Grundlæggende Rengøring Tips

Grundlæggende Rengøring Tips

Holde en ren hjem kan være en udfordring, især når børn, kæledyr og fuldtidsstillinger er kastet ind i blandingen. Uanset om du er ung, enkelt voksen startet ud i dit første lejlighed eller du er en travl mor forsøger at balancere en karriere, tre børn, en mand og dit checkhæfte, nøglen til at holde dit hjem rent er god organisation og konsistens.

Start med en organiseret Hjem

Rengøring og organisation går hånd i hånd, som en ren rum er ofte biprodukt af god organisation. Når alt i dit hjem har en plads, rod og skrald tilsyneladende magisk forsvinde. Nul på problemområder i dit hjem såsom:

  • Skabe, der har brug organisere
  • Håndværk værelser
  • Syning værelser
  • Vaskerum
  • Garage

Disse områder kan ofte blive til uorganiserede lagerområder, hvor junk og rod kan hurtigt opbygge.

Kitchens

Som en af ​​de mest anvendte rum i hjemmet, kan køkkenet hurtigt komme ud af kontrol uden den rette organisation og hyppig rengøring. En organiseret køkken er afgørende for en funktionel madlavning arbejdsplads.

  • Køkkenskab arrangørerne kan hjælpe dig med at finde ingredienser og krydderier hurtigt og nemt.
  • Opskrift arrangør software kan hjælpe med at holde køkken skuffer ren.
  • At lære at organisere køkkenskabe vil holde tællere fri for ekstra rod.

Når køkkenet er organiseret, kan du fokusere på at bringe det gnistre og glans ved at rense dine rustfrit stål apparater og køkkengrej. Rens din stålvask og give din stovetop en detaljeret rengøring ofte. Hyppig rengøring af små apparater såsom kaffemaskiner vil holde disse elementer ser godt og fungerer korrekt.

Badeværelser

Grundlæggende Rengøring Tips

De opgaver, der udføres i dette rum kræver dyb og grundig rengøring for at holde dette miljø fri for bakterier, mug og skimmel.

Badekar og bruser er meget fugtige og fugtige områder, der kan blive prime grobund for skimmel og meldug. Rengøring af bruser og / eller badekar mindst en gang om ugen kan forhindre mug i at vokse. Men hvis du finder nogle, almindelig husholdning blegemiddel effektivt kan dræbe skimmel vokser i dit badeværelse.

Lejlighedsvis dybe rengøring af ting som indersiden af ​​toilet tank eller badekar jets kan let få overset. En ugentlig og månedlig rengøring snyde ark kan komme i handy for at forhindre rengøring forglemmelser.

Gulve

Regelmæssig rengøring af gulve i dit hjem vil udrette to ting.

  • Rene gulve hjælper det generelle miljø i hjemmet synes renere fordi gulve besætte sådan et stort areal.
  • Hyppige rensninger tvinge dig til at fjerne ting fra gulvet, som ikke hører der, såsom snavset tøj, spredte sko, trash og tilfældige genstande, der falder uden at blive samlet op med det samme.

Grundlæggende Rengøring Tips

Tæppe

Gulvtæppet er en af ​​de mest vanskelige typer gulvbelægning at holde rent. Learning produkter og teknikker til forskellige typer pletfjerning kan hjælpe. Men mere end nogen anden form for gulvbelægning, kan tæpper virke som gigantiske smudsfangere som snavs, snavs og lugt bliver fanget dybt inde fibrene. Afhængig af trafikken i dit hjem, bør tæpper støvsuges en gang til flere gange om ugen. Pletter bør behandles og rengøres, så snart de sker.

Hardwood

Gulve med hårde overflader er typisk lettere at rengøre, men også kræve specialiseret vedligeholdelse for at holde dem til at kigge smuk. Hvis du har trægulve, lære hvilken type produkter der virker bedst til rengøring hårdttræ, herunder naturligt eller hjemmelavede rengøringsmidler.

Keramiske fliser og sten

To af de mest holdbare og let vedligeholdt gulvarealer er keramiske fliser og natursten. Selvom typiske rengøring på fliser og stengulve er relativt let, dybe rensninger der omfatter rengøring injektionsmørtel er lejlighedsvis behov så godt.

Tidsplaner og Spring Rengøring

Grundlæggende Rengøring Tips

Klik for at udskrive din egen checkliste

Hold dig rengøring regelmæssigt ved at oprette en rengøring tidsplan, der vil hjælpe minde dig om hvornår visse opgaver skal gøres. En rengøring tidsplan kan også hjælpe dig med at holde styr på, hvad du allerede har renset og hvor længe siden det blev gjort.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet, så tjek disse nyttige tips.

En årlig dyb ren i dit hjem er aldrig en dårlig idé. Spring rengøring giver mulighed for at rense ud og organisere skabe, donere gammelt tøj, klar skrald og skrammel fra garagen og udfører årlige rensninger af ting som pejs skorstene, luftkanaler, vinduer og septisk systemer.

Foråret er også et godt tidspunkt at vove sig ud og fikse op udendørs opholdsarealer. Få havemøbler og havegrill klar til varmt vejr underholdende.

Opmærksomhed på detaljer

Sæt prikken over i'et på rengøring med aktiviteter som polering sølv, rengøring samleobjekter, fjerner dårlig lugt og fjerne rust når det er nødvendigt. En ren hjem vil være en stor belønning for dit hårde arbejde!