre tegn med brug af maling og små diverse hatte eller rekvisitter.

Halloween Decoration

Feature Creatures

Når du ønsker en lidt mere forskrækkelse i din Halloween dekoration, kan du prøve at tilføje nogle alvorligt uhyggelig elementer. For et klassisk touch, drapere falske skuffen og edderkopper over dine spejle og døråbninger. Gør silhuet cut outs af ravne, måner og stjerner til bånd i din vinduesruder. Brug en tåge maskine i din foyer og give dine gæster og besøgende øjeblikkelige kuldegysninger når de kommer ind til en aften med sjov.

Selvfølgelig vil noget orange eller sort tilføje til festlighederne. Sort plast affaldssække kan skæres åben og bruges til at dække døre, hænge fra loftet eller linje væggene i en hall. Pynt disse sorte lærreder med skræmmende billeder og sætninger ved hjælp af fluorescerende eller glød i mørke maling.

Hvis du vil oprette en mystisk stemning, brug unikke pære farver både i og uden for dit hjem. Prøv orange eller rød løg til at fremhæve de omgivende efterårsfarver, eller går alle ud med sorte eller lilla lys for en psykedelisk effekt.

Byg din egen uhyggelig kirkegård hjælp malede korn bokse eller brugerdefinerede formede Styrofoam plader. Spray male gravsten i traditionel grå eller bruge funky farver som hot pink og neon grøn. Hang skeletter og fugleskræmsler fra trapper og lofter inde, læne sig tilbage dem udenfor på græskar patch veranda, eller hænge dem i træer sammen med et par falske ravne. Fyld latex handsker med vand, sand, eller luft. Så strategisk placere disse uhyggelige hænder til at fremhæve de overraskende viser du har bygget rundt i huset eller udendørs på terrassen.

Halloween Udsmykning Resources

  • Terrys Village - en af ​​en slags Halloween dekorationer.
  • Lusket sammenblandede - produktioner, så det realistisk præg.
  • Hgtv Halloween Crafts - Over 40 iskolde, listige ideer.
  • Michaels Halloween - Håndværk og dekorationer til hele hjemmet.
  • Martha Stewart Halloween Udsmykning - Ideer til flere Halloween håndværk og dekorationer.

Komme ind i ånden

Byg en samling af Halloween dekorationer i årenes løb ved at skabe stykker, der kan gemmes og genbruges. Begynd udsmykning tidligt hvert år, så du har masser af tid til at få alt på plads længe nok til at virkelig nyde det og husk at bestanden op på dekorationer på efter Halloween salg at begynde at få klar til næste år.