Groomzilla løs: Sådan Reel din mand, da han 鈥 檚 skaber kaos

Groomzilla løs: Sådan Reel din mand, da han 鈥 檚 skaber kaos
Hvis din mand er den, der bestemmer og freaking under brylluppet planlægningsprocessen, så har du sandsynligvis har en groomzilla på hænderne. Du 鈥 檙 e ikke alene. Selv Gabrielle Union har en groomzilla 鈥 擠 wayne Wade. Her er de måder at spole din mand i og berolige ham.

Facebook Fatality

Hans hver Facebook indlæg kredser om brylluppet. Han 鈥 檚 udstationering billeder af smagninger og hvad han mener brudepiger og groomsmen bør bære. Hans 鈥 渇 enner 鈥? Liste svinder, fordi de alle har fået nok af hans konstante snak om brylluppet.

Få en snak med ham. Lad ham vide, at alt isn 鈥 檛 om brylluppet. Hans venner har liv også, og han skal kunne lide deres statusopdateringer og kigge på billeder af deres børn, ikke bare taler om brylluppet og planlægningsprocessen.

Cinema Catastrophe

Hver film og tv-show, han ure har et bryllup i plottet. Han 鈥 檚 tager noter og gleaning ideer. Så råber han ud til dig alt, hvad han synes, du skal gøre for at anvende det, pigen i 鈥 淔 ather Brudens 鈥? Gjorde, eller hvordan at efterligne sendoff scene fra 鈥 淢 y Best Friend 鈥 檚 bryllup. 鈥? / P>

Planlæg aktiviteter for de to af dig at gøre sammen, der ikke har noget at gøre med at se bryllup film eller shows, eller med bryllup planlægning i almindelighed. Tag ham til åbningen af ​​et nyt museum udstilling. Book en weekend på dette Bed and Breakfast du 鈥 檝 e været døende at bo på.

Aktuelle begivenheder Casualty

Du 鈥 檙 e forsøger at tale med ham om store begivenheder foregår i staten, i landet og i verden. Han har ingen anelse om, hvad du 鈥 檙 e taler om.

Planlæg en aften i byen eller et spil nat i, hvor du har venner og familie over. Tilslut med mennesker. Sidde og læse dine foretrukne blad eller en avis sammen på en søndag eftermiddag. Find måder at genskabe forbindelsen med hinanden og verden som helhed.

Brides aren 鈥 檛 de eneste, der bliver til monstre, når de planlægger deres bryllupper. Grooms kan være lige så slemt. Hvis du 鈥 檙 e beskæftiger sig med din egen groomzilla situationen heldigvis findes der måder at berolige din mand ned og returnere ham til normal.