Guerrilla Marketing Strategies

Guerrilla Marketing Strategies

Selv om det sikkert kan være en fordel at investere penge i at fremme din virksomhed, er det ikke alle effektive strategier for markedsføring at være dyrt. Når du er villig til at investere tid og energi i at fremme din virksomhed, men ikke en masse penge, en guerilla marketing tilgang er, hvad du har brug for. Jay Conrad Levinson, der først introducerede konceptet tilbage i 1984, skriver, at guerilla marketing handler om "at opnå konventionelle mål, såsom overskud og glæde, med ukonventionelle metoder, såsom at investere energi i stedet for penge."

Otte Effektiv Guerilla Strategier

Guerilla marketing kan give en glimrende måde at markedsføre din virksomhed uden at bruge en masse penge, og de mest kreative guerilla tilgange har potentialet til at gå viral, hvilket resulterer i stærkt udvidet rækkevidde og lang levetid. Denne tilgang til markedsføring er ikke begrænset til virksomheder, der ikke har en masse penge at bruge. Guerilla strategier kan være så effektiv, at store virksomheder med store reklamebudgetter bruger ofte denne fremgangsmåde. Strategier til at overveje, omfatter:

1. Flyer Distribution

Pass ud eller hænge op flyers på forskellige steder om din virksomhed, være sikker på at få tilladelse, før at gøre det på privat ejendom. Dette kan gøres i virksomhederne, på community opslagstavler, selv på lysmaster eller vejskilte. Bilfabrikant Kia tjent en plet på Rasmussen College liste over alle tiders bedste guerilla marketing kampagner ved hjælp af denne strategi. Kia indsendt løbesedler i udvalgte byer byder selskabets "bruge mindre" slogan og et billede af en af ​​sine biler i toppen, med tåre-off strimler med sin URL langs bunden.

2. Kupon Exchange

Overvej at udveksle kuponer med en ikke-konkurrerende købmand, der gør forretninger med samme målgruppe som dig. Del den handlendes kuponer med dine kunder og bede ham eller hende til at gøre det samme for dig. Hvis du nogensinde har hentet en restaurant kupon på din favorit neglesalon eller tør renere, har du set denne strategi på arbejdspladsen. Kuponer kan også deles dør-til-dør, i emballager, på selskabets hjemmesider, via sociale medier og meget mere.

Arbejde kooperativt med en virksomhed, der tilbyder forskellige produkter og tjenester til en lignende kundebase som din på denne måde, kaldes fusion markedsføring, en tilgang NBC News beskriver som "en af ​​de mest underudnyttede, billige og effektive metoder til guerilla marketing."

Det vil tage nogen tid at dyrke relationer med andre grossister og til at distribuere kuponer til dem, men effekten kan være meget positivt. Entreprenuer.com anbefaler sporing ", hvor brugeren fundet kuponer" er en god måde at afgøre, hvor en udveksling fungerer bedst.

3. Blogging

Start en blog med oplysninger, der appellerer til dine potentielle kunder eller skrive gæst blogindlæg til at indsende til offentliggørelse på andre folks blogs og hjemmesider. Dele tips, oplysninger og råd, at medlemmer af din målgruppe sandsynligvis at søge efter online. Indeholde links til din virksomheds hjemmeside og dine kontaktoplysninger.

Skrivning blogindlæg og vedligeholde din egen virksomhed blog eller på udkig efter steder at indsende gæster stillinger er tidskrævende, men resultaterne kan være meget gavnligt, og det behøver ikke at koste noget. Ifølge HubSpot, "Næsten 40% af de amerikanske virksomheder bruger blogs til markedsføringsformål. Virksomheder, der blog har 55% flere besøgende." Blogger LinkUp er et fantastisk værktøj til at finde steder at indsende gæst stillinger, samt for at få indsendt indhold til at offentliggøre på din egen blog.

4. Offentlige taler

Søger muligheder for at tale på borgerlige og faglige organisationer og sammenslutninger i hele dit samfund og andre områder inden for din målgruppe er en stor guerilla marketing strategi. For at gøre dette, skal du sammensætte et par pædagogiske præsentationer er relevante for din virksomhed, at medlemmer af disse typer af organisationer sandsynligvis vil være interesseret i, og pitche dem til grupper med medlemmer, der er potentielle kunder til din virksomhed. Hvis du er blogging, kan du bruge blogindlæg indhold som udgangspunkt. For eksempel, hvis din virksomhed tilbyder genoptage skriftligt tjenester, kan du tilbyde oplæg om, hvad arbejdsgiverne kigge efter, når screening genoptages eller effektive interview færdigheder.

På MarketingToday.com, De Jay Conrad Levinson påpeger fordelene ved offentlige taler som en guerilla marketing strategi. Han siger: "En tale demonstrerer, hvad du og din virksomhed kan gøre. Den lader også dit publikum se første hånd, hvordan du tænker og arbejder."

I en artikel om guerilla markedsføring på Gaebler Ventures blog, Richard San Juan påpeger: "Hvis du kan mestre offentlige taler, din lille virksomhed har mulighed for at få meget omtale, både for virksomheden og produktet linje." Beyond taler på gruppemøder, San Juan foreslår også vært din egen gratis pædagogiske seminarer. Du kan også optage dine præsentationer og dele dem via YouTube.

