Grøft Heavy Guidebooks, alt du behøver er din enhed

Årtier siden, populære forlag mærkevarer tjeneste yde opsat go. I dag, hvis du har en Facebook-konto, kan du bede venner. Hvis du har en hjemmecomputer, besøg snesevis af ressourcer. Og hvis du bruger en mobil enhed, en række ansøgninger hjælpe med at gøre ting som at oversætte sætninger og find den billigste ophold indkvartering.

Grøft Heavy Guidebooks, alt du behøver er din enhed

Viber

Viber giver brugerne mulighed for at udnytte en række tilslutningsmuligheder medier (tekster, e-mails, video messaging, etc.) for at forblive i kontakt med deres kære omkring byen eller i hele verden. Hvis du tager en tilfældig, uventet, eller planlagt-as-normal tur, behøver du ikke at bekymre dig om at holde forbindelse til venner og familie, eller holde styr på arbejds- kammerater og et forretningssted.

Foodspotting

Det er svært nok til at vælge, hvad de skal forberede til middag; det er endnu sværere at navigere på gaderne i udenlandske territorier og delikatesser på tom mave. Den Foodspotting program hjælper bringe mad smager med nærliggende steder mere end villig til at lade dig smage hvad de har at tilbyde. En sådan ansøgning er fantastisk til vegetarer og veganere med særlige diæter, der ønsker at identificere ingredienser og restauranter, der kan tilfredsstille sult og specielle diæter.

Hipmunk

Hipmunk vinder hjerter hyppige og sjældne ferierejsende for. Ansøgningen advarer brugerne om bedste priser på flyrejser og hoteller. Det giver endda oplysninger om layovers og integrerer information fra almindelige rejsende at advare andre om brand-relaterede kundeservice sandsynligheder. I en tid hvor flypriser svinge og ikke meget forskel hviler i opholdsrum, Hipmunk sparer et par til tusindvis af dollars.

Evernote

Evernote er mere eller mindre en digital notesbog, men dens magt integration gør det især praktisk og populær hos rejsende. Store fly information, links til rejse programmer og hurtige tips om steder at spise, drikke og sove. Evernote virker let fra en iPhone eller anden mobil enhed; er det nemt at tilføje oplysninger i lufthavnen, i en taxa, eller mens han ventede i lobbyen på et kommende hotel. Du får brug for underholdning til dine rejser. Søg videoer på YouTube ved hjælp af et år til dato til at downloade, konvertere og afspille søgte indhold.

Bare husk at respektere intellektuelle ejendomsrettigheder, når du bruger downloadet materiale.

Travelsafe

Du ved, hvad protokoller til at følge, når et familiemedlem kommer til skade på indenlandske årsager, men hvad med når du rejser i udlandet? Denne sikkerhed-centreret program samler alle de nød--relaterede numre (brand, politi, og giftkontrolforanstaltninger) af et givet område, så rejsende ikke behøver at bekymre sig om hurtige svar og velvære, når i udlandet. Det er bedre at forebygge end at helbrede - reservere et øjeblik til at indsamle tiltrængte efterretningstjenester essentials!

Waze

Du forlader arbejde, vender hjørnet af en større vej til hurtigt at finde mure af trafik. Det betyder ikke noget, fordi du har en række måder at få hjem baseret på kendskab til området. Men du behøver ikke være vært for sådanne indsigter, når du rejser i udlandet eller ukendt territorium. Waze giver brugerne mulighed for at udnytte den indvendige kendskab til andre, der leverer primære og alternative ruter til beregnede destinationer.

WeatherPro

Nå, du har brug for noget at tale med de indfødte om når du kommer til din til-være destination; med WeatherPro, vil du være i stand til at oplyse den umiddelbare indlysende samt gøre samtale om de kommende dages vejr. Vejret app funktioner over to millioner individuelle destinationer, hvilket gør det nemt for Packers at vide, hvad de skal forvente for de kommende dage. Er du vil få brug for en paraply eller solcreme? Du ønsker at 'passe ind', hvor du skal hen; WeatherPro sikrer, at du ikke ligner en firkant om dressing vejr passende.

Air Sharin

g

Der er en række måder at udnytte programmer for at undgå online afhængighed. Air Sharing app lader iPhone ejere slå telefonen til en computer harddisk, der gør det muligt at være vært snesevis af data til at finkæmme gennem på en lang flyvning eller togtur. Det er et fantastisk program til travle ejere og rejser reps der ønsker at holde sind skarpe om business på farten.

Kajak

Det tager en patient og stabil online-shopper for at sikre et godt prissat fly og hotel reservation. Kayak fungerer som en sammenlignende søgemaskine, sikrer brugerne se, hvad brands tilbyder de bedste priser til rådighed. Find hoteller, fly, taxaer og oplysninger, der fører til tilbud gruppe ved hjælp af mobil-telefon klar ansøgning.

HopStop

Rejser i udlandet er dyr taget udgifter til flybilletter og hotelværelser. For at gøre tingene lidt nemmere på tegnebogen, rejsende søger offentlig transport versus leje en bil. HopStop giver dig den intelligens, du har brug, når de søger offentlig transport i et fremmed sted. Spar flere penge til bedre investeringer - ligesom udenlandske fødevarer, holde flere penge i tegnebogen vedrørende rejseudgifter.

Traveling er sjovt, men det er ikke altid en fornøjelse cruise, når det gælder om at finde de bedste flybilletter, hoteller, kort og mobile applikationer. Nu er du pakket og klar til at gå med en række praktiske og gennemprøvede rejse værktøj.

Charles White bor på vejen og ud af hans kuffert. Efter at have set verden, han elsker at blogge om sine indsigter i fornøjelig rejse, fra smarte pakning tips til underholdning under flyvning til at opdage nye steder.