Green Living: økologiske fødevarer og Produce Tips

Økologisk kød fordele.

De dyr, der producerer økologisk kød hæves uden brug af antibiotika, hormoner, pesticider, herbicider eller andre kunstige stoffer. De fleste af disse dyr er tilladt at roame i græs-fodret græsgange. Kornet og hø, de spiser, er økologisk. Det gamle ordsprog, "du er hvad du spiser" gælder helt sikkert her. Når dyrene spiser kun de bedste økologisk foder og få masser af frisk luft og motion, de producerer bedre kød. Enhver, der har prøvet økologisk kød ved, at du kan smage forskellen. Kødet er langt mere mørt, har en bedre smag og er sundere for dig. Dyr, der har tilladelse til at strejfe en tendens til at have mindre fedt på dem, end dyr, der er begrænset. Free-range, græs fodres dyr producere kød, der er højere i Omega 3 fedtsyrer. Mange gange græs-fodret oksekød er ikke givet korn af nogen art. I stedet de forvaltes på en høj kvalitet organisk græs med hø kosttilskud. Mange af gårdene, der øger økologisk kød er familie ejet. Hvis du er på udkig efter en lokal kilde til økologisk kød prøve en CSA eller samfund støttede landbrug gård. Ud over at tilbyde økologisk frugt og grønt fra deres gårde, og mange af dem tilbyder også urter, blomster, æg og kød. Gøre overgangen til økologisk kød kan hjælpe miljøet også. Affaldet af konventionelle dyrkede dyr har testet høj i antibiotika og hormoner. Dette affald ender forurenende vores naturlige vandforsyninger. Fritgående dyr har affald også, men ikke så meget, fordi færre er rejst i samme mængde plads.

Forskelle af økologiske fødevarer opskrifter.

Økologisk mad opskrifter smager godt, er enkle at forberede, fordi de ikke bruger en masse ingredienser og er pakket fuld af næringsstoffer. Økologisk mad opskrifter bruger de friskeste ingredienser, der er dyrket i at bruge økologiske metoder. De fleste af de ingredienser, der er nødvendige for disse opskrifter skal være tilgængelige på en økologisk købmand, helsekost butik eller markedet for økologiske fødevarer. Den væsentligste forskel mellem økologiske fødevarer opskrifter og standard opskrifter er den måde ingredienserne blev dyrket og behandlet. Økologiske fødevarer sælges i sæsonen som er en anden vigtigste forskel. Kokke, der bruger økologiske fødevarer har lært at vælge frugt og grøntsager til deres økologiske mad opskrifter efter høstsæsonen, især hvis de køber producerer, der er lokalt dyrket. Nogle økologiske fødevarer leverandører gør, kan eller fryse deres produkter, der gøre at komme uden for sæsonen frugt og grøntsager lettere. Men mange økologiske kokke foretrækker at bruge friske frugter og grøntsager, fordi de næringsstoffer er højere og Skålene smager bedre. Økologisk mad opskrifter kræver også forskellige metoder til forberedelse, såsom dampning eller bagning. Disse metoder til tilberedning af fødevarer er sundere og hjælpe med at holde de fleste næringsstoffer i fødevarer. Andre økologiske fødevarer opskrifter kunne kalde for ingredienser, såsom frugt eller nødder, der skal spises rå, der tillader endnu flere næringsstoffer, der skal absorberes af kroppen. Når det kommer til at vælge krydderier for økologiske fødevarer opskrifter, friske økologiske dyrkede urter er de vigtigste ingredienser. Nogle økologiske fødevarer opskrifter kan kræve havsalt eller friskkværnet peber samt.

Fordele af frosne økologiske fødevarer.

