Hæklet: Strikkere Pas Tips

Hvor der skal indsættes Hook

De fleste strikkere også finde det meget udfordrende at finde ud af, hvor at indsætte din krog til at gøre det næste søm. Du vil altid have bare en løkke på din krog efter efterbehandling en søm, og du vil indsætte din krog i begge løkker af hvad der ligner en kæde søm for at gøre din næste søm, medmindre vejledningen informere dig andet. Hvis din farveprøve er foran dig, drej den, så du er på udkig ned på det, som at kigge ned på en knivsæg. Du bør se en række af hvad der ligner kædesting - hver af dem repræsenterer en søm, hvor du vil indsætte dit krog til fortsat at gøre masker og fuldføre rækker af arbejdet.

Den dominerende hånd

En strikker er nødt til at beslutte, i hvilken hånd til at holde hæklenålen. Normalt vil du ønsker at bruge din dominerende hånd, men hvis det er muligt, kan du bruge din højre hånd, da de fleste instruktioner er skrevet til højrehåndede. Der er ressourcer derude om at hjælpe venstrehåndede lærer at hækle (se tip).

En strikker lære at hækling

Jeg har lavet denne kategori et sted, hvor strikkere, der lærer at hækle kan gå for at se nogle af de tips og tricks til rådighed til at hjælpe med at lette overgangen. Venligst send mig dine oplevelser og udfordringer til [email protected]

English v Continental

Jeg er virkelig ikke sikker på, hvad det betyder, men tilsyneladende en term refererer til at holde garnet i den anden hånd fra hånden wielding den strikkepind, og den anden henviser udtrykket til at holde garnet i samme hånd.

I hækling, bliver du nødt til at tilpasse sig at holde garnet i den modsatte hånd fra én bedrift og wielding krogen. Der er en række måder at holde garnet (se tip), men jeg har opdaget, at det er nok en af ​​de mest udfordrende dele af at lære at hækle for strikkere.