Gwen Stefani Nyder kreditter til en anden Designer kjole

Er Gwen Stefani så opsat på at få ry for en cool designer, at hun er parat til at påtage sig nogen mængden af high-fashion kontrovers? Tja, hun er midt i en nu - vil hun få brændt?

Gwen Stefani Nyder kreditter til en anden Designer kjole

Det hvad-kan-blive-en-domstol-case hændelse fandt sted i løbet af den kjole, hun legede på Cannes amfAR galla i sidste uge. Efter begivenheden den kjole blev solgt auktion for $ 125,000, provenuet går til en velgørende organisation.

Kjolen fra amfAR bold, en Lacy sort affære, blev annonceret som Stefani egen skabelse af LAMB nu dette udsagn er modsiges af Michael Angel, en samarbejdspartner Gwen og L'Oreal.

L'Oreal photo shoot, der viste Stefani iført den kontroversielle kjole havde Angel krediteret som en "stylist", men ifølge en rapport i New York Magazine er han faktisk designeren af elementet. Mindst nakke omfavne kniplinger featured på kjolen kommer fra efteråret 2010 kollektion af Angel.

RadarOnline citerer en kilde, der er i med Angel siger, at designeren føler sig dårligt om at blive således krediteret ud - ". Specielt til Gwen" så meget mere kjolen er designet

For tiden ingen kommentarer er forestående hverken fra Gwen Stefanis rep eller fra Michael Angel kontor.