Gun Opbevaring End Table

Gun Opbevaring End Table
Gem dine kanoner trygt og sikkert

Hvis du ejer en pistol, kan den perfekte opbevaringsløsning være en pistol opbevaring ende tabel.

Hold din Pistol Sikker Out of Sight

En af de vigtigste ansvarsområder en pistol ejer er sikker lagring deres pistol ud af vejen for nysgerrige børn og alle andre, der ikke skal have adgang til skydevåben. Dette omfatter andre familiemedlemmer, venner og ubudne gæster i hjemmet.

Alt for ofte hører vi historier om et barn eller teenager dræbt af en lastet pistol, der var skødesløst tilbage i det fri. Andre historier fortæller om farerne ved en indbrudstyv at finde et skydevåben i et hjem og bruge det senere i en voldsforbrydelse.

Holde dine kanoner skjult i en låst kanon sikker er en metode til at holde dem opbevares sikkert og forsvarligt. Imidlertid er en anden mulighed at holde dem gemt i en ende tabel, der er specielt lavet til sikker pistol opbevaring.

Selv om de fleste ende tabeller lavet til pistol opbevaring har sikre nøgle låser, er der nogle stilarter, der ikke har en lås. Disse pistol opbevaring borde har en skjult lås der åbner pistolen opbevaring, da det er trukket.

Fordelene ved at bruge en pistol Opbevaring End Table

Når du holder din skydevåben i en ende tabel specielt lavet til pistol opbevaring, det er sikkert skjult endnu let tilgængelige. End borde lavet til opbevaring af kanoner er smukke stykker af møbler, der ville se hjemme i enhver stue, alrum eller the ved siden af ​​din foretrukne hvilestol. Nogle pistol ejere endda vælge at bruge en lille ende tabel med pistol opbevaring som en natbord i deres værelser. Tabellerne er også den perfekte størrelse til små lejligheder.

Lagring dine håndvåben i en ende bord lavet til dette formål er en sikker måde at skjule din skydevåben i et almindeligt syn. Denne type tabel er lavet til at ligne en almindelig ende tabel, og ingen vil være i stand til at fortælle det skjuler en pistol inde.

Stilarter End Tabeller Made for Gun Opbevaring

Der er flere stilarter ende tabeller lavet til opbevaring af håndvåben.

Custom Made End Table fra Brugerdefineret Chess

Selvom Brugerdefineret Chess specialiseret i håndlavede skræddersyede skak boards, de tilbyder også en håndlavet ende tabel med en skjult hemmeligt rum til opbevaring af en pistol. Hele ende tabel er fremstillet af massivt træ med undtagelse af skuffen bunden. Den skjulte gun Opbevaringsrummet er bygget inde i ramme i tabellen og åbner, når den skjulte låsen trækkes. Denne ende tabellen har ikke en låst pistol lagerområde.

Også velegnet som natbord, de endelige tabeller er specialfremstillet i dit valg af træ og pletten. Træ og plet kombinationer omfatter:

 • Naturlig ahorn
 • Naturlig eg
 • Medium eg
 • Mørk eg
 • Naturlig kirsebær
 • Medium kirsebær
 • Mørk kirsebær

Gun Opbevaring Table fra amerikanske møbelklassikere

Tilgængelig fra Bargain Outfitters denne smukke ende tabel gemmer dine skydevåben på tre display stil slide out hylder. Hylderne er sikkert skjult bag en hængslet dør inde nøglen låst bord. Lavet af massivt træ og træ finér, er enden tabellen færdig i honning eg. Yderligere funktioner i denne pistol opbevaring tabel nævnes:

 • Antikke messing hardware
 • Syntetisk læder slide out hylde belægninger
 • En matchende pistol opbevaring brystet

Denne ende tabel findes også på Walmart online.

Rustik stil Gun Opbevaring End Table fra R & L Creative Carvings

Hvis du elsker rustikke stil møbler, skydevåben opbevaring bordet skræddersyet fra R & L Creative Carvings er for dig. Deres unikke håndlavede møbler er indbegrebet af rustikke charme. Ud over ende tabel, virksomheden tilbyder også:

 • Gun opbevaring sofabord
 • Et udvalg af smukke og unikke pistol kabinetter herunder udsøgt udskårne kabinetter og andre lavet af træstubbe
 • Kædesav udskæringer
 • Døre
 • Wall decor


Hvis du tænker på at få en pistol opbevaring ende tabel, skal du kontrollere, at din brandmand vil passe ind i de dimensioner i rummet.