Green Living: Grønne Hvidevarer Tips

Energibesparelser Rabatter

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at være grøn end nu. Der er tonsvis af energibesparende rabatter fra skattelettelser til kontante rabatter til procenter ud af grønne apparater, alternative energiformer og energieffektive køretøjer. Skattefradrag tilbyder dollar for dollar fradrag, som er fantastisk for forbrugerne. Kontante rabatter kan være øjeblikkelige besparelser på dit køb, eller de kan være mail-in rabatter. Instant kontante rabatter er stor, fordi de giver dig mulighed for at købe mere for de samme penge på én gang. Der er nogle selskaber, der tilbyder nogle procenter ud af forskellige energieffektive apparater. Energibesparelser rabatter kan også tilbydes af forsyningsselskaber til installation forskellige energieffektive apparater, smelteovne eller varmeanlæg eller endda alternative magt såsom vindmøller eller solceller. Nogle kompakte fluorescerende pærer allerede rabatten regnede i prisen. Når man ser på kasser med elpærer nogle vil have mærkater på dem, der siger â € ~save penge nu. « Et selskab i særdeleshed har blå og orange klistermærker på deres lamper. Ved at betale mere opmærksom på, hvad du køber, vil du finde mange energibesparelser rabatter. Apparater er en anden almindelig kilde til energibesparelser rabatter. Vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner med Energy Star ratings har ofte ekstra rabatter. Spørg din lokale apparat forhandler for flere detaljer eller gøre en søgning på nettet, før du køber. At finde produkter, der tilbyder energibesparende rabatter ud over at spare energi i hjemmet og producerer mindre udledning af drivhusgasser er en fantastisk måde at hjælpe grøn miljøet samtidig lægge lidt mere grønt i din egen lomme.

Energy Saving Hidsig

Når det kommer til energi besparelse varmeapparater, er nyere faktisk bedre. Med teknologiske fremskridt traditionel energi er mulige effektive varmeapparater. Korrekt og regelmæssig vedligeholdelse er en nødvendighed energibesparende varmeapparater. Rene filtre og vedligeholdte ovne med termostater på en væg, der ikke får træk er alle måder at spare. Filtre skal fjernes og rengøres eller udskiftes hver anden uge for maksimal effektivitet. Ovne bør opretholdes en gang om året i efteråret, inden de startes for første gang. Modeller over ti år skal evalueres og erstattes. For dem, der søger et grønt alternativ, solpaneler gøre store energibesparelser varmeapparater. Fra hjemmelavede paneler, der kan reducere varmeudgifterne med faktiske installerede pre-made sol luft rumopvarmning paneler, der kan praktisk eliminerer behovet for traditionelle metoder til opvarmning, der kræver fossile brændstoffer der er mange muligheder derude. Der er også en sol opvarmning, ventilation og varmt brugsvand løsning kaldet sol ovn til dem, der søger ægte energibesparende varmeapparater til deres hjem. Det er en hybrid varmesystem, som også anvender naturgas eller propan. I forsøg har det vist sig at sænke varme- og elregningen med helt op til tres procent. Solar luftrum opvarmning er en anden mulighed, der kræver ingen elektricitet. Dens effektivitet afhænger af hvor meget luft at passere gennem solpaneler samt mængden af ​​sol den modtager. Foretager ændringen til energibesparende varmeapparater, de er snarere traditionelle eller soldrevne er en fantastisk måde at hjælpe grønne miljø.

Energi Omkostninger

Energi omkostninger er mere end den nuværende pris på produktet. For eksempel omkostningerne ved at installere solpaneler er meget højere end omkostningerne ved en gas tvunget ovn. Men hvis man ser på de besparelser, og hvordan disse omkostninger bryder ned over en årrække, solpaneler er mere omkostningseffektiv løsning. Den energi omkostninger for vedvarende energi kommer til at være en af ​​de omkostninger, der oprindelig er højere, fordi det ikke er standard endnu. Hybrid-biler er et andet eksempel på et element, der koster mere i første omgang. Men den energi brændstof, de bruger som biodiesel er vedvarende. Eliminering vores afhængighed af udenlandsk olie er en anden måde at skære energiomkostninger. Grøn energi, der bruges til at skabe energi brændstof og reducere energiomkostningerne er vejen at gå. Grøn energi er godt for miljøet også. Det reducerer forurening, og dermed fjerne drivhusgasser. At finde måder at skabe energi og energi brændstof, der er vedvarende er vigtigt for fremtiden for jorden samt vigtige for liv, som vi kender det. Uden elektricitet, ville vores liv være meget forskellige. Andre måder at reducere energiomkostningerne er at erstatte dine gamle apparater med Energy Star husholdningsapparater, lære at vise sig lyset, når du forlader et rum og slukke for phantom power til elektronik, når de ikke er i brug. Reduktion energiomkostningerne ikke kun sparer planeten, men det sætter nogle grønne tilbage i din pung, hvilket er noget, vi alle kunne bruge mere af alligevel.

