Grinch Costume Mønstre

Grinch Costume Mønstre


Når du ønsker at være middelværdi og grøn og stjæle julen, du har brug for en Grinch kostume mønster. Desværre har de standard mønster beslutningstagere ikke tilbyde denne lodne kostume som en af ​​deres linje. Men lad ikke at stoppe du fra at gøre din egen Grinch kostume - du kan ikke kun det, du behøver ikke at være en syning professionel til at gøre et stort stykke arbejde.

Grinch Costume mønstre som Crafts

Hvis du syr, kan du blive overrasket over at erfare, at McCalls, Enkelhed og lignende ikke tilbyder en Grinch mønster, især fordi de tilbyder animalske mønstre, der kræver arbejder med pels, der som du måske ved, er ikke let. Desuden Grinchen er en populær Broadway karakter kommer juletiden, så klart nogen gør kostumet. Muligvis er det, at en version af kostume kan købes i butikker og online, eller det kan være at gøre med licens, men hvis du søger efter et bestemt mønster til syning, er du ude af lykke.

Den gode nyhed er, at mange listige typer har regnet ud en måde omkring problemet, opbygge deres egne Grinch kostumer hjemme og derefter skrive om det online, så alle med en vis tid og energi kan prøve lykken at kopiere resultaterne. Hvis du vil lave kostume for et barn, kan dette være en foretrække vej at gå, fordi et håndværk projekt ved hjælp af sjove ting som lim og byggeri papir kan involvere og underholde dit barn på en måde, et syprojekt ofte ikke.

A Few Good Options

Hvis du ønsker en hurtig og nem Grinch kostume mønster, som kun kræver at samle materialer og derefter lidt arbejde at sætte dem sammen, gå til Family Education, der har et mønster, som de siger, tager omkring 30 minutter at lave. Den eneste pels involverede er hvid pelskant for Santa hat og jakke - Grinchen grønne kommer fra en rullekrave, handsker, sved bukser eller strømpebukser og ansigtsmaling. Du kan lave din egen Santa jakke med en gammel rød sweatshirt eller jakke (ældre er bedre, fordi det skal se slidt - stor undskyldning for at ramme en sparsommelighed butik og spare flere penge på kostume) og imiteret pels, der er let at komme på enhver stof butik.

For en trin-for-trin, no-sy vejledning med detaljerede billeder for at gøre din Grinch jakke, gå til blå blyant Pro. Bo der hvis du søger for at gøre en alvorligt omfattende kostume med grøn pels. Dette er en af ​​de bedste, klareste og mest let at følge mønstre rundt. Og hvis du er den mindste smule snu, vil det være endnu mere af en leg. Din største udfordring kan være at finde den fornødne grønne pels. En stor stof butik, eller en, der har specialiseret sig i teater stoffer, bør være i stand til at hjælpe dig. Hvis de ikke bære pels selv, vil de sandsynligvis være villige til at gøre en særlig orden, eller henvise dig til et websted, hvorfra du kan bestille dig selv. Du kan også prøve at sende en anmodning på eBay eller Craigs List - folk nogle gange har kostume stof, de søger at sælge.

Brugte Kostumer

Hvis intet helt fungerer for dig, og du stadig ønsker at være Grinchen, kan du prøve at kigge efter brugte kostumer. Standarden Grinch kostume tilgængelige på Amazon og andre online butikker er meget god, og er ofte til salg på eBay og andre auktionssider. Selv hvis du kun finde masken, kan du derefter oprette resten af ​​kostume med lethed ved hjælp af en af ​​ovennævnte råd.

Endelig tilføje nogle sjove ved at lede efter en udstoppet Max at bære med dig!