Hævelse under graviditet

Hævelse under graviditet
Hævelse opstår ofte under graviditeten. Og tyngdekraften er hvad gør hævelse i benene især mærkbar. Normalt hævelse bliver værre mod aftenen og i varmt vejr. Gravid kvinde har mere vand i hendes krop, og det fører til hævelse. Væv gemme og opbevare vand, hvilket medfører en kvinde til at svulme.

Lidt Hævelse

Lidt hævelse føles ubehageligt og ser ikke rart, men det er ikke skadeligt og er almindelig på gravide kvinder. Ca. 25% af kvinder ikke har nogen synlig hævelse overhovedet.

Sådan Fight Hævelse

Undgå at blive på dine fødder eller i en siddende stilling i lang tid. Hvis du bruger meget tid walking, er du nødt til at tage en pause i en stol en gang imellem. Hvis du bruger meget tid siddende, er du nødt til at tage fem minutter lange ture hver time.

Tøj og Fodtøj at undgå hævelse under graviditet

Komfortable sko (alle disse smalle sko på hælene klemme og føler sig utilpas, alligevel). Gå i komfortable og bløde hjemmesko omkring huset.

Hold dig væk fra stramme sokker, strømpebukser og strømper. Lad dit blod og vand cirkulerer i kroppen naturligt.

Vand for at forhindre hævelse under graviditet

Drik mere vand. Nogle vil sige, det giver ingen mening at kæmpe hævelse med endnu mere vand. Drikke 8-10 glas vand dagligt, men kan bidrage til at fjerne overdreven natrium og andre "affald", som bevarer vand i kroppen, hvilket resulterer i mindre hævelse i sidste ende.