Grøn te er skadeligt for kræftpatienter?

Grøn te er skadeligt for kræftpatienter?
I modsætning til konventionelle visdom om de sundhedsmæssige fordele af grøn te, kan denne drik skade kræftpatienter, forskere ved University of Southern California advarer. Ifølge forskerne, drikke grøn te i kombination med at tage kræft lægemidler, der anvendes til behandling af myelomatose (knoglemarvskræft) og lymfom (kræft i lymfesystemet) gør behandlingen helt ineffektiv.

Laboratorieundersøgelser af mus viste, at en komponent i grøn te kaldet EGCG ødelægger anticancer aktivitet af lægemidlet Velcade. Mikrobiologer var overrasket over EGCG blokere enhver terapeutiske virkning af lægemidler mod cancer.

Naturlægemidler, herunder grøn te, er blevet populære blandt kræftpatienter, fordi de fleste anticancer narkotika og kemoterapi forårsage alvorlige bivirkninger. Men ifølge forskerne, kan naturlige elementer i grøn te være skadeligt for patienter, fordi de er kemisk uforenelige med anticancer narkotika. Undersøgelsen viste, at grøn te molekyler og VELCADE- molekyler dannede kemiske bindinger, men lægemiddelmolekylerne ikke længere kunne påvirke tumorceller. Derfor er Velcade ikke er i stand til at bekæmpe kræftceller, og der er ingen bivirkninger, så patienten får at føle sig bedre og konkludere, at grøn te hjalp håndtere sygdommen, mens i virkeligheden lægemidlet wasnâ € ™ t involveret overhovedet. Sundhedseksperter kraftigt opfordre kræftpatienter at undgå grøn te.