Gulv stående Lysestager

Gulv stående Lysestager


Tænker du tilføje en eller flere gulv lysestager til dit hjem? Disse attraktive og overkommelige tilbehør kan give en fantastisk måde at accent din nuværende indretning af hjemmet. Lær hvor at købe en lysestage af din egen og find ud af, hvilke stilarter er tilgængelige.

Shopping for stående Lysestager

Det er ikke svært at finde forhandlere, der bærer fritstående lysestager. Priserne varierer meget til stående lysestager, der spænder fra mindre end $ 50 til flere hundrede dollars, afhængigt af stil, materialer, kvalitet og andre faktorer.

Hvis du søger noget virkelig originalt og håndlavede, besøg kunst og kunsthåndværk viser i dit område, når du køber din lysestage. Hvis prisen er din primære bekymring, starte ud at kigge på masseforhandlere som Target og Walmart. Hvis du er på udkig efter en højere ende element eller har en bestemt stil i tankerne, kan du nødt til at besøge en specialiseret hjem indretning eller stearinlys butik. Du kan også være i stand til at finde det, du leder efter fra en online-forhandler. Enkelte tilgængelige muligheder er:

  • Metal Floor Lantern: Med en rimelig pris, kan dette lanterne være en fantastisk tilføjelse til en breezeway.
  • New York Candle Holder: En række finish og størrelser gør denne te lys lysestage stand til at arbejde i mange hjem.
  • Iron Tree Glass Candle Holder: Hængende glas kegler kan holde offerfund stearinlys til et blødt skær.

Når du handler online, skal du sørge for at tjekke forsendelsesomkostninger. Nogle fritstående indehavere kan have på grund af vægten eller længden af ​​indehaveren ekstra fragtomkostninger.

Folk, der elsker at gå antik kan komme på tværs vintage eller antikke lysestager til gulvet. Tjek loppemarkeder, antikvitetsforretninger, auktioner og pantelånere for en fritstående holder, hvis du kan lide tanken om at købe en, der tidligere har været ejet. Hvis du hyppigt en bestemt butik, bede ejeren at holde øje med indehavere i din pris og stil rækkevidde.

Bruger til Fritstående Lysestager

Fritstående lysestage Den kan bruges ikke kun i dit daglige indretning, men som et knudepunkt for en fest eller begivenhed.

Fester og arrangementer

Gulv stående Lysestager

En fritstående lysestage kan bruges til en række arrangementer og fester. Overvej at bruge dem for følgende:

  • Kirkens indretning
  • Bryllupper
  • Begravelser
  • Rejse
  • Parter

Hvis du ikke ønsker at købe et stort gulv lysestage til en bestemt begivenhed, kan du overveje at leje en fra en part leje levering butik.

Everyday Décor

Lysestager kan også placeres som en fast bestanddel på en terrasse eller i en have til brug som en udendørs stearinlys lanterne. Læg dem ved en pejs, bag en sofa eller langs væggen for at afgive en redegørelse i en vigtigste boligareal. Gulv stående lysestager kan bruges til at tænde en indgangen eller som et soveværelse accent stykke. Fremhæv en Kina Hutch eller buffet bord ved at placere indehavere i begge ender. Mulighederne for placering afhænger af dit hjem layout og dine personlige præferencer.

Valg af det rigtige Candle Holder

Holder gulv til et lys kan lysne næsten ethvert hjem stil eller tilføje til begivenheden dekorationer. Lysestager kommer i jern, tin, messing, metal, harpiks og mange andre finish. Uanset om du elsker sommerhus, gotisk eller moderne stil, kan du finde et gulv stående holder, der vil passe ind i dit rum.

Selvom bloklys er populære valg til gulv indehavere kan fyrfadslys og vokslys også bruges i stående holdere. Hvis du planlægger at bruge holderen som en belysning alternativ, sørg for at det vil holde nok lys til at belyse området. En gruppering af enkle lige indehavere kan også oprette en nice belysning ordning.