Green Living: Alternative / Grøn Livsstil Tips

Computer Genbrug

Computere, mobiltelefoner, fjernbetjeninger og andre enheder, der indeholder kredsløb er ofte kastet ind lossepladser og glemt. Dette er ikke den mest grønne venlige måde at gå, især når det kommer til monitorer og videoskærme, som kan indeholde kemikalier, der kan sive ned i grundvandet.

I stedet for at smide væk de gamle computere, donation er en meget jord venligt alternativ. Skoler, lokale velgørende organisationer og kirker er altid brug for flere computere, tilbehør, skærme og reservedele. Mange sparsommelighed butikker er ivrige efter at få edb-donationer, og større operationer kan endda har gratis afhentning fra dit hjem eller kontor.

Før at komme af med din gamle tv, lave en hurtig søgning af telefonen bibliotek for at se, om de lokale hospitaler eller plejehjem kunne bruge en donation.

Der er så mange grønne alternativer til blot at smide dine gamle elektronik, som sender dem til en losseplads synes særligt spild. En fremragende ressource til at hjælpe dig med at finde et nyt hjem til gamle elektronik er www.freegan.info, som er dedikeret til at hjælpe mennesker både erhverve og donere en bred vifte af varer.

Ikke så Indlysende Grønne alternativer i Entertainment

Mange mennesker ønsker at reducere mængden af ​​papir, plast og relateret emballageaffald fundet i daglige indkøb. Ikke så mange tager en meget hård se på den slags affald fra daglige indkøb.

Hvor meget plastik går i til hver eneste compact disc sælges på din lokale musikbutik? Digital musik download sites, mens ikke annonceret som sådan, er fremragende grønne alternativer til CD køb. De ekstra fordele ved digitale downloads omfatter fjernelse af behovet for plast CD-omslag samt plast wrapper, der går rundt om den. Et andet grønt alternativ?

Annullering din avis abonnement og få dine nyheder online, og fra kilden. De fleste aviser bruger Associated Press news wire rapporter for deres nationale nyheder, og dine lokale spørgsmål kan findes på hjemmesiderne for de lokale tv-stationer. Hvor meget papir og blæk går ind i din søndagstillæg alene? Kom dine nyheder online sparer træer og deponering plads.

Endnu en ikke-så-indlysende grønt alternativ relateret til underholdning? Øl på tryk. Ingen tænker på udkast ølmarked som en miljøvenlig vare, men betjener øl fra hanen eliminerer ikke blot behovet for glasflasker og ødsel papemballage, er det ofte bedre prøvesmagning og billigere afhængigt af tidspunktet på dagen og mærke du køber . Ved at skifte til "udkast-only" du stemme med din dollar, og nyd en meget bedre bryg.

Kom godt i gang på grønnere Living, Part Two

Din starte ned den grønne levende sti betyder reducere spild, genbrug, hvad du kan, og genbrug hvor det er muligt. Det første skridt kan omfatte en mere bevidst brug af dagligdags genstande, vi smider væk uden at tænke, såsom plast indkøbsposer. Grøn-minded folk vil genbruge disse poser til ble bortskaffelse, og som alternative affaldssække.

Fordelen ved at bruge en indkøbspose til papirkurven er dobbelt; det sparer dig penge på skrald taske køb, og det gør dig meget mere bevidste om, hvor meget affald, du opretter i en given uge. Du vil også finde dig selv sortering ud de genanvendelige materialer fra papirkurven - glasbeholdere, plastflasker og lignende - fordi de bliver for meget for de mindre poser. Din grønne levende hjem genbrugsprogram lige fået et hop-start, alt sammen fordi du gemte penge på større, mere uøkonomiske skraldeposer.

Going Green Med Cleaners

Mange mennesker ærgre os over mængden af ​​kemikalier i deres køkkener. Kommercielle køkken rengøringsassistenter har ofte ætsende kemikalier, dampe, og er generelt ubehagelige trods en citron-friske eller "kølig brise" duft. De dufte selv er en kilde til irritation for mange allergikere, der ikke kan tåle parfume. Den løsning?

Almindelig husholdningseddike blandet med varierende grader af vand. Eddike er en naturlig desinfektionsmiddel, og skærer gennem caked på rester som ketchup, sennep og salat dressing. Du kan rense hele køleskab med eddike, herunder gummi sæler.

Der er nogle ting at huske om rengøring med eddike: Bland aldrig det med ammoniak eller blegemiddel-dampene skabt af en sådan blanding er giftige. Bland ikke eddike med opvaskemiddel, som indeholder ammoniak. Brug hvid eddike til din rengøring behov, inklusive badeværelset, hvor eddike er ganske effektiv i at skære gennem bar sæberester og kalkaflejringer.

Green Living er ikke kun bedre for miljøet; det kan også være ganske omkostningseffektive. Sammenlign en enkelt flaske eddike med omkostningerne ved den samme mængde rengøring løsninger til både dit badeværelse og køkken og se, hvordan besparelserne tilføje op.

