Guitar: Praksis Tips

Start chording

Hvis du er nybegynder, bør du øve skiftende akkorder to ad gangen. For eksempel G til Em, Em til D7, og D7 til G. Så snart du mestrer dette, praktisere anslag. Tag din tid!

Hvad skal der til?

Af Barbara A

Introduktion
Du har besluttet, du ønsker at lære at spille guitar. Det er ikke så simpelt som at sidde ned med guitaren en dag, begynder at klimpre. Det tager engagement og praksis, sammen med et par andre teknikker, du måske ikke har overvejet, såsom visualisering

Begynde at lære af dig selv
Hvorfor skal du begynde at lære af dig selv? Fordi du kan begå fejl i privatlivets fred for dit eget værelse. Ingen andre er rundt for at se dig Muff at akkord. Du er under mindre pres på denne måde, hvilket gør det nemmere for dig at faktisk presse igennem de første vanskelige skridt.

Få adgang til nogle hjemmesider, der tilbyder gratis guitar akkord diagrammer og øve fingersætning. Som du klimpre ned, forventer nogle af dine akkorder til at lyde fuzzy, buzzy og dæmpet. Indtil man vænner sig til, hvor dine fingre hører, og indtil du er i stand til at trykke ned på hver streng, det vil ske. Det er naturligt.

Når du har lært det grundlæggende, vil du være i stand til at regne ud, hvad en guitar lærer fortæller dig at gøre. Det betyder lidt mindre frustration for jer begge.

Øv, Øv, Øv
Afsæt lidt tid hver dag til at praktisere. Prøv i højst 30 minutter om dagen til at praktisere. Hvis du ikke vil være i stand til at praktisere i tredive minutter på en bestemt dag, øve, så længe du kan. Hvis det er femten minutter, du formået at få noget i Lær lingo:. Frets, strygere, nylon versus stålstrenge, pics, capos.

Når du træner, skal du vælge et par akkorder og arbejde på disse. Lær nye klimpre mønstre. Øv tuning dit instrument. Uanset hvad du arbejder på, øve det, indtil du er fortrolig med det.

Akkord Øvelser
Vælg nogle nye akkorder og praksis danner dem med hånden. Undersøgelse din akkord diagrammer og placere dine fingre, som anført, på den rigtige strenge. For eksempel en A akkord bruger pegefingeren, langfinger og ringfinger, med alle tre placeret på de tre midterste strengene på den første bånd. Øv hver akkord, indtil dine fingre er komfortable med deres placering på gribebrættet. Vær meget opmærksom på, hvor svært fingrene formodes at være på, fordi at placere dem på den forkerte bånd påvirker lyden af ​​akkorden.

Practice akkorder
Du har dine fingre placeret på en akkord, og du ønsker at skifte til en e akkord. Her skal du bevidst se på hver akkord, og hvor fingeren er på din guitar. Som du skifte til en ny akkord, vil du bogstaveligt talt vælge en finger op ad gangen og flytte den. Ja, vil det være en langsom proces først. Hold øve og lad dine fingre for at udvikle muskel hukommelse for hver akkord. Før du ved af det, når du ser en ny akkord, dine fingre vil automatisk skifte til den nye akkord uden at du behøver at tænke over, hvor hver finger skal gå.

Lær at tune dit instrument
Det er meget nemmere for dig at lære dit nye instrument, når det lyder rigtigt. Hvis du er ved at lære på en 6-strenget guitar, er strengene tunet til en høj E, A, D, G, B og en lav E. Brug en stemmegaffel, en bærbar elektronisk tuner, ørerne, eller hvis dit instrument er således udstyret, tuneren, der er bygget ind i det.

Når du får dygtige nok, vil du være i stand til at fortælle automatisk, hvordan din guitar skal lyde. Når du skifter til nye strenge, er du nødt til at tune ofte fordi strengene er stramme, ikke strakt ud. Hvis luftfugtigheden ændres, dette også påvirker din instrumentets lyd.

Forestil dig selv at spille
Endelig visualisere dig selv at spille simple melodier. Forestil dig at spille de nye akkorder du arbejder på læring. For de akkorder, du husker lettere, fysisk placere fingrene i denne akkord. Gør det samme for en anden akkord, så begynder langsomt at skifte mellem disse akkorder, indtil det føles naturligt for dig.

Gør dette visualisering øvelse, hver gang du slapper eller ser fjernsyn. Næste gang du sætter dig ned med din guitar, vil du huske lettere, hvor dine fingre er meningen at gå til en bestemt akkord og din praksis session vil gå lettere.

Motivation

Undersøg dine prioriteter. Har du lyst til at have nogle alvorlige sjovt med dette? Det tager ikke nogen særlig grad af talent for at opnå et anstændigt niveau af spille tilfredshed på guitaren. Efter min mening, hvis du kan klappe hænderne på tid i takt til en sang i radioen, så har du den nødvendige sans for rytme. Resten er vedholdenhed - vel vidende, at du vil lykkes, hvis du laver en lille fremskridt hver dag, ved at sætte i gang.

Forøg din Musical IQ

Psykologer har vist, at børn kan øge deres IQ ved at undervise deres yngre søskende. Tilsvarende, hvis du ønsker at spille bedre guitar, lære en anden, hvad du ved. Undervisning forstærker det, du allerede kender og viser dig, hvordan mennesker lærer. Du kan derefter anvende disse teknikker til dig selv.

Transponere musik

For at hjælpe dig i at spille med forskellige grupper / sangere, bære en Konverteringstabellen med dig at gennemføre musik (på siden eller i dit hoved) ind i, hvad nøglen er behageligt for bandet / sanger.

Hvis du vil oprette en tabel, skrive på et stykke papir noterne i C-dur skalaen fra C til B (i halvtonetrin) og derefter skrive hinanden tast under, starter ved den store og går op i halve toner. Dette er en virkelig nem måde at gennemføre akkorder på et øjeblik.

Hvor meget og hvor ofte at praktisere?

Du bør øve så ofte som du vil. Hvis praktiserende føles som en reel opgave, så lad det for den pågældende dag.

10 minutter af inspireret praksis på en dag er langt mere end en time slogging væk på noget, du ikke nyde værd!

Husk - spille guitar er sjovt! Du spiller det - du ikke arbejde det!

Praksis

Praksis er et centralt element til at spille guitar; du kan ikke rigtig øve for meget. Når dine fingre er ømme, dine hænder ondt, og du føler virkelig stor om det, du gør det rigtigt!

Do not Worry

Må ikke blive frustreret, hvis du ikke kan hente hver "slikke" perfekt i første omgang. Det tager en masse leg og praksis. Det vigtigste er at komme så tæt på "vibe" og over-all følelse af en bestemt sætning.