Guide til Cajun Udendørs madlavning

Guide til Cajun Udendørs madlavning

Er du planlægger at gøre nogle Cajun udendørs madlavning? Du kan virkelig krydre din madoplevelse under dit næste campingtur ved at inkludere et par (eller flere) velsmagende Cajun retter i din madplan. Forberedelse Cajun måltider i den store udendørs er ikke svært, men du bliver nødt til at planlægge. Cajun udendørs madlavning kræver brug af visse typer udstyr og krydderier, så du bliver nødt til at tænke over, hvad du gerne vil forberede forud for tid og pakke udstyr og ingredienser i overensstemmelse hermed.

Cajun Udendørs madlavning udstyr

Cajun Fryer

En Cajun frituregryde er et must-have element for alle, der mener det alvorligt med at forberede Cajun opskrifter udendørs. Dette omfatter inividuals der nyder madlavning i deres egne baghaver samt under camping ture. Denne type apparat kan anvendes til en række formål, fra friturestegning en kalkun til kogning en stor mængde af languster. Både propangas og elektriske modeller er til rådighed. Hvis du altid ophold i forbedrede campingpladser med magt tilslutninger, begge typer er acceptabel. Men hvis der er en chance for, at du vil finde dig selv et sted uden adgang til elektricitet, en propan model er din bedste mulighed.

Støbejern

Hemmeligheden til velsmagende smag af mange Cajun opskrifter ligger hos forberede dem i godt krydret støbejern køkkengrej. Du kan bruge støbejern gryder og pander til at forberede mange retter i den store udendørs, enten over åben ild eller på grillen. For eksempel kan du placere dine foretrukne gumbo opskrift i en hollandsk ovn og lad det simre over åben ild ophængt i en krog eller stativ. Alternativt kan du tilføje Creole krydderier mix til dine foretrukne bagt bønne opskrift og lad det simre støbejern stegepande eller kylling friture på grill.

Yderligere varer

Du bliver nødt til at pakke de standard tilbehør, der er nødvendige for enhver form for udendørs madlavning, herunder lang håndteres redskaber, grydelapper og andre emner. Du kan også overveje at tage en Cajun Injector, en speciel sprøjte, der giver dig mulighed for at tilføre marinade eller andre flydende krydderier direkte i kød eller grøntsager. Et par Krabbe tænger vil også komme i praktisk, hvis du vil være kogende languster eller en anden form for fisk og skaldyr.

Cajun Cooking Krydderier

Hvilken type udstyr, du bruger til dine Cajun udendørs madlavning indsats Ligegyldigt, det er vigtigt at korrekt krydre den mad, du er ved at forberede. Et par must-have ingredienserne til Cajun madlavning omfatter:

Guide til Cajun Udendørs madlavning

  • Creole Seasoning - Brug Tony Chachere s Original Creole krydderier i dine yndlingsopskrifter i stedet for salt, og du kan give enhver skålen en Cajun flavor.It fås i almindelige og salt-fri sorter.
  • Blackened Krydderier Mix - Hvis du planlægger at fiske næste gang du går camping, overveje at tage langs en ​​flaske Cajun blackened krydderier. Når du drys denne lækre kombination af krydderier på fisk fileter før stegning eller tilberedning i en støbejern stegepande, vil du være i stand til at nyde en lækker Cajun måltid tilberedt i den store udendørs.
  • Cajun marinader - Der er flere varianter af Cajun marinade saucer tilgængelige fra online forhandlere og i supermarkeder over hele landet. Ved hjælp af en forberedt marinade er en enkel måde at krydre enhver type kød, at du vil være madlavning udendørs.
  • Creole Roux Mix - Hvis du gerne vil gøre gumbo eller sauce næste gang du går camping, men ikke ønsker at beskæftige sig med at skabe en Roux fra bunden over en åben bål, overveje en øjeblikkelig roux mix. Der er flere muligheder, herunder Tony Chachere s og Cajun kong mærker.

Cajun Cooking Opskrift Ressourcer

Hvis du allerede har et lager af yndlings Cajun opskrifter, det er helt sikkert fint at bruge dem, når du er camping. Hvis du køber en ny Cajun friture, eller andet stykke kogegrej, at bruge under din rejse, vil du sandsynligvis finde en lille opskriftsbog i emballagen. Disse opskrifter vil formentlig være meget let at følge, fordi de er skrevet specielt til brug med det særlige stykke udstyr, som du nu ejer.

Der er også mange ekstra ressourcer til at finde lækre Cajun opskrifter, som du kan forberede udendørs. Et par steder, du måske ønsker at gennemgå, når du er klar til at begynde at gøre menu planlægning for din næste udendørs eventyr omfatter:

  • CajunCookingRecipes.com
  • GumboPages.com
  • OutdoorCajunCooking.com