Halle Berry Makeup

Halle Berry Makeup
Den dejlige Ms Halle Berry.

Ønsker du at få at naturlig Halle Berry makeup look, der er glamourøse uden at være for meget? Vi giver dig nogle tips til, hvordan du anvender din makeup, som vil hjælpe dig med at få at næsten naturlige skønhed, for alle hud.

Halle Berry sædvanlige Look

Halle startede vindende skønhedskonkurrencer, så hun ved makeup. Gennem hele sin karriere, hun normalt ses iført kosmetik, der er lys og naturlig. Du sjældent se hende i en dyb rød læbestift; hun synes at foretrække blødere nuancer tæt på hendes naturlige læbe farve eller med en klar, blank glans. Hun bærer makeup, der forbedrer hendes skønhed uden overvældende det.

Det gør ikke ondt at være et ansigt for Revlon. Hvis du vil, kan du altid købe denne mangeårige mærke og vælge de samme farver hun bruger, hvis din teint er sammenlignelig med hendes. Nogle af hendes foretrukne Revlon picks omfatter:

 • Super Lustrous Læbestift
 • ColorStay Foundation
 • Lash Fantasy Mascara

For at Halle Berry makeup look, der er sikker på at vende hoveder, kan du prøve følgende forslag.

Sådan får du den Halle Berry Makeup Look

Enhver kvinde, der nogensinde har prøvet at få det naturlige look ved, at det stadig kræver makeup. Afhængig af din teint, kan du ikke brug for fundament. Eller hvis dine øjenbryn er allerede i en attraktiv form, kan du springe øjenbryn blyant. For en grundlæggende Halle Berry look, skal du bruge:

 • Letvægts fundament
 • Concealer
 • Løs pulver
 • Øjenbryn blyant
 • Blush i blød pink eller fersken
 • Eyeshadow med iriserende kvaliteter
 • Sort eller brun eyeliner
 • Øjenvipper curler
 • Sort mascara
 • Pale Lipcolor forhold til din hud tone

En ting, der er meget tydeligt om Halle Berry er hendes utroligt klar teint. Hvis du er velsignet med klare hud, vil du ikke brug for en masse, om nogen, fundament. Det er værd at tage sig af din hud med en dedikeret regime for at få det i god form, så du ikke behøver så meget makeup.

Skridt til at følge

 1. Påfør en let foundation (helst en væske) i hele ansigtet. Denne skygge bør matche din hud tone præcist.
 2. Placer concealer under øjnene, hvis du har brug for at skjule undereye kredse. Påfør den med din pinky finger, fordi huden omkring dine øjne er delikat og din lille finger er mindre tilbøjelige til at trække på tynd hud.
 3. Børst løst pulver i hele ansigtet med en fluffy, naturlig børste. Men hvis du bruger creme blush, det skal gå, før løst pulver.
 4. Smile at identificere, hvor æblerne af dine kinder er, og anvende blush på dem.
 5. Brug en stiv øjenbryn pensel til at børste dem opad. Hvis dine bryn er sparsomme, farve dem ind med en brun eller trækul blyant.
 6. Brug en øjenskygge pensel til at anvende øjenskygge på din låg. Gode ​​farver til at prøve omfatter fersken, lys guld, kanel eller dyb pink. Du kan også anvende en highlighter skygge under din øjenbryn bue.
 7. Påfør eyeliner i en tynd linje på toppen og bunden af ​​øjenlågene.
 8. Krølle dine vipper og derefter anvende 2-3 lag mascara, opmærksom på de yderste hjørner. Volumizing eller forlængelse formler er fantastisk til at få dem misundelsesværdig tykke vipper Halle Berry sport.
 9. Anvend læbestift. Gode ​​typer at prøve er perlemors eller blankt. Undgå matte læbestifter. Hvis det ønskes, top din Lipcolor med klar gloss.

Fokus på øjnene

Du bør bruge mest tid fremhæve dine øjne, hvis du går efter et Halle Berry look. Du kan eksperimentere med falske øjenvipper, hvis du ønsker. Smoky øjne som Halles ikke behøver at stole på masser af øjenskygge i mørke farver. I stedet fokusere på omhyggelig anvendelse, en supplerende eyeliner og tykke vipper.

Naturlig og Glam

Den store ting om Halle Berrys udseende er, at det er egnet til dag eller nat. Det er ikke for tung til kontoret, og en ekstra lag mascara eller flere glans tager det til aften. Du kan have et naturligt look, der er virkelig glam på samme tid!