Guitar: Guitar Techniques Tips

Neck Wood

Halsen er en ligeværdig partner med kroppen i form af den overordnede lyd på guitar. I almindelighed, jo mere tyk og tæt træ, jo lysere tone. For at opnå den lyd, du ønsker, kan du vælge en straight-korn træ eller en højt regnede ahorn eller mahogni.

Pick Problem

Må ikke du hader det, når du har en rolig session og i et øjebliks uopmærksomhed, du taber din pick i guitar hul! Aldrig holde din hånd i der og nå til det; Du vil bare ødelægge dine strenge. Vend din guitar på hovedet og ryst den!

Bo godt afrundet

Selv om det er vigtigt at bruge en hel del tid at øve og udføre guitar, huske på, at guitaristen er en kunstner og ikke bare en guitarspil maskine. Det endelige resultat af en persons musik består af det, de er som person. Barney Kessel bruges til at anbefale at læse poesi og Jim Hall nyder kunstmuseer. Tag dig tid til at være et godt afrundet, uddannet person, og din kunst vil være alle bedre for det.
Jeff Sherman

Ophold Humble

I processen med at lære, huske på, at egoet er et tveægget sværd. Egoet kan drive os til at ønske at gøre godt (i dette tilfælde spille guitar godt), men på et tidspunkt kan det faktisk forbyde læringsprocessen. Vi nogle gange ønsker ikke at genere os selv eller indrømme, at vi ikke ved noget. Det er meget vigtigt at holde en meget ydmyg tilgang til læring guitar og at fortsætte med at sætte os i læringssituationer. At spille med bedre spillere er en god musikalsk miljø at vokse i.

Sådan Udfør "trykke" Harmoniske overalt på Guitar Neck

Denne artikel vil forklare i detaljer, hvordan du udfører touch-harmoniske overalt på guitar hals. De fleste mennesker, der har lært at spille guitar på en messe til mellemniveau forstå, at der er åbne harmoniske på guitaren halsen på 5., 7. og 12. bånd hhv.

Ved meget let holde en finger over strengen og ærgre, og derefter fortsætte med at en handling, kan lyde disse â € œopenâ € harmoniske. De har en â € œringingâ € eller klokke-lignende resonans til dem. Med meget praksis, kan man lære at sætte disse harmoniske lyde sammen, og indarbejde disse noter i en sang.

â € œTouchâ € harmoniske er helt anderledes på den måde, som de er spillet, men de er en € œtrueâ € harmoniske, og ikke â € œfakeâ € som nogle mennesker tror. De er baseret på dynamikken i de instrumenter, unikke kvaliteter. â € œTouchâ € harmoniske afspilles i en â € œclosedâ € mode; hvilket betyder, at de ikke kan være lydt uden først â € œfrettingâ € tonen bliver spillet som en harmonisk.

For at bryde dette ned til hvor det er let at forstå, så lad os overveje, hvordan â € œopenâ € ærgre (5., 7., og 12. bånd) harmoniske arbejde. Da de er spillet i disse positioner â € "ved at græmme en enkelt tone på guitaren, så tælle op 12 frets hvorfra det fretted â €" du kan rører strengen (12 frets, hvorfra det er at være â € œclosedâ € (fretted) derefter placere fingeren på højre hånd præcis på det 12. bånd over, hvor det er fretted â € "så meget let â € œpluckâ € strengen (mens du holder fingeren lidt på det) det kan være lydt som en harmonisk.

Det er ligegyldigt, hvor du beslutter dig for at ærgre sig en note; Hvad betyder noget er, at du let â € œtouchâ € strengen med fingeren på højre hånd nøjagtig 12 bånd over, hvor noten fretted. For eksempel â € "at lyde en harmonisk på det 14. bånd â €" du ville have at gøre 4 trin.

(1) Den første ting er â € "vælg notatet af uanset hvilken streng du ønsker at lyde som et harmonisk, og â € œcloseâ € eller â € œfretâ € det, på 2. bånd. (Så, du ved det harmoniske vil blive spillet på det 14. bånd.)

