Gum Paste Cherry Blossoms

Gum Paste Cherry Blossoms


Gum pasta kirsebærblomster tilføje skønhed og enkelthed til en fødselsdag, bryllup eller jubilæum kage i foråret og sommeren.

Gør Simple Blossoms

Realiseringen af ​​et cherry blomstre ud af tyggegummi pasta er ikke noget en nybegynder skal forsøge. Gum pasta, der er noget der ligner fondant, vil hærde hurtigt. Når du arbejder med tyggegummi pasta, holde hænderne smurt med afkortning at holde det smidigt.

Enkle anvisninger

Følg disse anvisninger for at foretage enkle blomster ved hjælp af gum paste:

 1. Gør din favorit gum pasta opskrift eller brug en premade gum pasta.
 2. Farvetone det lys rosa med en væske eller pasta mad farve.
 3. Rul tyggegummi pasta ud til ca. 1/8 til 1/16 inch tykkelse, afhængigt af dine behov.
 4. Brug en gummi pasta kutter i form af en vild rose eller blomstre, skære en blomst med fem kronblade.
 5. Stræk enderne af kronbladene anvender en bold værktøj og modellering skum.
 6. Tilføj støv eller pulver for at gøre farven mere realistisk.
 7. Brug af spiselige æggehvider eller en smule vand, tilsæt hånd dannet støvdrager til centrum af blomsterne.
 8. Anbring i blomst tidligere indtil Cherry Blossom er hårdt.

Øve er afgørende, når det kommer til at gøre gummi indsætte blomster ligesom cherry blomstre. Nogle dekoratører placere deres blomster på ledninger, så de kan danne en spray. Hvis du gør dette, skal du huske at fjerne udsmykningen før servering kagen.

Lær mere

Bøger med tips om professionel udsmykning har ofte afsnit om gum paste og gummi indsætte blomster. Hvis du finder det vanskeligt at foretage blomster frihånd, så prøv at købe en gummi pasta blomst gør kit eller ser en instruktions DVD. Kig efter dem på kage udsmykning hjemmesider, der tilbyder produkter og værktøjer til dekoratører. Du kan også tage klasser på bagerier, håndværk butikker og kulinariske skoler, for at lære at lave professionelt udseende kirsebærblomster hjælp gum pasta.

Pynt med Gum Paste Cherry Blossoms

Når du har styr gøre gum pasta kirsebærblomster, kan du nu lave en dekoreret kage, der er udstyret med den sarte blomster.

Blossom Sheet Cake

En enkel måde at dekorere et ark kage til et bryllup eller eksamen er at opdele i i stykker ved hjælp af en bybefolkning grænse, der fungerer som en skærende vejledning. Placer et enkelt blomstre i midten af ​​hver kage stykke. Du kan også top cupcakes med individuelle kirsebærblomster lavet af gummi pasta til et mere færdigt look.

Blossom Spray Topper

De, der ved hvordan man laver gum paste Blomster måske ønsker at skabe en buket eller spray af blomster til at bruge som en kage Topper. Lav en spray hjælp blomsteragtige ledninger til at forbinde hvert stykke sammen. Husk at tilføje små blade til kontrast. Må ikke bekymre dig, hvis hver blomstre er lidt anderledes, da variationer forekommer naturligt. Føj til toppen af ​​en differentieret eller enkelt lag kage.

Blossom og Branch Cake

Prøv at dekorere med dine tyggegummi pasta kirsebærblomster efter disse kage udsmykning instruktioner:

 1. Dæk en to eller tre differentieret kage i buttercream frosting eller fondant. Glat frosting og stable kager, bruger, understøtter evt.
 2. Gør cherry blossom grene til kagen. Gør dette til en af ​​to måder: enten er skåret ud grenrør fra brun fondant og anbringer til kagen eller rør brun eller chokolade buttercream på kage i form af filialer.
 3. Tilsæt blomstrer til kagen en ad gangen, afstand dem tilfældigt langs grenene. Brug Royal icing eller spiseligt æggehvider til at anbringe dem.
 4. Afslut differentieret kage med en simpel kant langs bunden af ​​hvert lag.

Indkøb Gum Paste Blossoms

Hvis du ikke kan perfektionere en cherry blomstre, hvor der anvendes tyggegummi pasta, kontrollere, om du kan købe dem lokalt fra et bageri. Ellers kan du bestille dem online fra disse forhandlere:

 • Wendy Kromer Confections sælger spiselige gum paste blomster med lyserøde centre.
 • Sugarcraft tilbyder sprays af kirsebærblomster med enten hvide eller pink; de ikke er spiselige grund ledninger. Købe dem enkeltvis eller i kasser.
 • Dianes Kager og mere mærker smukt detaljerede kirsebærblomster, der er klar til at tilføje til kager og cupcakes.