Green Living: Building og Remodeling Tips

At finde en bæredygtig Arkitekt

Uanset om du er klar til at indarbejde bæredygtig arkitektonisk design ind i din kommercielle byggeprojekt eller hjemme, skal du hyre en bæredygtig arkitekt til at hjælpe dig med at oprette en grøn bygning. For at finde en bæredygtig arkitekt, prøv høring af US Green Building Council (USGBC). Den USGBC fastholder byggestandarder på nationalt plan for hver del af byggeriet. Du kan finde arkitekter, ingeniører, landskabsarkitekter, entreprenører og flere - alle fagfolk, der bekender sig til et niveau på standard, når det kommer til bæredygtig arkitektonisk design.

Bæredygtig arkitektur Design Resources

Interesseret i at lære mere om bæredygtig arkitektur design eller ønsker at designe en bæredygtig hjem? Der er mange kilder, du kan gå til for at få flere oplysninger om bæredygtig arkitektur design. For kilder på nettet, kan du gå til bæredygtig arkitektur, byggeri og Kultur, det amerikanske Environmental Protection Agency Green Buildings Website, eller Green Home Guide. For bøger om bæredygtig arkitektur design, tjek den arkitektoniske del af dit lokale bibliotek eller boghandel. Du kan finde hundredvis af bøger, der er blevet offentliggjort om emnet af designet og remodel af boliger og bygninger for at skabe bæredygtig arkitektur.

Ideer til Indarbejd arkitektur er grøn i et eksisterende hjem

Den nyeste sladder på boligmarkedet for arkitektoniske entusiaster er grøn levende. Og hvorfor skulle ikke grøn stue forårsage en sådan opsigt? Grøn arkitektur betyder et renere miljø og bruge omkostningseffektive energibesparelser byggemetoder. Hvis du leder efter ideer til at indarbejde grøn arkitektur i din eksisterende hjem, er der meget, du kan gøre.

• Indarbejde grøn arkitektur ind i dit hjem ved hjælp af bæredygtige materialer til dit hjem finish. Genstande som bordplader, vægflader og gulve kan være bæredygtig. Brug farver som genbrugsplast, bjærget stål, og lokalt minerede og produceret sten og fliser.

• Vælg lave giftige maling og finish for indre og ydre af dit hjem.

• Brug lav flush toiletter at spare vandforbruget.

• Gennemføre et energisyn ved at gøre en inspektion af dit hus og leder efter eventuelle områder, der kan have utætheder eller kunne bruge mere isolering. Ved at skabe stramme sæler i dit hjem og ordentligt isolerende dine vægge, kan du spare på varmeregningen og brug. Se, om der er en non-profit i dit område levere grønt byggeri tjenester, som vil foretage et energisyn for dig.

• Kig på varedeklarationen. The Green Seal (www.greenseal.org) logo: produkter har lave niveauer af flygtige organiske forbindelser. Forest Stewardship Council er med fremme standarder ansvarlige skovbrug; kigge efter deres etiket på tømmerprodukter.

Bæredygtig arkitektur Defineret

Måske har du hørt udtrykket "bæredygtig arkitektur" nævnt i reference til et museum, offentligt anlæg, eller et hjem. Du har måske en idé, at ordet har et link til bygninger og miljø, men du er ikke helt sikker på hvad det betyder. Bæredygtig arkitektur, også kendt som "grøn arkitektur," holder den filosofi, at udformningen af ​​en bygning eller hjemme bør have mindst indvirkning på sine omgivelser muligt. Hver komponent i en bygning eller hjemme, uanset om det er påvirket af sine omgivelser, eller om det påvirker sine omgivelser, kan omfatte bæredygtig arkitektur. Disse grønne arkitekturkomponenter kan omfatte passiv og aktiv opvarmning og køling, vedvarende byggematerialer, bevarelse vand metoder, bygningsdesign, og naturlig og kunstig belysning.

Prisvindende bæredygtige bygninger

Kloden rundt er der nogle eksempler på prisvindende bæredygtige bygninger at se første hånd, at de fordele, grøn arkitektur har tilbyde. Her er et par pit stop, du kan gøre for at se nogle prisbelønnede bæredygtige bygninger.

• tilfældigvis i Cairns, Australien? Cairns Convention Centre er et eksempel på prisvindende bæredygtigt design. Dens mest fremragende grønne træk er dens shell formet tag, der spænder over 130 meter i længden, og som isolerer bygningen for at minimere varmetab.

• I varmt vejr Las Vegas, Nevada, kan du gå se Animal Foundation Dog Adoption Park. Denne struktur, knap 19.000 kvadratmeter, bruger en kombination af fritstående voltaic baldakiner, site orientering og vind ventilation for at gøre det et glimrende eksempel på en grøn bygning.

