Grøn Rengøring Tips til hundeejere

Grøn Rengøring Tips til hundeejere

Gæst klummeskribent Wendy Nan Rees tilbyder tips til hundeejere til at indarbejde grøn rengøring strategier ind i deres hjem.

Mission: Green Living med din hund

Disse dage, mange af os forsøger at mindske vores påvirkning af miljøet, og finde måder at leve grønt. Personligt er jeg stadig læring og til tider svært at gøre. Når vores vaner og budget er indstillet, lære et helt ny måde at leve tager tid. Jeg ville ønske jeg kunne bare snap mine fingre til at gøre hele mit hjem og liv grøn for mig og mine hunde, men dette sker kun på TV. Min plan er at starte simpelt, og videregiver til dig, hvad der virker for mig.

Going Green

At gennemføre grøn lever med din hund, lad os starte med at løse rengøringsmateriel da mange er giftige for dig og dine hunde. Her er et par enkle tips om, hvordan du får dine egne grønne rengøringsmateriel. Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor en plet bare ikke vil komme ud, så du skal ikke føle sig dårligt, hvis en gang, mens du bare nødt til at gå købe en kommerciel pletfjerner. De har nogle enzymer på markedet, der vil arbejde stor og stadig miljømæssigt sikker.

Naturlig og Recycled Rengøring Aids

Brug svampe fremstillet af naturlige fibre. Du kan reducere dit papir brug ved at bruge en klud til at erstatte din papirhåndklæder. Har din mor nogensinde tage din gamle ratty tøj og har en klud taske i skabet? Tja, måske er det tid til at genoplive denne idé. I stedet for et stykke køkkenrulle, du kunne bruge en klud serviet.

Sikrere Rengøring Produkter

Når du køber dine rengøringsmidler, så prøv at finde dem, der er fosfat og klor fri, biologisk nedbrydeligt og ugiftigt. Mens mange naturlige rengøringsmidler foreslår at bruge borax som ingrediens, er juryen stadig ud. Da der er en vis uenighed at bruge borax, ville jeg foreslå at bruge det til eller omkring dit kæledyr. Hvis en opskrift du finder foreslår at bruge borax, kan du erstatte bagepulver i stedet.

Vidundere bagepulver, citron og eddike

Vidste du, at du kan fjerne vand mærker fra overflader ved at lave en pasta af madolie og salt? Bare gnide din pasta på vandet mærket med en svamp. Lad det sidde i et par minutter, skal du tørre det af med en blød klud og polere det som sædvanlig. Salt er en smule slibende, men kan stadig være blid nok til at bruge på de fleste overflader. Bagepulver og salt er både slibende men er store alternativer til kommercielle scrubbere og vil ikke skade din hund, hvis han slikker resten.

Bagepulver fungerer også godt på dyr messer og proteinholdige pletter som blod og fedt. Det kan anvendes til dets deodoriserende egenskaber samt vaskning. Den kan bruges enten som en skrubber i sig selv, eller du kan lave en tyk pasta med det, og så krat. Du kan også drys det i din hunds seng, lad det sidde i et par minutter og derefter støvsuge væk kæledyr lugte.

Lemons er gode til at fjerne pletter fra hårdt vand og sæbeskum, på grund af deres sure egenskaber. Lemons kan også anvendes til at fjerne fødevarer pletter fra hunde skåle. Bare skære en citron og gnid det over din stedet. Eller du kan bruge citronsaft, der er blevet presset på området. Lad det sidde i ca 30 minutter og tørre.

Destilleret hvid eddike kan også bruges og er en stor rengøringsmiddel til gulve på grund af syreindholdet. Det virker også godt på selskabsdyr urin pletter og sæberester. Bland en gallon vand med ¼ kop eddike og moppe, hvor du vil rengøre. Denne blanding fungerer godt på enten linoleumsgulve eller trægulve. Prøv ikke at efterlade puljer af dit mix på gulvet, når tørring.

Naturlige Tæppe deodoriserende

De fleste mennesker ikke klar over, hvad der sker med deres kæledyr, når de bruger en duftende tæppe deodorizer. Når du går ind i et rum, og det lugter så frisk, som engen udenfor efter at have brugt en deodorizer, kan der synes godt for os. Men vi er ikke nede på vores hænder og knæ hele dagen walking omkring ildelugtende det på den måde. Dine kæledyr er konstant bombarderet med lugt, vi har i vores hjem. Alle opløsningsmidler, rengøringsmidler og andre kemikalier, vi bruger hver dag uden tanke kunne faktisk være at påvirke sundheden for vores pets.To gøre dine tæpper lugter friskere naturligt og billigt, og som ikke behøver at nu og da, prøv overbrusning bagepulver eller majsstivelse på dit tæppe og vakuum efter behov.Bare begynde at bruge dine nye rengøringsassistenter en dag ad gangen, og før du ved af det, vil du være godt på vej til at leve grønt. Det er mere sikkert for dig, dine hunde, og vores miljø!

Flere tips fra Wendy

  • Cappy favoritbands Cheese Crackers
  • Sunde Pumpkin Bites til hunde
  • Gåture din hund at Night
  • Beskyttelse Hunde i Winter