Energieffektive apparater.

Der er mange fordele ved at energieffektive apparater fra skattefordele til grønne apparater fabrikanter monetære besparelser for forbrugerne. Energieffektive apparater er den bølge af fremtiden. Ved udskiftning eller køb af nye apparater for første gang skal du huske at kigge efter den energi stjerne rating. Denne vurdering siger apparatet, du køber, er faktisk en energieffektiv apparat. Udskiftning dine gamle apparater med nye energieffektive apparater også hjælper med at fjerne forurening, da det meste af den energi, vi magten vores hjem med kommer fra kraftværker, som brænder fossile brændstoffer. Der er også incitamenter på plads til at overbevise folk til at gøre op med den gamle og købe nye energieffektive apparater såsom skattefordele, kontante rabatter og lavt forrentede lån. Mange lokale elselskaber tilbyder besparelser eller kender særlige incitamenter til rådighed for deres kunder, der vælger at opgradere til energieffektive apparater. Når dine nye apparater ankommer, ikke bare smide dine gamle væk, genbruge dem. Hvis de stadig er i driftsklar donere dem til en lokal velgørenhed eller sætte dem op på www.Freecycle.com. Selv om de måske ikke er den mest energieffektive model derude, er det bedre at genanvende end at dumpe dem. Der er mennesker, der vil slæbe væk gamle apparater til metal. Det sidste sted du vil have dem til at gå er den lokale losseplads. Husk også, at disse regler gælder for mere end blot en vaskemaskine, tørretumbler, komfur eller køleskab. De samme regler gælder for computere og andre elektroniske komponenter, som også fås med energi stjerne ratings.

Energieffektiv Rabat

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at være miljømæssigt ansvarlig og at gøre op med alle de gamle fossile brændstoffer guzzling apparater, elektronik og biler i dit hjem. Der er tonsvis af energibesparende rabatter fra skattelettelser til kontante rabatter til procenter ud af grønne apparater, alternative energiformer og energieffektive køretøjer. Skattefradrag tilbyder dollar for dollar fradrag. Energieffektive rabatter kan tilbydes af forsyningsselskaber til installation forskellige energieffektive apparater, smelteovne eller varmeanlæg eller endda alternative magt såsom vindmøller eller solceller. Ved at betale mere opmærksom på, hvad du køber, vil du finde mange energieffektivitet rabatter. Vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner med Energy Star ratings har ofte ekstra rabatter ud over de besparelser, du vil se hver måned på din elregning. Spørg din lokale apparat forhandler for flere detaljer eller gøre en søgning på nettet, før du køber for at finde ud af, hvilke produkter har energieffektivitet rabatter og hvordan du får dem. At finde produkter, der tilbyder energieffektive rabatter ud over at spare energi i hjemmet og producerer mindre udledning af drivhusgasser er en fantastisk måde at hjælpe grønt miljø. Ved udskiftning din gamle tider med ny energieffektive modeller husk at genbruge dine gamle apparater i stedet for at dumpe dem i et deponeringsanlæg. Der er også energieffektive rabatter til rådighed for boligejere, der vælger at investere i energi- og forurening besparelse opgraderinger. Udover at tilføje mere grønt til miljøet, disse energieffektive rabatter tilføje mere grønt til din tegnebog.

Energy Star Hvidevarer

Energy Star husholdningsapparater er de samme som eller bedre end den gennemsnitlige hjem apparatet. Den store forskel mellem apparater med Energy Star ratings og dem uden er den mængde energi, de anvender. Når man ser på energi stjerne husholdningsapparater er det vigtigt at huske, at ud over deres oprindelige pris bør du også faktor i omkostningerne til brug over levetiden for apparatet. ENERGY STAR husholdningsapparater skal opfylde og overstige strenge energieffektivitet kriterier. Dette kriterium energieffektivitet er fremsat af både det amerikanske Environmental Protection Agency og US Department of Energy. Energy Star husholdningsapparater ikke kun spare penge på el-regninger, men de hjælper også miljøet, fordi de bruger mindre fossilt brændstof til at drive end deres traditionelle modstykker. Hvis Energy stjerner er ikke vises på produktet, kan det være energieffektive, men ikke i samme grad som en energi stjerne hjem apparat, der kan spare op til tyve procent mere energi end deres energieffektive modparter. I nogle tilfælde energi stjerneklassifikationer har gemt forbrugerne så meget som femoghalvfjerds procent på deres regninger, når de produkter, var i deres hjem. Foruden apparater, de har også energi stjerne ratings for belysning produkter, hjemmeelektronik, hjemmekontoret udstyr, nye bygninger og nye boliger. Den nye Energy Star vurderet hjem er mindst femten procent mere effektiv end boliger, der blev bygget i 2004 ved hjælp af internationale Residence koden. ENERGY STAR ratings, uanset hvad de er på, tilføje op til besparelser og et grønnere miljø.