Grundlæggende vin viden Interview

Grundlæggende vin viden Interview
Laurie Forster, vin Coach og forfatter

Begyndere og erfarne vindrikkere deler behovet for grundlæggende vin viden, især når det kommer til at vælge, købe og servering vin, mens underholdende. LoveToKnow Wine nylig interviewet Laurie Forster, Vin Coach og forfatter til The sipping Point: et lynkursus i vin. Laurie er certificeret i vinavl og vinfremstilling fra den amerikanske Sommelier Association. Hun deler sin vin viden og nogle uddrag fra hendes bog i nede-på-jorden tips om at tilføje vin til din spisning og underholdende oplevelse.

Expert Wine Selection Tips

Grundlæggende vin viden Interview

LoveToKnow (LTK): Er det bedst at tilbyde en rød og en hvid vin med middag eller skal du vælge en vin til at tjene baseret på, hvad du tjener til middag?

Laurie Forster (LF): Jeg tror, ​​det er altid bedst at have muligheder. Det er sagt, jeg nogle gange vælge en vin parring til hvert kursus af kødmelet men lad gæster har to glas hver, så de kan smage dine valg med flere kurser. Så selvom Cabernet var parringen for oksekød, kan de drikker det med fisk, hvis de kan lide. Denne side-by-side sammenligning hjælper folk til virkelig at se, hvorfor nogle vine går bedre end andre. For hver middagsselskab jeg vælger normalt en mousserende vin, en hvid, en rød og en dessert vin.

LTK: Er der nogle grundlæggende retningslinjer for, hvad vine til at vælge at parre med bestemte typer af fødevarer? Desserter?

LF: Ligesom mælk - skimme, hel og fløde - vine kan skelnes efter vægt: lys og rørige, medium fyldig og fyldig. Højere alkoholindhold betyder normalt en fyldigere rørige vin. Som hovedregel, lys og rørige vine er syv til 11 procent alkohol, mellemlang sigt mellem 11 og 13 procent, og fyldig er over 13 procent.

Da grundlæggende vin viden, den vigtigste mad og vin parring regel er at parre tungere fødevarer med tungere vine, lysere billetpris med lysere vine. Dette er temmelig intuitiv. For eksempel ville en sprød sommer seafood salat blive overvældet af en stor Cabernet. En let, ville frugtagtig Pinot Grigio tabt parret med en New York striben bøf. Så er der andre reaktioner, der kan påvirke en parring lide, at salt sænker din opfattelse af surhed eller rynke faktor du får fra nogle vine som Sauvignon Blanc. I min bog The sipping punkt jeg gå over de vigtigste mad og vin reaktioner til at overveje.

Søde fødevarer som dessert skal parres med vine, der har matchende sødme. Prøv at drikke en tør vin med din dessert, og du vil finde det usmageligt eller bitter; men, med et glas is vin eller port ... yum!

LTK: Hvilke vine fungerer bedst, når der serverer vin på en ferie indsamling når gæsterne har varierende niveauer af vin oplevelse?

LF: vin erfaring kun begrænsende i, at mange begyndere er på vagt over vine, de endnu ikke har prøvet. Jeg synes, at begyndere kan være åben for stort set alle vin, hvis du kan forklare vin og eventuelt relatere det til noget, de kender. For eksempel ville tilbyde noget nyt på denne måde være en vinder, "Vil du gerne prøve den østrigske Gruner Veltliner? Det er meget ligesom en Sauvignon Blanc med citrus smag, lyse surhedsgrad (eller rynke faktor) og et strejf af hvid peber. Jeg ved, du vil elske det! "

De sikreste vine til en fest, ville imidlertid være Chardonnay eller Pinot Grigio for hvide og Merlot eller Cabernet Sauvignon for røde. Disse er de mest kendte sortiment af druer i USA.

LTK: Er der nogen gode vine med alkohol?

LF: Nej. Hvis du skal afholde, overveje at gøre drikkevarer med frugtsaft og mixere som ginger ale eller klub soda. Der er en stor opskrift på Faux Champagne, der bruger 4 kopper både club soda og ginger ale blandet forsigtigt med 3 kopper usødet druesaft. Desuden er vin lige gærede druesaft alligevel!