Frosne fødevarer har altid betydet bekvemmelighed, fordi de kan tages ud af fryseren og forberedt i en fart af en person på farten. Frosne økologiske fødevarer betyder, at du får den bekvemmelighed af frosne fødevarer med godhed økologiske ingredienser. Forældre, der gør hjemmelavet babymad er godt klar over fordelene ved frosne økologisk babymad. Økologiske fødevarer har vist sig at have flere næringsstoffer i dem end sine konventionelle kolleger. Frosne økologiske fødevarer er ikke anderledes, de indeholder større antal næringsstoffer så godt. Frosne økologiske fødevarer kommer af alder. Der er frosne økologiske pizzaer, organiske entrees, organiske potten tærter, en række frosne økologiske kartofler og økologiske grøntsager. Disse frosne fødevarer er generelt krydret med urter i stedet for at være lastet med salt eller kunstige smagsstoffer. Økologisk frosne fødevarer smager bedre end deres frosne kolleger, og de indeholder ingen konserveringsmidler, pesticider, hormoner eller andre giftige kemikalier. Frosne økologiske fødevarer giver dig mulighed for at forberede en organisk, nærende måltid i en brøkdel af den tid det ville tage at gøre det fra bunden. Da de fleste konventionelle butikker nu bærer økologiske produkter kan du have den bekvemmelighed for at afhente din families favorit organisk parabol på dit lokale supermarked, uanset det er snarere en økologisk morgenmad mad, en frokost valg, noget til middag eller en organisk dessert. Når du vælger frosne økologiske fødevarer læse etiketten for at finde ud af, hvad certificeringen niveau er, og hvilke ingredienser blev brugt i produktet. Der er en række af ris og soja baserede økologiske frosne fødevarer på markedet så godt.

Grunde til at vælge økologisk babymad.

Den økologisk babymad marked er et af de hurtigst voksende områder inden for fødevaremarkedet barnet dels fordi forældre, der ønsker det bedste for deres børn skifter over fra at bruge konventionel babymad med alarmerende hast. Undersøgelser har vist, at pesticider, hormoner, antibiotika og andre toksiner er i ikke-økologiske produkter, især elementer såsom babymad. Disse kemikalier er koncentreret i babymad grund af kondensering af frugter og grøntsager. Disse giftige kemikalier kan forårsage problemer for at udvikle immunsystemet, det centrale nervesystem og hormonelle systemer spædbørn. Undersøgelser har også vist, at disse kemikalier kan overføres til et foster fra deres mødre blodforsyning, men selv hvis du ikke starter ud på den økologiske vognen er det ikke for sent at begynde at spise økologiske fødevarer eller fodre din baby økologiske babymad. En anden fordel økologiske babymad er, at de generelt ikke vil indeholde salt, konserveringsmidler, mejeriprodukter eller sukkerarter og kan glutenfri. For forældre, der ønsker at gøre deres egen babymad, det er en nem proces. Du skal bruge en blender, samt økologiske frugter og grøntsager efter eget valg. Selv om de er økologiske, skal du sørge for at vaske dem godt. Damp, bage eller stege maden til sammenhængen, at dit barn foretrækker, og derefter sætte det i en blender og give det et twist. Du kan tilføje en smule citronsaft eller vand for at tilføje smag og gøre det glattere. Si fødevarer for at fjerne eventuelle skræl eller klumper. Når dette er gjort skal du blot udfylde isterningebakker med blandingen og fryse. Når maden er frosne, placere terninger i enkelte krukker, én pr krukke og sætte krukker i fryseren. Når det er tid til at fodre din baby, skal du blot fjerne krukker og varme maden op.

Sådan Find steder at købe økologiske fødevarer.

Efterspørgslen efter økologiske fødevarer og miljøvenlige varer vokser hurtigere end nogen anden del af fødevareindustrien. Dette har banet vejen for en forøgelse af økologiske købmandsforretninger og økologiske fødevarer markeder. For et par år siden det vigtigste sted at købe økologiske fødevarer var på lokalt sundhed butikker hvor udvælgelsen var normalt begrænset. I dag, på grund af den øgede efterspørgsel efter naturligt dyrkede fødevarer er selv konventionelle købmandsforretninger strømpe økologiske fødevarer og miljøvenlige elementer, som gør dem let tilgængelige for flere forbrugere end nogensinde før. Organiske købmandsforretninger er kendt for at udføre en lang række organiske og naturligt dyrkede elementer såsom frisk frugt, grøntsager, kød, bulk produkter og mere. Organiske købmandsforretninger er også kendt for at tilbyde lokalt dyrkede produkter. Den store forskel mellem en økologisk købmand og en traditionel købmand er, at de fleste, om ikke alle, af de i en økologisk købmand er økologiske eller naturlige. I løbet af sommeren, økologiske fødevarer markeder eller landmænd markeder, som de kaldes normalt, kan findes i de fleste byer. Indkøb frisk frugt og grøntsager på en økologisk fødevaremarked giver dig mulighed for at møde producenten samt købe varer, der er friskplukkede og lokalt dyrket. En anden måde at købe lokale økologisk dyrkede varer, er at deltage i en CSA som står for Community Supported Agriculture. CSA dukker op over hele landet. Ud over friske frugter og grøntsager, nogle giver urter, blomster, kød og æg, alle fra deres egne lokale gård.