(2.) Den anden ting, du skal gøre, er at trykke på samme streng ned (eller â € œfret) noten med venstre hånd â € "i 2. bånd.

(3.) Den tredje ting at gøre, er at tælle 12 bånd over den note, du ønsker at gøre en â € œtouchâ € harmoniske på.

(4.) Det fjerde trin er todelt â € "let â € œtouchâ € samme tone med højre fingerspids. Så på samme tid â € "â € œlightly pluckâ € denne streng â €" omkring en tomme bag, hvor du rører den med højre hånd. (Dette fungerer bedst med en finger-pick â € "den slags, der går på tommelfingeren.

Derfor, for at â € œgetâ € en â € œtouchâ € harmoniske at lyde â € "du skal gøre alle fire trin samtidig.

Det lyder måske lidt svært at gøre, men med lidt øvelse, vil det blive let. Hvis du forstår at spille skalaer, (gør dem én tone ad gangen â € "i tankeprocessen) du sætter de valgte toner sammen, og afspille dem en ad gangen, denne proces gør det muligt at sætte skalaen sammen, og spille en â € œriff.â €

Når du forstår, hvordan du gør det â € œtouchâ € harmoniske, du derefter kan endda spille skalaer hjælp intet men disse touch-harmoniske. Det lyder temmelig awesome at gøre det. Jeg har spillet guitar i over fyrre år â € "men jeg var aldrig vist, hvordan du gør en â € œtouchâ € harmonisk, indtil omkring 3 år siden.

Jeg kan nu spille komplette skalaer ved hjælp af en € œtouchâ € harmoniske. Der er ingen ende på, hvad du kan lære at gøre med dem â € "når du fuldt ud forstår, hvordan man bruger dem. Hvis du nogensinde har hørt den berømte australske guitarist: Tommy Emmanuel, så du ved, han bruger mange harmoniske i sit spil.

Han spiller en finger-style (thumb-picking), og ordningerne han kommer op med, er intet mindre end forbløffende. Han siger, at han først hørte den berømte Chet Atkins laver et arrangement i radioen (næsten halvtreds år siden), og han vidste nok om guitar at vide, at han gjorde hele stykket på samme tid. (Det var ingen optagelse trick)

De blev venner, og Chet lærte ham â € œtouchâ € harmonisk teknik, og resten er historie. Tommy tog denne teknik, og i høj grad avancerede brug af dem for at få en lyd, som er helt hans egen. Hvis du går til YouTube, og skriv Tommy Emannuel navn i, kan du se mindst fyrre eller halvtreds af hans videoer. Han vil i høj grad inspirere dig som guitarist.

Hans guitar arrangementer er legendarisk, og hans lyd er helt hans egen. Når du â € œgetâ € og forstår at bruge disse â € œtouchâ € harmoniske, kan du derefter indarbejde dem i dit eget spil. De gør guitaren har en unik â € œharpâ € lyd, og er ganske smuk.

For at fremme din viden om, hvordan man bruger harmoniske til at øge dit spil, så prøv denne øvelse:

Du skal blot gøre enhver guitar akkord (ved hjælp af lukkede position for alle seks strenge,) derefter nå op 12 frets for hver tone, (en ad gangen), og tryk med højre fingerspids de enkelte toner i den akkord, der fretted, og "plukke meget forsigtigt "bag fingerspidsen, (som du rører ved det), hvor du rører ved det: 12 frets op (med højre hånd tommelfinger) til at lyde hver note uafhængigt som en harmonisk.

Optimering Guitar Spilbarheden

At spille guitar er en meget personlig oplevelse. Hver spiller har forskellige behov, og det er grunden opsætning af din nye guitar bliver et spørgsmål om personlig smag.

I sidste ende, hvad du forsøger at opnå, er:

1. God Handling (den mindst mulige afstand mellem strengen og frets uden summende eller raslende af strengen mod bånd).
2. Balanceret selv, el-effekt på hver streng i alle pickup positioner.
3. Glat, præcis tuning handling og evnen til at bo i tune efter bøjning en note eller ved hjælp af tremolo.
4. Sidst men bestemt ikke mindst, killer Tone!