Halle Berry Hair Style

Halle Berry Hair Style
Halle Berry på Folkets Choice Awards i januar 2007.

Uanset om smarte og klippet eller lange og pin-krøllet, poise og raffinement er de centrale elementer i en Halle Berry frisure. Denne populære amerikanske filmstjerne er kendt for sin fantastiske figur og en yndefuld ansigt, der er altid indrammet af en ofte eftertragtede afgrøde af hår.

Hvem er Halle?

Halle Berry blev født august 14 1968 i Cleveland, Ohio. I løbet af 1980'erne vandt hun adskillige skønhed festspil titler, herunder Miss Teen Ohio og Miss Teen America. I 1985 blev hun den første andenplads i Miss USA konkurrencen.

Efter at have indledt undersøgelsen af ​​broadcast journalistik i et Community College, Halle senere opgav tanken om nyhedsformidling til fordel for underholdningsindustrien. Efter flytning til de eksotiske storby New York, Halle begyndte at arbejde som et katalog model.

En række tv-roller hurtigt førte til en filmkarriere, hvor hun spillede sammen med Samuel L. Jackson i filmen Jungle Fever. Efter denne banebrydende rolle, Halle fortsat bane sig vej i filmindustrien, stjernespækket i film som The Last Boy Scout og Boomerang.

I 1999 Halle modtog en Golden Globe Award og en Emmy Award (bedste kvindelige hovedrolle) for hendes overbevisende arbejde i Introduktion Dorothy Dandridge. I 2001 Halle Berry også fortjent en Oscar for kvindelige hovedrolle på grund af hendes rolle i den beskidte film Monster Ball.

Halle har siden medvirket i en lang række bemærkelsesværdige filmprojekter, selv om, som af mange højt profilerede stjerner, er hendes personlige liv stærkt granskes af den kulørte presse.

Halle Berry er hårtype

Før lanceringen i en oversigt over Halle Berry fabelagtige hår koncepter, er det vigtigt at bemærke, at nøglekomponent i enhver Halle Berry frisure er hendes hår type. Halle Berry har African American hår, der er tyk og grov nok til at tilføje volumen og vægt til uanset mesterlige kreationer hendes stylist kan komme op med. Finere hårtyper ikke have bestemte beskåret eller kink-krøllet nedskæringer helt så godt som Halle egen.

Udviklingen af ​​en Halle Berry Hair Style

Halle Berry Hair Style
Halle korte flip stil.

Halle Berry hår virkelig kom ind i rampelyset, der begynder i begyndelsen af ​​2002, da skuespillerinden nærmede den røde løber sportslige en kort urolig stil. Hun havde fulgt denne beskåret tendens for tæt på ti år, men hendes Oscar-nominering for Monster Ball kastede hende ind i offentlighedens søgelys endnu mere, hvilket giver hendes fans ekstra grund til at tørster en Halle Berry frisure.

Kort og Chic

Selvom hendes beskåret hår var meget kort og krøllet i 2003 og nisse-ish frisure senere udviklet sig til en rodet shag der pralede razor-cut ender og tung lagdeling. Faktisk er det grundlæggende element i denne form for Halle Berry frisure opnået under skæringen scenen. Enderne af hår skal være barberkniv snit med henblik på at tilvejebringe den ønskede tjavsede tekstur. En Halle Berry shag opretholdes ved hjælp af styling geler og glatning balsam, der tjener til pels og kontrollere håret, fjerne krus og tilføje glans. Denne korte shag bør blæsetørret i afsnit fra bund til top; en orne børste skal anvendes til at fremme volumen.

Nettoresultatet af Halle Berry shag bør være fuld hår, der vipper op og stikker ud i alle de rigtige steder!

De Long Senere Years

I 2004 blev Halle Berry iført skulder længde hår, der til sidst udvidet til lange længder to år senere. Fans bør advares om, at Halles skinnende lange hår er produktet af kvalitet udvidelser og en dygtig stylist. Naturligvis da vi har at gøre med en højt betalt berømthed, Halle Berry hår extensions er den fineste, man kan købe, og skuespillerinden bruger disse udvidelser for at øge længden, volumen og krøller af hendes hår. Mere information om kvalitet professionel hair extensions kan findes på GreatLengths.com. Disse udvidelser har menneskehår, som giver de mest naturlige resultater, når de anvendes af en uddannet stylist.

Din ansigtsform

En sidste ting at overveje, inden du køber en Halle Berry frisure er formen på dit ansigt. Selvom Halles beskåret stil er en af ​​de hyppigst fremstillet nedskæringer, er det vigtigt at bemærke, at korte beskåret hår er ikke flatterende for alle ansigtsformer. Halle Berry har en velformet ovalt ansigt, der er med succes komplimenteres af små frisurer. Folk med lange ansigter bør undgå tjavsede genveje som Halles og vælge fyldigere skulder længde stilarter, der vil deemphasize længden af ​​deres ansigt.

Diskutere ønskede Halle Berry frisure tydeligt med din stylist vil strømline processen, næsten sikre, at du vil modtage et snit, der er både flatterende og tilpasset til dine individuelle behov.