Sådan Vælg Helsekost.

Helsekost i dag er mere end bare godt for dig, de smager også godt. Økologiske fødevarer giver flere næringsstoffer end deres konventionelle kolleger. Jo tættere på den naturlige tilstand maden er, jo sundere er det. Rå nødder, frisk frugt og grøntsager er alle sunde fødevarer, der kan tilfredsstille dine snack cravings samt være en fantastisk tilføjelse til et måltid. I stedet for at spise en skive æbletærte, spise en rå æble. Ved tilberedning grøntsager den bedste måde at forberede dem er til damp dem, så de bevarer de fleste af deres næringsværdi. Tilføjelse af en række forskellige farvede grøntsager er en god idé. For eksempel den mest almindelige farve en gulerod er orange, men vidste du, der er rød, hvid, lilla og gule gulerødder? Gule gulerødder har vist sig at indeholde xanthophyller. Xanthophyller bidrager til øjet sundhed. Fordi de gule gulerødder indeholder flere xanthophyller end deres appelsin modparter, vil en gul gulerod være det bedre valg for øjet sundhed. Røde gulerødder indeholder mere lycopen, som er knyttet til hjerte sundhed og lilla gulerødder indeholder anthocyaniner, som er stærke antibiotika, der kan vogte kroppen mod frie radikaler. Når det kommer til bagte varer som brød eller pasta, skal du vælge dem lavet med økologiske fuldkorn. Fuldkorn er meget sundere end forarbejdede kerner. For protein vælge fisk, kylling eller magert kød. Ved udarbejdelsen af ​​kød bage det ved en moderat temperatur i stedet for stegning det. Fersk kød og skaldyr er sundere end forarbejdet kød, der indeholder mættet fedt og nitrater.

Sundhedsmæssige fordele ved økologiske fødevarer.

En væsentlig del af et godt helbred er at spise en varieret kost rig på frugt og grøntsager. Økologisk frugt og grønt er dyrket uden brug af pesticider eller andre skadelige kemiske tilsætningsstoffer. I forskellige studier har økologiske fødevarer vist højere ernæringsmæssige værdier gør dem et bedre valg for kosten sundhed. Økologiske fødevarer er fremstillet, som naturen ønskede, og som ikke er genetisk manipuleret eller ændret. En anden fordel ved økologiske fødevarer er, at de ikke er blevet bestrålet ligesom deres konventionelle kolleger. Stråling bruges til at give frugt og grøntsager en længere holdbarhed. Da de fleste økologiske bedrifter er mindre i omfang end konventionelle bedrifter, er det nemmere at finde lokalt dyrkede produkter. Mange købmandsforretninger nu lagerfører lokale frugter og grøntsager. Disse kan normalt identificeres ved et skilt om, at lokalt blev dyrket. Et andet sted at finde økologisk frugt og grønt, der er dyrket lokalt er et landmænd marked. Hvis din by ikke allerede har en, kigge efter en i en nærliggende by. Producere, der er blevet produceret lokalt hjælper opretholde den lokale økonomi. Lokalt dyrkede frugter og grøntsager er friskere, hvilket gør dem smager bedre og er plukket når de modnes i stedet for at blive plukket i forvejen. Økologiske fødevarer, der er lokalt dyrket er godt for miljøet også. I stedet for at blive sat på en lastbil og sendes over hele landet, er de transporteres en kort afstand, der sparer på udslippet af drivhusgasser. Mens valget måske ikke er så stor som de konventionelle modstykker, da de fleste økologiske friske frugter og grøntsager er til rådighed af sæsonen, vil din krop tilpasse og blive mere i harmoni med hver sæson som tiden går.