Grillet Ginger Tofu opskrift

Grillet Ginger Tofu opskrift


En grillet ingefær tofu opskrift er ideel til varme sommerdage, når du ønsker en meatless måltid, der er hjertelig, krydret og fuld af interessante smagsoplevelser. Grilling tofu giver det en sprød, behagelig tekstur og en saftig indvendig og marinering af tofu blokke før stegning dem tillader stykker tid til at opsuge de varianter.

Grillet Ginger Tofu opskrift

Denne opskrift har mange variationer og er meget alsidig. En normal 1-pund pakke af tofu vil tjene 3-4 personer, og det er nemt at fordoble eller tredoble grillet ingefær tofu opskrift til at tjene mere.

Ingredienser

 • £ 1 ekstra fast tofu
 • 2 T. sojasovs eller tamari
 • 1 T. ahornsirup
 • 1 T. orange eller citronsaft
 • 1/2 T. ris eddike
 • 1 T. frisk hakkede ingefær
 • 1/2 T. frisk hakkede hvidløg
 • 1 T. sesamolie
 • madlavning spray

Proces

 1. Tøm tofu grundigt ved at pakke det i køkkenrulle og klemme den forsigtigt for at frigive fugt.
 2. Skær blok af tofu i fjerdedele, og dræne hvert stykke videre, hvis det er nødvendigt.
 3. Bland marinaden. I en mellemstor skål, kombinere sojasovs eller tamari, ahornsirup, orange eller citronsaft, ris eddike, ingefær, hvidløg og sesamolie. Piskeris, så dykke skiver af tofu i marinaden.
 4. Lad tofu sidde, kølet, i marinaden i mindst 1 time.
 5. Forbered grill og pels det med madlavning spray for at forhindre tofu stykker klistrer.
 6. Fjern tofu stykker fra marinaden og sæt dem forsigtigt på grillen. Grill brikkerne indtil de er brunet og sprød, cirka 5 minutter på hver side. Hvis du vil tilføje ekstra smag til tofu, børste det med mere marinade, som det er at grille.
 7. Serveres straks, mens brikkerne er stadig varm og sprød.

Variationer

Servering store stykker af grillet tofu gør en nice præsentation, men der er mange alternative måder at forberede og præsentere denne opskrift.

Grillet Ginger Tofu opskrift

 1. Frys blokke af tofu først, derefter tø dem for en chewier, juicier tekstur.
 2. I stedet for at grille tofu i store blokke, skæres i store firkanter, arrangere dem på en spyddet, og sæt spyddene på grillen.
 3. Forbered en alternativ marinade for tofu. I stedet for at bruge ingefær og citronsaft, for eksempel oprette en marinade med hoison sauce, sort bønne sauce, og miso pasta eller miso mayonnaise.
 4. Stir fry, bage eller pan steger tofu i stedet for at grille den. Teksturen vil være lidt anderledes, og blokkene kan ikke være så sprød på ydersiden, men de vil stadig være saftigt og vil absorbere smag af marinaden.

Serveringsforslag

Disse blokke af tofu kan serveres i et utal af måder med mange forskellige side retter.

 • Vil, damp, eller røre FRJ frisk hjertelig greens såsom spinat, Collard, grønkål, chard, eller sennep greens. Slukke greens lidt af marinaden med og tjene dem ved siden af ​​tofu.
 • Serveres grillet stykker med duftende ris, aromatiseret med rosiner, grønne ærter, citronskal og en dribble af sojasovs.
 • Hæld marinaden i en vegetabilsk røre FRJ, og varme, indtil væsken kokke væk. Serveres tofu blokke på toppen af ​​hjemmet af røre FRJ.
 • Brug blokkene som sandwich. Læg dem på ristet ciabatta ruller, og spredes med frisk grønt, tomat skiver, spirer, mayonnaise, pesto sauce eller hvidløg aioli.