5. Offentlighed

At finde måder at få din virksomhed dækket i nyhedsmedierne er en fantastisk måde at gøre opmærksom på din virksomhed. På TweakYourBiz.com, Neil Sisson fremhæver fordelene ved omtale som en guerilla marketing strategi, idet "det handler om spinning din aktivitet at gøre det en menneskelig interesse historie." Creative GuerillaMarketing.com foreslår udnytte årstidens tie-ins, jubilæer og tendenser til at generere omtale som en del af din PR-plan.

Du bliver nødt til at sammensætte og opretholde en grundig medier liste, der omfatter både online og traditionelle medier. Skriv og distribuere pressemeddelelser om interessante og nyhedsværdi forekomster er relevante for din virksomhed eller branche. Sisson foreslår også, "Tag telefonen og give lokale journalister, hvad de har brug for mest;. Store nyheder indhold"

6. Bygning Displays

Hvis du har en mursten og mørtel virksomhed, bruge det (inden for rammerne af din lejekontrakt og lokale forretningsfolk ordinancer) for at sprede ordet om din virksomhed. Sisson foreslår at bruge din bygning "som en billboard," antyder anvendelse af teknikker som at male et vægmaleri med en kreativ markedsføring budskab på ydersiden af ​​bygningen.

For eksempel, ifølge Complex.com, skuespiller James Franco deltog i maleri vægmalerier at fremme filmen Dette er slutningen. Alternativer er at gennemføre en interessant vindue display, der vil tiltrække opmærksomhed eller hænge op en kæmpe banner, en strategi, der er illustreret i 10 Guerilla Building Eksempler på CreativeGuerillaMarketing.com.

Du kan også vise tegn i dit bygningens landskabspleje, og måske endda være i stand til at bruge fortovet området foran bygningen. MCNG Marketing diskuterer "omvendt graffiti" som en "grøn" guerilla-strategi for erhvervslivet beliggende i byområder, hvor fortovene er snavset. Da rengøring fortovet foran din virksomhed ikke er ulovligt, har nogle virksomheder (herunder Dominos pizza) fået den idé at vaske væk snavs på en sådan måde, at de efterlader formen på deres virksomheds logo i fortovet.

8. Sociale netværk

Sociale medier giver et stærkt - og gratis - måde at opbygge din professionelle brand, samt at få ordet ud om din virksomhed til potentielle kunder. Det er vigtigt at bygge din egen faglige profil på LinkedIn, samt at skabe - og bruge - social networking profiler for din virksomhed på populære sociale medier websteder som Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ og YouTube. Hvis din virksomhed er en, der tiltrækker walk-in kunder bør Foursquare også med i din strategi. Virksomheder, der kan fremmes gennem visuals kan også drage fordel af Instagram.

Social media marketing er guerilla i sin natur, fordi det ikke koster noget, men tid og energi. Opret en passende social medieindhold plan og følge den til at bygge relationer med kunder, kundeemner og henvisningskilder.

TopTenSocialMedia.com foreslår en række sociale mediespecifikke guerilla taktik. For eksempel, når du opbygger et stort følge på Twitter, kan du være vært for et Tweetup arrangement på din forretningsadresse. Du kan også bruge din sociale medier tilstedeværelse organisere en flash mob (som er en fantastisk måde at generere buzz) at øge bevidstheden om en årsag eller begivenhed er relevant for både din virksomhed og dine tilhængere og andre medlemmer af din målgruppe. Oprette dine egne memer eller infografik at dele via sociale medier kan også være en effektiv guerilla-strategi med viral appel.

8. I-Person Netværk

Deltag i lokale og branchespecifikke i-person business netværksaktiviteter, herunder business expo begivenheder, Chamber of Commerce møder og professionel organisation og foreningens møder med deltagelse af potentielle kundegrupper. Dette er en glimrende måde at blive synlig i dit samfund og til at tage kontakt til potentielle kunder og mund-til-mund henvisningskilder. Men bare forbinder disse grupper er ikke nok - du nødt til at involvere sig aktivt til at høste fordelene.

Også overveje at få involveret med en netværksgruppe, der er fokuseret på deling henvisninger, såsom Business Network International (BNI) eller en lokal eller virtuelt Master Mind gruppe, der ifølge The Success Alliance, er "en kombination af brainstorm, uddannelse, peer ansvarlighed og støtte i en gruppe indstilling til at skærpe din virksomhed og personlige færdigheder. " I disse typer af grupper, medlemmer arbejder tæt sammen for at komme op med unikke og kreative måder at fremme deres egen - og hinandens - virksomheder.

Guerilla Marketing Success

Sprede ordet om din virksomhed behøver ikke at koste en masse penge, men der er et trade-off, hvis du vælger at bruge guerilla marketing strategier i stedet for at lægge alle dine salgsfremmende indsats i traditionelle (og dyrere) markedsføringsmetoder. I stedet for at bruge en masse penge på erhvervsfremme, bliver du nødt til at bruge tid.

Guerrilla marketingfolk skal være direkte involveret i marketing aktiviteter løbende at opleve succes. En stor ressource for at lære mere er den bedste af Guerrilla Marketing: Guerrilla Marketing Remix af Jay Conrad Levinson og Jeannie Levinson. Hvis du er klar til at afsætte tid og energi til at fremme din virksomhed regelmæssigt, kan du nyde fordelene ved en vellykket guerilla marketing.