Habitat for Humanity Donation center

Habitat for Humanity Donation center

Leder du efter en Habitat for Humanity donation center? Der er flere måder at gøre donationer til Habitat for Humanity. Organisationen accepterer donationer af byggematerialer og hjem forbedring poster, penge og endda køretøjer.

Habitat for Humanity Donation Center for varer

Hvis du gerne vil donere overskydende byggematerialer eller hjem forbedring emner til Habitat for Humanity, den bedste løsning er at se, om der er en gendannelse outlet-butik i dit samfund. Hver ReStore facilitet sælger brugte konstruktion og hjem forbedring materialer som en måde at rejse penge til at finansiere habitat arbejde. Butikkerne tjener også som drop off steder, hvor donorerne kan efterlade elementer, de ønsker at give til Habitat for Humanity.

Du kan søge efter butik steder ved hjælp af online-database form på Habitat hjemmeside. Når du har identificeret gendannelsen der er mest praktisk for dig, så ring for at finde ud timers drift og politikker for at modtage donationer. Hvis der ikke er en butik i dit område, skal du kontakte den lokale Habitat for Humanity affiliate og forhøre sig om den bedste måde at donere de elementer, du vil dele. Du kan søge efter affilierede efter postnummer, navn, stat eller provins, eller land på Habitat.org.

At yde Donationer til Habitat

Hvis du ønsker at yde økonomisk støtte til at hjælpe med Habitat for Humanity bestræbelser, du kan gøre det online, telefonisk eller via mail. Besøg vores sikre online donation side at give penge via hjemmesiden. Hvis du gerne vil ringe i din donation, så ring 800-422-4828. Hvis du foretrækker at sende din donation med posten, udskrive en kopi af den post donation formular og sende det til den adresse, på toppen af ​​siden.

Hvis du gerne vil blive en regelmæssig donor, kan du overveje at deltage i HopeBuilder programmet. Dette program giver mulighed for den enkelte at yde løbende økonomisk støtte på månedsbasis. Du skal blot besøge HopeBuilders side Habitat hjemmeside og tilmelde dig programmet. Du bliver bare nødt til at udfylde en simpel online formular, skal du vælge en månedlig donation beløb, og godkende automatiske donationer, der vil blive opkrævet på dit kreditkort eller trækkes fra din checkkonto.

Donere et køretøj til Habitat

Habitat for Humanity Donation center

Hvis du har et køretøj, som du ikke længere har brug for og ikke ønsker at bruge tid og energi på at forsøge at sælge, overveje at donere det til Habitat for menneskehedens Biler for Homes program. Når titlen overføres, vil organisationen sælge bilen og tildeler nettoprovenuet til det lokale Habitat affiliate i dit område.

Organisationen accepterer alle typer af køretøjer, herunder biler, fritidskøretøjer, motorcykler, både og meget mere. Betingelsen af ​​køretøjet er ligegyldigt. Selv junk biler accepteres, da de kan genbruges som et middel til at skaffe penge.

Det Biler Homes program giver er en fantastisk måde at støtte de bestræbelser, Habitat i dit eget samfund og samtidig sikre, at de køretøjer, som du ikke længere har brug er sat til god brug. Hvis du gerne vil deltage i dette program, skal du blot udfylde online køretøj donation formular eller ring 877-277-4344 for at starte processen.

Støtte til et Worthwhile Årsag

Disse er blot nogle få eksempler på de måder, du kan give økonomisk støtte til det vigtige arbejde, Habitat for Humanity udfører i dit community og i hele verden. For mere information og yderligere ideer til måder at blive involveret, kan du besøge den komplette online Habitat for Humanity donation center webside.