Grøft den Frygtelige Gym for en sjov Fitness Boot Camp i Los Gatos

Som øvelse modeluner fange på som en steppebrand i disse dage, er det svært at få motiveret til at afsætte en time på løbebåndet eller at holde det ud med din sædvanlige, kedelige gym rutine. Selv den mest dedikerede atlet keder dunkende ud miles på en elliptisk eller løft kim-redet vægte med hovedtelefoner sprængning motiverende musik. I vores quick-fix, korte opmærksomhed span kultur, vi er selv træt af vores træning, hvilket er præcis derfor, vi ender med at droppe dem for en aften på sofaen med vores foretrukne junk fødevarer i stedet.

Viser gerne Biggest Loser og Survivor har fået stor opmærksomhed i de senere år, som folk ser i fascination som andre mennesker er, helt bogstaveligt, skubbet til det yderste. Tager stikord fra den slags shows (samt hævdvundne militære praksis), er fødslen af ​​fitness "boot camps" inspireret ellers udisciplinerede folk til at tage fitness springet.

Selvom nogle måske gyse ved den blotte omtale af en frygt-provokere sætning som "boot camp", den slags fitness-programmer er faktisk den perfekte start for begyndere, der har brug for en disciplineret øvelse rutine. Også perfekt til den erfarne atlet, kan en god boot camp program med den rette træner giver dig det ekstra løft af inspiration til at gå den ekstra mil-eller to.

Hvorfor er boot camp en bedre løsning? Mens træning i fitnesscentret kan være nyttigt, kan et struktureret program, der er skræddersyet til dine personlige fitness behov levere resultater i halvdelen af ​​den tid, du ville bruge sveden den ud på gym. Der er ingen grund til at bruge tid på at regne ud, hvor mange crunches at gøre eller besat beregne din BMI. Med en fitness boot camp, professionelle trænere designe et træningsprogram, der virker for dig og samtidig hjælpe dig med at planlægge måltider, oprette indkøbslister, og kortlægning af hindringer, der kan holde dig fra at opnå optimal sundhed. Og da alle ved, at en vigtig del af opholder sig motiveret til at udøve er at have folk til at gøre det med, det kan også være en god måde at møde andre mennesker, der er dedikeret til at få sunde. Desuden vil forpligte sig til en boot camp program hjælpe dig med at holde regnskab over for en øvelse rutine i stedet for at drømme op måder at undgå det.

En anden unik egenskab ved fitness boot camps er, at de ofte indebærer spændingen ved at udøve udendørs. Uanset om du trekking op et robust bjergsti, laver squats på fodboldbanen, eller roning kano på en sø, fitness boot camps tilbyder en forfriskende alternativ til kedsomhed af at være stationær på gym. Det er meget sværere at frygte din træning, når du nyder smuk natur, frisk luft og selskab med andre mennesker, der er begået af de samme mål.

Ultimate Potential, et liv beherskelse og fitness eventyr selskab, tilbyder fitness boot camps, der er skræddersyet til dine personlige træning behov. Hvis du vil vide mere og gøre din træning til et eventyr, kan du besøge www.Ultimate-Potential.com