Green Living: Ecotravel / økoturisme Tips

Vælg masse transit i stedet for en personlig køretøj.

Etisk rejse kan betyde at tage bussen, toget eller metroen i stedet for at køre din personlige køretøj eller tage en taxa når det er muligt. Hvis du flyver i stedet for at tage en privat fly vælge et flyselskab, der vil din destination. Flyvende anses for at være den mest miljømæssigt destruktive form for transport på grund af de enorme mængder af fossile brændstoffer, at fly brug. Luftfartøjer også frigive et højere niveau af emissioner til atmosfæren end landkøretøjer. Den gode nyhed er, at grøn flyrejser er på alles dagsorden, således luftfartsselskaberne arbejder på måder at gøre fly, der er mere miljøvenlige. De gør dette ved at finde måder at øge brændstofeffektiviteten og ved at forpligte sig til at skære ned på den tid, at en flyvemaskine får lov til at køre i tomgang. Hver gang du vælger en form for masse transport du fjerne nogle af forurening, bliver mindre olie afhængig og vælge en mere etisk rejsemulighed. Jo mere vi rejser bruger vores personlige køretøjer, bliver større vores carbon footprint. Selv om det er rigtigt, at busser kører en stor fodaftryk på jorden, når man tænker på antallet af mennesker, der tager bussen i stedet for drev, busserne får bedre brændstoføkonomi per person, såvel som udleder mindre forurening og drivhusgasser end antallet af køretøjer det ville tage, hvis hver person kørte sig til deres destination, tage bussen er faktisk en etisk rejse metode. Jernbane transit, typisk kendt som en metro eller metro, kører på elektricitet så ingen fossile brændstoffer er nødvendige. Selv om det er den dyreste form for offentlig transport til at opbygge og vedligeholde det har den største kapacitet og bedste effektivitet gør det til det bedste valg for miljøvenlig transport.

Vælg en miljøvenlig ferie placering.

Der er et stort antal måder at vælge en miljøvenlig sted for en ferie eller endda som en fast bolig. Der er mange økoturisme destination spots, hvor hestetrukne køretøjer er den livsstil. Dette er en meget miljøvenlig måde at opleve miljøvenlige rejseeventyr. Andre gode ideer til rejseeventyr omfatter at tage en sejlads ferie ved hjælp af en sejlbåd i stedet for et brændstof drevne fartøjer. Vandring er en fantastisk måde at tage en grøn ferie. Der er mange vandreture destinationer, hvor alle samler på ét sted og derefter tages som en gruppe til den destination, vandre eller anden aktivitet vil begynde. Andre end køretøjet er der ingen andre motoriserede køretøjer i området. Camping er en af ​​de bedste miljøvenlige muligheder for en grøn ferie, fordi det sparer på kulstofemissioner plus det giver alle en chance for at observere naturen og dyrelivet. Dagture er en rigtig god idé, især hvis du kan gå eller cykle til destinationen. Selv hvis du er nødt til at bruge konventionel transport for nogle ben af ​​turen det betyder ikke, du kan ikke tage din cykel langs eller gå del måde. Andre gode ideer til en dagstur omfatter hjælper en lokal organisation plante træer eller besøger en lokal genvindingsanlæg, begge er gode måder at vise effekten af ​​økoturisme. Hvis du forlade byen kigge efter en grøn hotel at bo i. I stedet for at køre familiens bil huske, at masse transport er en mere etisk rejsemulighed. Afhængig af hvor du bor, og hvor du vil der måske endda være en grøn transport alternativ. Mange rejsebureauer tilbyder også komplette ferie destinationer med etiske rejsemuligheder og en bevarelse fokuseret tema.

Vælg et hotel, der er miljøvenlig.

