Guide til at opdage Card identitetstyveri og bedrageri Beskyttelse Programmer

Guide til at opdage Card identitetstyveri og bedrageri Beskyttelse Programmer

I uheldige tilfælde af at du finde dig selv et offer for identitetstyveri eller svig i forbindelse med dit Discover kreditkort, kan virksomheden hjælpe med at beskytte din økonomi og kredit historie. Som Discover kortholder, du er i meget dygtige hænder. Javelin Research rangeret Oplev nummer et i beskyttelse bedrageri blandt de 20 kortudstedere i 2010, 2011 og 2012.

Svig Beskyttelse

Virksomhedens tidlige system for potentielle svigagtig aktivitet advarsel spiller en vigtig rolle ved at varsko kortholdere. Det ser ud til røde flag som:

  • Stort out-of-town køb
  • Indkøb, der ikke passer din typiske kort forbrug
  • Indkøb, der opstår, mens dit kort er meldt tabt eller stjålet

Hvis systemet udløses, vil en repræsentant kontakte dig og spørge dig om de gebyrer, før du holder dig ansvarlig for dem. Stella Louise skriver om Nerd Wallet, "Deres bedrageri afdeling er meget flittig med tilsyneladende harmløse hændelser udløser dem til sted besidder på min konto." Nogle vil måske hævde, at når det kommer til beskyttelse bedrageri, er det bedre at fejle på siden af ​​forsigtighed.

Svig indberetninger

Du kan også tilmelde dig gratis indberetninger svig gennem Oplev online og få besked via e-mail eller tekst i stedet for gennem et telefonopkald, hvis du ønsker. Bare være omhyggelig med at kalde Oplev på et nummer, du kender til at være korrekt at løse problemet i stedet for at klikke på et link i en e-mail eller ved at besvare en telefon besked. Ellers kan du finde dig selv offer for et phishing-svindel.

Nul Ansvar

Hvis svigagtig afgifter er lavet til din Discover konto, vil du ikke være ansvarlig for at betale nogen af ​​de afgifter. Når svigagtig aktivitet opdages, vil en specialist bedrageri tildeles arbejde tæt sammen med dig. Du vil også få adgang til repræsentanter i-personale svig 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Ikke alle er tilfredse med denne politik. En forbruger rapporteret til Just Svar, at Discover nægtet ansvar, når hun var svigagtigt opkrævet for et krydstogt og nægtede at refundere hendes penge.

Hvis du har mistanke bedrageri har fundet sted, og som ikke er blevet anmeldt af Discover, ring 1-800-347-2683 hurtigst muligt.

Online Erklæringer

Oplev tillader kontohavere at modtage deres månedlige opgørelser online i stedet for via post uden beregning til at holde deres oplysninger sikkert fra dumpster dykkere eller enkeltpersoner, der stjæler fra postkasser. I stedet for at modtage din månedlige kontoudtog med posten, vil du blot modtage en email notifikation at fortælle dig, at du kan logge ind på din konto og se dit kontoudtog online.

Beskyttelse mod identitetstyveri

Hvis du ønsker at udvide din beskyttelse bedrageri for at beskytte mod identitetstyveri (som adskiller sig fra svindel i at brugeren ikke bare gøre afgifter til dit kort, men bruger også dine personlige oplysninger til at åbne nye konti), kan du vælge at tilmelde dig i Discover s omfattende identitet tyveri beskyttelse program. Program fordele omfatter:

  • Omfattende overvågning af din kredit fil
  • Identitetstyveri forsikring ($ 25,000)
  • Indledende forenklet kopi af din kredit rapport
  • Øjeblikkelig underretning af visse typer ændringer i din kredit rapport
  • Kvartalsvise kredit rapporten opdaterer
  • Telefon adgang til kredit rapport og identitetstyveri rådgivere

En bruger roste denne service på C-Net: »Hvis dit kreditkort bliver stjålet eller tabt, ét opkald og de tager sig af at anmelde alle kreditkortselskaber Alt dette og meget mere.".

Der er et månedligt gebyr i forbindelse med denne tjeneste. Nogle kunder har klaget over, at de har tilmeldt ikke at vide, at der var et gebyr involveret, og en 2012 undersøgelse resulterede i Discover refundere en betydelig sum penge til kunder, der følte, som om de var blevet narret til at tro denne tjeneste var frie.

For at tilmelde dig, skal du besøge Discover Beskyttelse mod identitetstyveri online tilmeldingsblanket eller ring gratis 866-708-0672.

En god mulighed

Det er i din bedste interesse at være flittige i at sikre din identitet er beskyttet på alle tidspunkter. Når det kommer til identitetstyveri, beskyttelse Discover kreditkort svindel er en god mulighed for at holde din økonomi og dit kredit historie sikker.