Grunde til at vælge Frozen yoghurt over Ice Cream

Der er en hel del grunde til, at du bør vælge frossen yoghurt over is. En af de vigtigste årsager til, at folk vælger frossen yoghurt i stedet for traditionel is er den vægt på sundhed, der kommer fra brugen af ​​mælk i stedet for fløde. Mens frosset yoghurt kan smage mere syrlig end is, er det lavere fedtindhold end is på grund af udskiftningen af ​​ren mælk i stedet for tunge fløde. Denne vægt på en godbid, som er en lille smule mere sundt er grunden frossen yoghurt er mere end en dille. Så sent som i 1990'erne, det består 10 procent af hele dessert markedet.

Det er sundere

På grund af den specifikke anvendelse af mælk i modsætning til cremen i is, frossen yoghurt er bedre for din krop. Det ses som en fedtfattig alternativ eller endda en fedtfri alternativ. Sammensætningen af ​​frossen yoghurt, består af mælk (faste stoffer og fedtstoffer), yoghurt kultur, smagsstoffer, farvestoffer, gelatine og sødemiddel. Betragtninger is indeholder en masse af sukker og salt at tilføje smag til det endelige produkt, frosset yoghurt muliggør substitution af ingredienser som honning eller agave nektar i stedet for sukker. Mens frossen yoghurt er stadig ikke så sunde som almindelig yoghurt, andre fordele, det indeholder, er flere mineraler og næringsstoffer end regelmæssig, traditionel is.

Frozen Yogurt i en Ice Cream Maker

På grund af den eksplosive popularitet og trinvise fanskare, at frossen yoghurt har nydt siden 1980'erne og 1990'erne, er fabrikanterne nu tilføje funktion til at oprette frossen yoghurt i mange af deres ismaskiner. Så du kan vælge i stedet at gøre sundere frossen yoghurt, selvom du køber en is maker. Frosset yoghurt beslutningstagere kommer i en lille række forskellige stilarter. Disse adskiller sig primært mellem lettere, automatiske dem, som kun kræver et tryk på en knap for at frossen yoghurt, til dem, der kræver den mekaniske energi, der genereres af en gammeldags håndsving. Prisen mellem de to typer varierer meget også. Du ønsker måske at overveje budgetbegrænsninger, hvis du har nogen, i din beslutning om, hvilken form for frossen yoghurt is maker til at købe.

Masser af muligheder

En god størrelse del af det sjove ved at spise frossen yoghurt er, hvor mange måder, du kan tilpasse din hjælpende af frossen yoghurt. Ligesom is, har du en bred vifte af forskellige toppings, hvorfra du kan vælge at medtage på din frossen yoghurt. Nogle eksempler er mange slags nødder, varm toppings som karamel eller varm sludder, slik toppings som drysser eller knuste slik barer, frugt toppings som jordbær og endnu mere kreative toppings som brownie bits. Derudover er der også forskellige måder, du kan spise din frossen yoghurt. Igen, ligesom is, kan du nyde det i en kegle lige så meget som du kan nyde det i en kop.