Green Living: Green Home Tips

Naturlige Rengøring Produkter

En god måde at begynde bæredygtig levevis er at købe eller lave naturlige rengøringsmidler. Naturlig rengøringsmidler rene, desinficere og deodorize samme måde konventionelle rengøringsmidler gøre end de bruger naturlige stoffer til at løse denne opgave i stedet for skadelige kemikalier, og de er miljøvenlige. Naturlige rengøringsmidler er let tilgængelige i de fleste butikker i disse dage, hvis du vælger at købe dem. Vær sikker på at se og se, hvad ingredienserne er i stedet for bare at kigge på forsiden etiket. Nogle naturlige ingredienser omfatter bagepulver (natriumbicarbonat), borax, majsstivelse, citronsaft, mineralsk olie, eddike og vask soda (natriumcarbonat-decahydrat). Nogle naturlige rengøringsmidler er plante eller vegetabilsk. Hvis du vælger at lave dine egne, vil du ønsker at have de ovennævnte punkter på hånden samt nogle rene æteriske olier, hvis du ønsker at lugte din hjemmelavede naturlige rengøringsmidler. En anden fordel af naturlige rengøringsmidler er, at de ikke efterlader skadelige kemikalier bag. Ca. forty pounds af giftige kemikalier gemmes fra miljøet, hver gang en enkelt husstand skifter til naturlige rengøringsmidler. Ved køb af duftende naturlig rengøringsmidler sørg duften er fra en plante eller en æterisk olie, ikke en duft olie. Duftolier er ikke plantebaseret og mange kemikalier anvendes i fremstillingen af ​​den duft, samt i produktet, for at få duften til at forblive. Selv hvis du bruger et hus rengøring kan du finde dem, der vil bruge naturlige rengøringsmidler og som tror på en bæredygtig levevis.

Eco Møbler

Eco møbler som øko mode er at fange den som en steppebrand blandt miljøbevidste forbrugere. Eco møbler er lavet af bæredygtige materialer såsom naturlige plantefibre, genbrugsmaterialer og ubleget uld. Nogle af de naturlige plantefibre omfatter bambus, naturlige siv og græsser. Træet i øko møbler er bæredygtigt høstet. Selv om de fleste øko møbler er højere i pris end dens traditionelle modstykke, hvis du kigger rundt, vil du finde nogle mid-priced eco møbler. Indkøb eco møbler til dit hjem er en fantastisk måde at detox den. Økologisk sengetøj er et godt sted at starte. Organiske madrasser er generelt lavet af uld eller naturlig latex. Undersøgelser har vist, at erstatte normal sengetøj med økologisk strøelse kan yde nødhjælp fra allergier, MCS (kemisk overfølsomhed), hudproblemer og kan endog reducere risikoen for SIDS. Når du bruger økologisk strøelse det vil gavne miljøet og sikre din krop er fri for kemiske rester findes i de fleste konventionelle bomuld strøelse produkter. Konventionel vækst bomuld er afhængig af herbicider, pesticider og andre kemikalier. At vide dette kan du begynde at forstå, hvorfor du vælger økologisk bomuld er ikke kun bedre for dit helbred, men bedre for miljøet. Organiske plader og tæpper er generelt lavet af bomuld eller hamp. Ved konvertering til økologisk strøelse glem ikke at vælge nye puder. Du kan finde økologiske puder i en række organiske materialer, herunder uld og bambus. Økologisk sengetøj og øko møbler er gode måder til grøn dit hjem og lade andre vide, at du bekymrer sig om miljøet.