Miljøbevidste forbrugere kan gøre en forskel, når de rejser ved at vælge et hotel, der er miljøvenlig. Der er et stigende antal grønne hoteller at vælge imellem i dag, og tilbyder alle de tjenester, som en regelmæssig hotel normalt tilbyder, men gøre det på en mere miljøvenlig måde. En måde at nogle hoteller bliver miljøvenlig er ved hjælp af vedvarende energikilder som biomasse, sol- eller vindkraft og eksklusive fossile brændsler som strømkilde indgår i deres valg af hotel transport for gæster. Mange grønne hoteller tilbyder gratis transport til forskellige destinationer i og omkring byen med køretøjer, der kører på alternative brændstoffer. Nogle hoteller tilbyder bulk-faciliteter såsom sæbe i stedet for individuelle pakker, som skærer ned på de hoteller deponeringsanlæg bidrag. For dem, der foretrækker ikke at bruge løs faciliteter er der altid mulighed for at bringe dine egne. For elementer såsom papir plader, der er disponible der er en biologisk nedbrydelig mulighed, der er mere miljøvenlig end de typiske plader. Brugen af ​​organiske håndklæder og sengetøj er et andet aspekt af et miljøvenligt hotel, fordi økologiske produkter ikke bruger petrokemikalier. Mange hoteller har restauranter i dem, i grønne hoteller, hvor du vil finde restauranter, der tjener miljøvenlige fødevarer såsom økologisk dyrkede fødevarer, eller fødevarer, der er lokalt høstet. Ved at vælge et hotel, der er miljøvenlig, når du går på ferie, kan du hjælpe miljøet og sende et budskab til andre, at grøn er den vej at gå, hjemme eller på ferie.

Grøn miljøet, ride en cykel.

En nem måde at gøre din daglige transport grønnere er at cykle i stedet for at køre bil eller tage offentlig transport. Som at gå, vil køre på cykel hjælpe med at forbedre dit helbred og gøre det samfund, du lever i et bedre sted. Cykler ikke producerer forurening og ikke forbruge fossilt brændsel. Cykelproducenter får ind på den grønne bevægelse samt ved at gøre cykler ud af fornyelige materialer såsom bambus. Hvis du ikke ønsker at investere i en ny cykel der brugte cykler på markedet, og vælge en af ​​disse kunne holde det fra at gå ind i lossepladsen. I tilfælde senere besluttede dig for at købe en ny cykel, genbruge det gamle. Ældre cykelstel er generelt fremstillet af metal, så de let kan genbruges. Hvis du beslutter at gå med en ældre cykel, se sig om efter den bedste pris på en og sørg for at det er i god form. Nogle cykler kan være uden at blive repareret.

Hvis du er bekymret for, hvad de skal gøre med din cykel, når du kommer til din destination, er der folde sorter på markedet. Du kan blive bekymret for, at du ikke kan få, hvor du skal gå på cykel alene, men heldigvis det problem kan løses også. Mange former for offentlig transport har nu cykel stativer på deres biler til hjælp for deres kunder, som ønsker at køre på cykel på en del af deres bestemmelsessted. Mange byer har også cykelstier giver mulighed cyklister et sikkert sted at ride.

Vælg en miljøvenlig camping madras.

Camping er en fantastisk måde at rejse på en miljøvenlig måde, så det kun giver mening at vælge camping gear, der er miljøvenlig. Mange virksomheder gør miljøvenlige camping madrasser at opfylde forbrugernes stigende krav om grønne produkter. Når du vælger en miljøvenlig camping madras kigge efter en lavet af naturlige materiale såsom bambus. Før du køber din nye madras finde ud af, om virksomheden planter nye træer i stedet for dem, de bruger til at gøre madrasser, eller bruger andre miljøvenlige praksis såsom vind eller solenergi for at kompensere for deres CO2-udledning. Mange af de grønne camping madrasser på markedet i dag anses for at være carbon neutral grund af hvordan producenten hjælper modregne deres CO2-udledning ved at bruge vedvarende energikilder. Det er vigtigt at se på behandlingen af ​​madrassen samt. Miljøvenlige madrasser bør minimalt forarbejdede og kemisk fri. Mest bæredygtige madrasser vil være fri for farvestoffer. Hvis du finder en, der er farvet se på, hvis det blev farvet ved hjælp af naturlige plantematerialer såsom blade, blomster, nødder eller bær. Når andre ikke-vedvarende materiale såsom metal anvendes på madrassen eller tasken, finde ud af, om det genbruges. Ikke standser ved blot madrassen; se på emballagen og den sæk, der holder madrassen samt. De ledninger og emballage skal være lavet af fornyelige materialer så godt, hvis du vil have den mest miljøvenlige produkt muligt.

