Hair Cuts

Hair Cuts
Lang Layered Cut

Der er mange typer af hår nedskæringer samt variationer af bestemte typer af frisurer. Hår nedskæringer er i konstant udvikling som trends opstår og til sidst udskiftes. Nogle nedskæringer, såsom multe og fjervildt nedskæringer har næsten falmet fra samfundet, mens andre, såsom nisse og bob, fortsætte med at tilpasse sig og trives.

Den mode og celebrity industrien er måske den største diktatorer, når det kommer til hår tendenser. En velkendt berømthed byder på en ny frisure vil inspirere en bestemt hår klippe i mange år. Men tendenser fade, og som folk modnes de ofte finder, at den bedste cut er virkelig en, der er skræddersyet til deres udseende og livsstil.

Den grundlæggende Hair Cuts

En række grundlæggende nedskæringer dominerer hår styling industri, men hår stylister selv vil ofte have deres egne individuelle tager på en bestemt snit. Den stumpe bob, der er så klassiske til en salon, kan forvandle under pleje af en anden stylist i et knivskarpt asymmetrisk bob.

For både mænd og kvinder, der er mange teknikker og instrumenter, der går ind i en god snit. Som rapporteret af Forbes Magazine, kan den mest fornemme frisører opkræve lånere med priserne opad på seks hundrede dollars for bare et hår klippe.

Hvorvidt disse priser er berettiget er overladt til forbrugeren at afgøre, men berømthed frisører er ikke bare angribe deres kunders låse med en saks. Avancerede teknikker og visionen om en talentfuld stylist kan være uvurderlige for en pertentlig klient.

Populære typer af hår Cuts

For enten mænd eller kvinder, visse styling vilkår give en grundlæggende skitse til en klipning.

Kvinders hår nedskæringer

Populære nedskæringer for kvinder omfatter:

 • Den bob: En stump selv skære det kan være hage længde eller lidt længere
 • Den shag: En kort og forsætligt rodet lagdelt look, der er typisk hage længde eller lidt længere.
 • Den nisse: Meget korte lag, forår opad for en livlig look.
 • Lange lag: En forførende og lidt trådte look, der er lagdelt fra skulderen og videre.
 • Korte lag: varierende længder af hår, der udgår fra et par inches og længere. Typisk kortere hår længder.
 • Stiften-up: Blunt mid-pande pandehår ledsaget af en overordnet langt hår længde.

Cuts til Mænd

Hair Cuts

Mænds hår nedskæringer er kortere end kvinder, men ikke altid. Længere længder gå ind og ud af stil, især afhængigt af hvor du bor. De fleste mænd genveje er færdig med neglesaks.

Nogle clipper stilarter at prøve omfatter:

 • Butch: ensartet længde overalt, som regel kortere end ½ tomme.
 • Flat-Top: Hår på toppen af hovedet er skåret, så at det ligger fladt, når de står lodret. Koniske sider og ryg er fælles.
 • Cæsar: Omkring en 1 tomme uniform skæres med en længere længde i nærheden af panden. De pandehår er normalt lige, og kan kæmmet ned eller tilsat op med gel.
 • Collegiate: Koniske den korteste i ryggen, med en længde vinder som du bevæges op og rundt til den forreste del af hovedet.

Mange mænd udskæringer, der ikke har gjort med neglesaks kan være lidt mere kompliceret at beskrive. En mands hår klippe normalt indebærer en detaljeret illustration, såsom en blok eller barberet nakken, længere foran, kort i ryggen, og så videre. Gennem årtier, nedskæringer såsom skålen, den stumpe snit, forretningsmanden cut, snittet besætningen, og Cæsar cut være nogenlunde universal til de fleste frisører. Men når du er på udkig efter noget specielt, medmindre du har en udsøgt måde med ord, er det bedst, at bringe et billede.

Et billede siger mere end tusind ord

Fordelen ved en erfaren frisør, er, at denne person ofte kan se på klient og straks forestille den ideelle udseende for hans ansigtsform og livsstil. En stor haircut og farve kan oplive teint og tage år off ens ansigt. Desværre de bedste hår stylister er blandt en elite få og de praler priser, der er uoverkommelige for de fleste individer.

En måde at omgå en eventuel forvirring er at vælge din haircut baseret på et billede. Sortering gennem modemagasiner eller fotos af berømtheder kan hjælpe med at afklare dit ønskede look. For at se stilarter, besøge Matrix hjemmeside. Derudover kan du uploade et billede af dig selv til at prøve på en stil for at se, hvordan det ville se på dig. Nogle kendis steder at besøge omfatte Beauty Riot eller smukke frisurer.

Vælge klogt

Din ideelle hår klippe afhænger i høj grad af tre faktorer:

 • Ansigtsform
 • Hårtype
 • Livsstil praksis

Pleje-fri bevægelighed for lange lag er ofte vanskeligt at opnå for kvinder, der har alt for forarbejdede eller fine, halte hår. Ligeledes vil mænd, der har meget krøllet hår har en vanskelig tid der går fra en skål skåret effektivt. Rounder ansigtsformer kan overdrevent understreges af visse lidet flatterende frisurer lige så længe smalle ansigter kan indhyllet og desværre forlænget med lange, tunge og glatte frisurer.

Ideelt din frisør bør være i stand til at fortælle dig præcis, hvad dit hår er i stand til at trække ud. Imidlertid vil smarte klienter gøre en del af denne gætteri selv. Valg modeller eller berømtheder, der har en lignende hårtype til din egen, vil hjælpe dig med at finde den bedste stil, der passer til dine behov.

Husk at visse stykker kræver mere vedligeholdelse end andre. Hvis du har naturligt bølget hår og forsøger at opnå en silkeagtig bob, kan alt fra blow-tørretumbler, strygejern, og glans serum være nødvendigt at tæmme dine låse. Mænd, der ønsker en kort og strittende seng hoved look, men lider af fine livløst hår, vil sandsynligvis også få skuffende resultater.

Hår vedligeholdelse er absolut en faktor til at overveje, når du træder ind i en salon. Overdreven styling vil i sidste ende føre til beskadiget og forarbejdet hår, som aldrig er attraktiv. Desuden vil beskadiget hår kræver dyre hår behandlinger og produkter til både glatte neglebånd og fremme glans. Uden sådanne produkter, kan den eneste løsning for din beskadigede hår være en uønsket kort hår klippe. At vælge en frisure, der er funktionel for både din hårtype og daglig rutine vil spare dig tid og penge i det lange løb, og i sidste ende vil redde dit hår så godt.