Green Home Design

Eco fast ejendom udvikling er stærkt stigende på grund af den stigende efterspørgsel af sundhedsbevidste og økologi minded indstillet. Fra kontorer til boliger, kollegium sovesale til boligblokke, ved hjælp af grønne byggematerialer til at skabe bæredygtige bygningskomplekser er den bølge af fremtiden. At vælge en grøn hjem design betyder også vælge grønne byggematerialer såsom et grønt alternativ til hjemmet isolering. For eksempel, i stedet for at vælge glasfiber til dit hjem isolering produkt, skal du vælge et hjem isolering produkt lavet af genanvendt denim, sojabønner eller andet miljøvenligt produkt. Oprettelse energieffektive boliger er afgørende for grønne hjem design. Solpaneler, den rette R-faktor på hjemmet isolering, vælger grønne byggematerialer og ved hjælp af bæredygtigt byggeri er alle vigtige begreber til at overveje. Hvis det er muligt forsøge at vælge grønne byggematerialer, der er fra lokale kilder og kommer fra hurtigt fornyelige vegetabilske materialer såsom bambus eller halm. Hvis du vælger at bruge træ, spørge, om tømmer du køber, er fra bæredygtigt forvaltede skove. Green byggematerialer bør være ikke-giftige, genanvendelige, vedvarende og genbruges. Oprettelse af en grøn bygning betyder ikke, du er nødt til at starte fra bunden. Ældre bygninger kan være grønne bygninger ved at øge effektiviteten af ​​ressourceforbrug og installere alternative energiformer såsom solpaneler eller vindkraft. Hvis du er i markedet for en ny eller brugt hjemme Spørg din lokale ejendomsmæglere kontorer for at finde ud af, om der er nogen øko venlige ejendomsmæglere i dit område. Eco friendly ejendomsmæglere specialiserer sig i grønne bygninger og ville vide, om der var nogen øko fast ejendom udvikling sker rundt i området.

Organic Gardening

Økologisk havearbejde er miljøvenlig og fremmer bæredygtighed. Når du begynder at havearbejde, ved anvendelse af organiske havearbejde forsyninger såsom økologisk kompost og organisk gødning, vil hjælpe dig med at producere pænere udseende blomster og producere og undersøgelser har vist, at økologiske produkter er sundere, fordi det indeholder flere næringsstoffer end konventionelle produkter. Du vil også opleve, at en økologisk have tager mindre arbejde og ressourcer til at vedligeholde end et konventionelt. Nyttige insekter er tiltrukket af økologiske afgrøder. Du kan købe nyttige insekter til at frigive i din have, eller bare vente til de kommer. Nyttige insekter hjælpe med at tage sig af de dårlige bugs eliminerer behovet for pesticider. I stedet for at sprøjte, når du finder en uønsket fejl i en økologisk have, er det bedst at fjerne fejlen ved hånden. Der er mange gødningsprodukter økologiske på markedet, alt fra bat guano til tang. Før du vælger en organisk gødning er det klogt at få en jord test udført så du ved, om du har brug for at behandle en jord-mangel eller blot bevare sundheden for din jord. Økologisk kompost er en fantastisk måde at starte ændring jorden, du har. Du skal blot vælge en beholder og tilføje elementer såsom blade, ukrudt, græs, træ aske og køkken scraps, såsom grøntsager, frugt, æggeskaller, te og kaffegrums. Tilsæt ikke kød til en kompostbunke. I efteråret kan du blot fløjls disse emner på din have og lad dem rådne. Resten af ​​året skal du finde et sted at gøre en kompostbunke. Sørg for at slå det ugentligt i den bedste beluftning.

Solar Homes

En god måde at grøn dit eksisterende hjem er at installere solpaneler. Miljøvenlige boliger er alle de vrede i disse dage. Grøn fast ejendom er et hastigt voksende marked på grund af den stigende efterspørgsel af sundhedsbevidste og økologi minded indstillet. Installation solpaneler og sol belysning udendørs vil ikke kun gøre dit hjem miljøvenlige nu, men vil tilføje værdi og besparelser i de kommende år. Lige nu er der mange skattelettelser og andre incitamenter til at hjælpe opveje omkostningerne til grønnere dit hjem. Hvis du søger til grøn din værftet eller haven, sol lys er en fantastisk måde at begynde. Solar lys tændes, når solen går ned, og sidste gennem natten. Der er mange forskellige sorter af sol lys på markedet, herunder sol spot lys for områder, hvor der er behov for mere belysning. Bedst af alle sol lys kræver ikke elektricitet. Andre måder at skabe grøn fast ejendom er med tilføjelse af solarier og himmel lys vinduer. Jo mere naturligt lys en bygning bliver, jo mindre bliver behovet for belysning drevet af fossile brændstoffer. Solarier er gode steder at slappe af, især i vintermånederne, og voksende nogle planter vil bidrage til at forbedre luftkvaliteten i dit hjem. Solarier er også fantastisk til at indsamle varme fra solen. Fordi disse bygninger generelt er knyttet til dit hjem, de kan hjælpe med at nedsætte din varmeregning. Konvertering din eksisterende hjem til en miljøvenlig, grøn hjem er noget, du og din familie kan føle sig godt om.