Guitar: Strings Tips

Lette eller tunge gauge?

"Tungere" streng gauges - altså dem, der har tykkere strenge, giver mere opretholde og styrke en guitar naturlige tone. De har ofte holde deres tuning bedre end lysere gauges.

"lettere" streng gauges er lettere at "bøje" noter med, men har en meget tyndere lyd. Men det er også let at uheld bøje et notat ude af trit med lys string gauges.

Skift dine strenge Ofte

Skift dine strenge regelmæssigt, afhængigt af hvor ofte du spiller. Hvis du ser tegn på tæring eller rust, eller din guitar er ved at miste sin resonans og klingende tinny, er det tid til at skifte strengene.

Rektificeret Nylon

Rektificeret Nylon: Nylon strenge, der er blevet slebet til præcise tolerancer. Levere en fyldig lyd der foretrækkes af mange professionelle klassiske guitarister.

Find en du kan lide

Eksperimenter med forskellige mærker er stor, men når du en finde et brand og måle du kan lide, holde sig til det. Din guitar vil takke dig for det. Konstant skiftende string gauges normalt indebærer justeringer af halsen, hvilket kan være en tidskrævende smerte, og vil du ikke hellere spille?

Roundwound eller Flatwound?

Der er to primære varianter af basstrenge: roundwound og Flatwound. Alle sår strenge er lavet af indpakning lag af tråd omkring en kerne wire. Roundwound strenge bruger en rund tråd som wrap, Flatwound strenge bruge en flad bånd wire.

Roundwound strenge levere lysere lyd, men kan fremhæve knirkelyde. Flatwound strenge har en mattere lyd, med mindre ekstra støj, og har tendens til at holde en mere ensartet tone længere.

Rustfrit stål Wound

Rustfrit stål Sår: foretrækkes af mange akustiske elektriske guitarister. Strenge viklet med rustfrit stål er fremragende til magnetisk pickup amplifikation og er kendt for lysstyrke og holdbarhed.

Tune as you go

Når du ændrer dine strenge, fjerne, udskifte, og tune op en streng ad gangen - konstant at holde guitaren i harmoni, som du går. Dette forhindrer ujævn belastning på halsen, som i sidste ende kan forårsage vridning.