Skab et bedre miljø ved at gå i stedet for at køre.

Vejret du er hjemme eller på en økoturisme ferie, til en af ​​de mest miljøvenlige måder at komme fra et sted til et andet er at gå. At vælge at gå i stedet for drev på korte ture hjælper lokalsamfundene samt din personlige budget. Køretøjer kan være dyrt at operere i tillæg til ikke at være meget miljøvenlig. En anden fordel ved at gå, især når på en økoturisme ferie, er, at du vil se seværdigheder, som du kan gå glip af i et køretøj. Når du går i dit eget område, du har mere af en chance for at interagere med dine naboer og andre mennesker, der kan være ude at gå. At vælge at købe varer og tjenesteydelser inden for gåafstand hjælper styrke den lokale økonomi og synet af flere mennesker walking med til at skabe en følelse af sikkerhed. Områder, der er kendt for at være fuld af fodgængere typisk ikke har rush trafik, ikke-fodgænger veje måtte have. Dette er en anden plus for samfundet, fordi de områder, hvor folk kan ses ude walking hjælp til at tiltrække nye virksomheder, som igen vil skabe flere arbejdspladser. Gå også reducerer behovet for vedligeholdelsesomkostninger vej og parkeringspladser. Da behovet for parkeringsområder falder, kan partierne bruges til noget mere bæredygtig, såsom et kvarter have eller park. Det har vist sig, at mennesker, som går generelt i bedre fysisk og mental sundhed, hvilket reducerer belastningen på sundhedsvæsenet. At vælge at gå i stedet for drev når det er muligt skaber fordele for alle og er en fantastisk måde at hjælpe dit nabolag blive miljøvenlige.

Prøv en frivillig turisme ferie.

En fantastisk måde at tilbringe din ferie tid, mens du gør noget, der er godt for miljøet er at tage en frivillig ferie. Mens du arbejder gennem din ferie er bestemt ikke så meget sjov som afslapning på stranden det er mere meningsfuldt at vide, at du har brugt din tid på noget, der vil efterlade en positiv indvirkning på miljøet og økoturisme. I alle afskygninger findes fra undervisning til at bistå med bevarelse eller fredsskabende indsats. For de mere eventyrlystne rejsende er der regnskov økoturisme frivillige ferier, hvor du kan hjælpe med at spore den vane sjældne eller truede dyr. Der er endda frivillige ferier, der beskæftiger sig direkte med miljøspørgsmål, hvor du kan hjælpe forskerne i studiet af den globale opvarmning eller bevaring forskningsfelt. Det første skridt i at afgøre, hvad slags frivillig ferie tage, er at afgøre, hvad der interesserer dig, og hvilken form for fysisk form du er i. Mange af disse frivillige ferier kræver walking eller anden anstrengende fysisk aktivitet, selv om nogle muligheder findes for senior borgere og børn. Når du tager en frivillig ferie bør du vide, at på opholdsrum ikke kan betyde opholder sig i en fem-stjernet hotel, og at pengene stadig kommer ud af din lomme. Vel vidende, at du har gjort noget, der var miljøvenlig og bæredygtig med dine egne to hænder vil efterlade dig med uforglemmelige minder fra at hjælpe med at bringe håb og en følelse af plads tilbage til samfundet, du valgte at holde ferie i.