Hæklet: Lære at Hækletips

Ring i (Garn) Spænding

Fastholdelse ensartet spænding når fodring ud garnet, mens du hækling er en af ​​de sværeste ting at gøre, når først lære at hækle. Det kommer med tiden - bare holde eksperimentere med forskellige måder at holde garnet, der gør det muligt at flyde let, men ikke for løst. Et trick jeg lige har lært fra Kelsey Innis om FaveCrafts er at forsøge at fodre garnet gennem en glat ring, som du bære, mens hækle. Nu skal det være en ring, du er villig til at skille sig af med til slutningen af ​​projektet, fordi det kommer til at blive fanget i garnet to da, men bare fodre garnet gennem ringen, slip det på din ring eller langfinger , flytte garn til din håndflade side, og lad garnet loop over din pegefinger. Se om der hjælper med spændingen.

Hvilken slags Learner er du?

Af Barbara A

Introduktion
Du har besluttet du er klar til at lære at hækle. De elementer, du har set er ting af skønhed, og du gerne vil lære at oprette din egen, enten at give som gaver eller til eget brug og nydelse.

Det er ikke bare et spørgsmål om at sidde ned, gribende hæklenålen og garn, så du med det samme lære at flytte krogen, hvor mange sløjfer til at skabe, og hvordan du gå videre til næste trin. Du lærer baseret på en af ​​tre læringsstile. Du skal kende din egen medfødte læringsstil, så du kan skræddersy dine Hækle kursus til denne stil.

Kinæstetisk
Det betyder, at du lærer ved hjælp af en hands-on stil. Du skal afhente krogen og garn og prøve de forskellige masker ud som du lærer dem. Din læringsstil er bedst egnet til at sidde ned med en erfaren crocheter og efterligne hendes bevægelser.

Her er to henstillinger: Hvis du er højrehåndet, sidde ved siden af ​​din instruktør og efterligne hendes bevægelser, som hun gør dem. Hvis du er venstrehåndet, sidde umiddelbart foran hende, holde din krog i venstre hånd, garn i din højre og efterligne hendes bevægelser, som om du ser ind i et spejl. Din venstre hånd vil være på din instruktør højre side. Uanset din håndethed, at arbejde med din instruktør, indtil du er fortrolig med de sting bevægelser for hver søm.

Visual
Du lærer bedst ved at skabe billeder i dit sind. Du har sikkert altid troet billedligt. Derfor vil kigge på tegninger af forskellige sømme være din mest effektiv bistand læring.

Kig efter hækling instruktionsbøger, enten på biblioteket eller boghandel. Blad gennem siderne, efter billeder af hver hækling søm. De bedste bøger vil have billeder, der tager dig gennem hvert trin i søm - for eksempel en trin et, trin to og trin tre.

Skematisk grafer er også et godt værktøj for dig som en visuel lærende. Hæklet har udviklet et symbol for hver søm, går fra kæden søm op gennem den længste sting. Fabrikanter hæklet mønster komponere skemaer ved hjælp af disse symboler, som hjælper dig visuelle elever at se, hvordan designet skal se ud.

Auditiv
Du lærer bedst ved at lytte til instruktioner. Det er nemt for dig at forklare ting til en anden, så du er i stand til at forstå instruktionerne fra en instruktør. Du kan lære at hækle mest effektivt ved at sidde med en erfaren crocheter og lytte til, hvad hun har at sige.

Da hun viser dig hvordan man laver en skridsikker knude, hun vil også fortælle dig, hvordan du laver en løkke i garnet til at glide din krog igennem. Hun bør gøre det samme med hver hæklet sting hun viser dig. Som hun demonstrerer det fysisk, bør hun verbalt forklare hvert trin.

Som med de andre læringsstile, har planer om at sidde med din instruktør, indtil du er fortrolig med processen med at hækle, og med at hækle hver søm.

Venstrehåndet Hæklet

Venstreorienterede tendens til at blive overset, men ikke her! Der er helt klart skriftlige instrukser for venstrehåndet hæklet på Craftbits hjemmeside på dette link http://www.craftbits.com/viewProject.do?projectID=1324 samt videoer tilgængelige på YouTube demonstrerer venstrehåndet hækling.

En fugl i hånden ...

Dette tip er fantastisk til golfspillere også! Uanset om du vælger at holde din krog som en blyant eller en kniv, bør du holde den som om det var en fugl - stramt nok, at det ikke vil flyve væk, men løst nok, at du ikke vil dræbe det! Kom helt rigtige greb om din krog er vigtig for at opretholde ensartethed i dine masker samt sundheden for dine hænder, fingre og håndled.

Hårdt og Easy

Jeg har altid sagt, at er let at lære at strikke, men faktisk strikke noget er svært. Nå, med hækling, det modsatte synes at være sandt: det synes meget udfordrende at lære at hækle, men når du lære de grundlæggende masker, kan du gøre næsten hvad som helst! Bare holde læsning af hæklede tips her på LifeTips, og du vil være en sand crocheter før du ved af det.

Skill Levels

Hæklede mønstre kommer ofte med en vis indikation af hæklet færdighedsniveau bør du være i stand til at tackle projektet. Ikke føler bundet af disse udtalelser, bare tage dem til at være retningslinjer for at hjælpe dig med at vurdere, hvad der er involveret i at skabe posten, og hvis det er et mønster, som du ønsker at prøve:

Begynder: Dette er et mønster, der er beregnet for første gang crocheters, udnytter grundlæggende masker, og involverer minimal formning.

Easy: dette er et mønster, der bruger grundlæggende masker, enkle gentagne sømme og / eller farve ændringer og enkel tilskæring og færdigbearbejdning.

Intermediate: Dette er et mønster, der bruger en række forskellige hæklede masker i forskellige mønstre og har mid-niveau formning og efterbehandling.

Advanced eller Erfarne: dette er et mønster, der bruger avancerede hækling teknikker og masker i indviklede mønstre og involverer detaljeret formgivning og efterbehandling.

Ingen Kaste!

En masse strikkere, der ønsker at lære at hækle fristes til at "smide" garnet, som om de strikker. Prøv at ikke give ind i denne fristelse. I det lange løb vil det bremse dig ned og skade din søm konsistens og spændinger. I hækling, du virkelig har brug for at holde krogen i den ene hånd og garnet i den anden. Eksperimenter med måder at holde garnet, så det indføres med en konstant spænding og giver dig mulighed for at bruge den anden hånd lige til at tilslutte.