LTK: Har Champagne at være dyrt at være sjovt? Hvad er en god Champagne til at tjene på en nytårsaften fest?

LF: Dyrt er ikke nødvendigt; men det er et faktum, at sand Champagne fra Frankrig kan være dyr. En prisbillige Champagne vil begynde på omkring $ 30 dollars. Der er dog masser af franske stjernekastere foretaget uden for regionen Champagne, der er lækre og en brøkdel af prisen. Min personlige favorit til enhver nat eller en skål på nytårsdag er en italiensk stjernekaster kaldet Prosecco. Den er lavet i regionen Veneto i det nordøstlige Italien fra en drue af samme navn.

Mens Prosecco ikke gøre store mousserende vine, den boblende det skaber er himmelsk. Lidt lettere og mere frugtagtig end Champagne, er det altid et hit hos mine arrangementer. Jeg har ikke mødt en person, som ikke har haft et glas Prosecco! En anden mulighed er spansk Cava lavet i Penedes regionen i det nordøstlige Spanien. Lavet præcis som Champagne, det er også en stor værdi.

Vin Indkøb Rådgivning

LTK: Er der en nem måde at estimere mængden af vin til at købe for et middagsselskab? Til en fest?

LF: For et cocktailparty, antager hver vin-drikker gæst vil forbruge en fem-ounce glas hver time. Hvis du har inviteret 20 vin-drikkende og planlægge en to timers fest, det er fem ounce timen gange to timer, så hver person vil drikke 10 ounce. Nu formere 10 ounce ved 20 gæster hvilket svarer 200 ounce nødvendige, divideret med 25 (omtrentlige antal ounce i en flaske) er lig otte flasker. Der er 12 flasker i sag Puha!

Ofte vin butikker tilbyder rabatter for at købe en sag eller mere, så kan du overveje at købe en sag med de få ekstra flasker. Hvis betjener særlige vine ved et middagsselskab, kan du bruge en lignende ligning. Men det samlede beløb vil afhænge af antallet af kurser, forskellige vine du vil tjene, og den generelle pacing af aftenen. En grov tommelfingerregel: én flaske per person.

Vin Serveringsforslag

LTK: Hvad er den bedste servering temperatur for vin?

LF: Hvidvine er ideelt serveres ved 45 til 50 grader Fahrenheit. De aroma og smag intensiveres som vinen varmer. Nedkøling reducerer opfattelsen af ​​syre i sprøde vine, styrker hvide med mindre syre, og gør det mere forfriskende! Champagne og mousserende vine bør serveres lidt køligere, på omkring 40 til 45 grader Fahrenheit. Reds ved stuetemperatur? Dette var tilfældet før centralvarme, når hus temperaturer kørte 50-65 grader Fahrenheit. I dag, "stuetemperatur" er ofte betydeligt varmere. Rødvine bør serveres ved 60 til 65 grader Fahrenheit. Hvis serveret køligere, er tanniner (eller bitter smag) forstærket. Bløde reds lavt tanniner kan håndtere en lavere temperatur.

LTK: Er der en måde at chill vin hurtigt?

LF: Den hurtigste måde er at suge vin i en blanding af is og vand i ca 20 minutter. Selvom det ikke er ideelt, i en snæver vending kan du bruge fryseren i nødsituationer. Bare glem ikke om vin i der, eller det vil være en Popsicle!

LTK: Er vin skal dekanteres før servering?

LF: Der er to hovedårsager til at dekantere vinen. Den ene er at fjerne sedimentet, som oftere findes i vine med ti eller flere års flaske og ældre vintage havne. Den anden årsag er at blødgøre unge tanniner vine, som Cabernet Sauvignon gennem beluftning. Den astringerende eller tør finish, du får fra disse ungdommelige røde vil blødgøre med dekantering.

Anvend hvad du ved

Anvendelse af ekspert tips og forslag, der præsenteres her kan hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger og giver dig mulighed for at vælge, købe og vælge vin med tillid.