• The Ballard Branch Library og Neighborhood servicecenter er et andet godt eksempel på grønt byggeri design. Arkitekterne brugte undersøgelser af dagslys mønstre for at maksimere brugen af ​​naturligt lys.

• I Mission, Texas, besøge verdens Birding os Headquarters. Denne 13.000 kvadratmeter eksempel på grønt byggeri design bruger en 47000 gallon regn lagersystem som et middel til at indsamle, udnytte og bevare vandforbruget.

Hvordan kan genkende elementer i den bæredygtige Arkitektonisk Design

Forsøger at beslutte, hvad der skal bruges i udformningen af ​​dit grønne hjem? Spørge dig selv et par spørgsmål kan afgøre, om du skal bruge elementer af bæredygtig arkitektonisk design.

• Bruger du produkter, som bevare miljøets materialer? Tænk på genanvendte produkter, bjærget materialer og genstande fremstillet af fornyelige ressourcer.

• Er materialerne fri for kemikalier, der kan forurene dit grønne hjem? For eksempel undgå maling med tunge giftige kemikalier.

• Er du spare energi ved de designelementer du vælger? Elementer af bæredygtigt arkitektonisk design gør den mest effektive udnyttelse af levere vand og strøm til dit hjem. Gør brug af isolerede døre, termoruder, luft forseglet konstruktion, og lave flush toilet inventar til at spare vand og strøm.

LEEDS - Et grønt Standard

For at finde ud af, hvad de amerikanske nationale standarder er for at bygge grøn arkitektur, høre US Green Building Council. Det amerikanske Green Building Council har etableret et program kaldet Leadership in Energy and Environmental Design eller Leeds, en frivillig national grøn standard for opbygning bæredygtig arkitektur. Kriterierne omfatter et ratingsystem for kategorier, herunder byggepladser, vand, energi, indendørs miljøkvalitet, materialer og innovation i design. Leeds for nylig tilføjet en ny grøn standard komponent til at dække boligmarkedet.

Fordele ved at leve i en Green Home

Selvom konceptet sikkert lyder godt i teorien, kan du spekulerer på, hvad de reelle fordele er til at leve i en grøn hjem. Uanset om du overvejer remodeling din eksisterende bolig, købe en bæredygtig hjem, eller bygge en ny, ikke kun vil du høste fordelene af renere, grønnere liv, men så vil miljøet. Her er hvordan bor i en grøn hjem som sine fordele:

• Du vil indse besparelser på lang sigt som følge af lavere regninger.

• Bor i en grøn hjem kan faktisk holde dig sundere. Mindre giftige stoffer og renere luft hjælp fremme en sund levevis.

• Du hjælper miljøet ved at udnytte genanvendte produkter og vedvarende ressourcer. Du bor i et hjem designet til at have den mindste indflydelse på omgivelserne omkring dig.

• Et energieffektivt, veldesignede grønne hjem skal byde en høj markedsværdi i markedet for fast ejendom.

Opbygning af en bæredygtig hjem

Opbygning af en ny bæredygtig hjem kræver at arbejde med fagfolk med grøn ekspertise. For at komme i gang med dit nye bæredygtige hjem, starte med at lokalisere en arkitekt, der har specialiseret sig i bæredygtigt design. Før du går i gang med et projekt, forberedelse og forskning er nøglen til en vellykket ny grøn hjem. Her er nogle ideer til at hjælpe dig i gang til at leve grønt:

• Du kan sammenligne forskellige web-kilder og arkitektur magasiner at få en idé om design ideer, du gerne vil indarbejde i dit nye bæredygtige hjem. Hold en fil og derefter præsentere dem til din valgte arkitekt.

• Kontakt en professionel organisation som American Institute of Architects eller offentlige organ som US Green Building Council til at finde en arkitekt, der har specialiseret sig i bæredygtigt design.

• Tænk indarbejde bæredygtighed i alle aspekter af hjem design. Du kan udstyre dit nye grønne hjem med passive køling metoder som cross ventilation. Du kan bruge solpaneler til opvarmning. Genbrugsmaterialer til vægflader og gulvbelægning kan hjælpe med at gøre dit hjem mere grøn.

Ved at tillade i dagslys og minimerer behovet for kunstig belysning, kan selv layoutet af dit hjem bliver mere bæredygtig.

En Præfabrikerede Home er en Green Home

Engang en præfabrikeret hjem bestod typisk af boliger designet til at være mobile homes eller tarmkanalen typen boliger. I dag er en præfabrikeret hjem, eller pre-fab hjem, er den nye moderne overkommeligt alternativ til boliger. Denne nye grønne hjem kommer designet med omkostningsbesparende byggeteknikker, en strømlinet konstruktion tidslinje, og ofte inkorporerer elementer af grøn arkitektur, ligesom energieffektivitet og genbruges eller vedvarende byggematerialer. Den præ-fab hjem kommer i et slankt, moderne, pakke med strømlinede kanter og åbne grundplaner.