Grøn jul

Hvis du er på udkig efter måder at fejre feriesæsonen og samtidig være miljøbevidst, tjekke din lokale planteskole for at se, om de tilbyder en "levende juletræ" program.

I mange samfund, dette er en populær grøn stue måde at have en ferie træ og bidrage til genplantning indsats. En levende juletræ program virker som regel ved at have et ungt træ leveret til dit hjem for feriesæsonen. Bagefter er det samlet op og omplantet i et område, der har behov for "re-grønnere". Dette afslutter den uøkonomiske praksis fælde træer for et par uger af nydelse, og med til at skabe vind husly områder, mindske erosion og forskønne hele området.

Grøn Holidays

Der er masser af måder at være grøn venlige og miljøbevidste i feriesæsonen - ALLE feriesæsonen!

For startere, skære ned på mængden af ​​plast, du køber, er et fremragende valg. Carving en reel græskar er meget bedre end plastik versioner, der sælges i butikkerne omkring Halloween, og genbrug dem skræmmende dekorationer du allerede ejer er også en mulighed.

Til fødselsdage, en gavepose er en mindre brug af papir end at købe en rulle gave-wrap, og langt nemmere at håndtere. For vinterferien, kan falske træer virke som et grønt alternativ til et rigtigt træ, men plastik træer betyder oliebaserede materialer. Til sidst, vil selv de falske ferie træer ender i et deponeringsanlæg eller andet sted. Det er bedre at udforske levende træ optioner eller endda overveje at gøre uden træet til fordel for en særlig plads i hjemmet, hvor gaver kan sættes på skærmen, før den store udpakning.

Når det kommer til udpakning, de fleste mennesker finder det upraktisk at forsøge at redde papiret, men nogen bånd bruges til at ombryde disse gaver kunne helt sikkert bruges igen. Når vi beskæftiger os med det kasserede indpakningspapir, er et alternativ til at smide det hele væk for at gemme det til en gør-det-selv papirfremstilling projekt, som kan være sjovt for både børn og voksne.

Oprettelse af et Recycling Co-Op

Forestil 64 ekstra tons affald i vores lossepladser hvert år. Dette tal er den mængde holdes ude af lossepladser, grøfter og vejrabat- takket være indsatsen fra folk interesseret i genbrug. Når folk læser statistik som dette, synes det lettere at tage den ekstra tid til at genbruge.

Mange store byer gør det ganske simpelt; områder som Chicago og Dallas har genbrugspladser på flere let tilgængelige steder. Mindre byer har ofte kun en eller to centre i langt væk steder. Hvis du bor i et område, hvor dette er sandt, overveje at bygge en uformel genbrug kooperativ gruppe til at maksimere din genanvendelse indsats og spare gas ved at lave en enkelt gruppe tur.

Hvis dit nabolag har tre eller fire mennesker, der er også interesseret i grøn levende og genbrug, kan du lave en plan for at dele ansvaret for at levere en ugentlig eller månedlig belastning til genbrugsplads af koncernens indsamlede genanvendeligt. Sørg for at adskille glas, plast og papir i deres egne individuelle beholdere. Nogle genbrugspladser tilbyder specielle beholdere eller poser til dette formål.

Hvis du holde styr på de beløb, du sender til centrum hver måned, vil du blive overrasket over, hvor meget du og din co-op partnere holder ud af lossepladser. Disse beløb virkelig tilføje op.

Eddike Rengøring-Hvad om duften?

De skifte til grønne levende livsstil er ivrige efter at spare penge på rengøringsmidler ved at skifte til eddike, men ofte klager over lugt. De fleste eddike lugt gå væk, når en overflade tørrer ud. I mellemtiden kan du brænde røgelse eller duftende stearinlys til at maskere duften. Du kan også lave en miljøvenlig løsning-en blanding af vand, citronsaft og bagepulver og gå over den rengjorte overflade en mere tid til at opdatere det. Det er også vigtigt at huske at korrekt fortyndet eddike for nogle overflader såsom fliser. Fortyndet eddike vil ikke spise dit køkken gulv, plus lugten er udvandet så godt. Den røgelse af duftende stearinlys vil være mere effektiv med fortyndet eddike rengøringsmidler.

Kom godt i gang på grønnere Living, del 1

Forbruger kultur endelig indhente os; skyrocketing gaspriser, højere regninger, og stigninger i prisen på dagligvarer. Mange mennesker finder en voksende ønske om at leve grønt, selv som de kæmper med virkeligheden i højere priser. Hvordan gør overgangen til grønnere - og sundere - at leve?

For mange mennesker, den købmand er en let sted at begynde. Færdigpakket mad er mindre sunde, mere ødsel med hensyn til overdreven emballage, og dyrere end friske fødevarer. En frisk magert kyllingebryst, en pose frisk romaine salat, nogle ris og en flok broccoli er ikke kun sundere, det går meget længere end at bruge den samme mængde penge på frosne fødevarer eller restaurant fødevarer.

Prøv denne grønne levende eksperiment i en uge og se, hvordan du klarer: Butik kun omkring periferien af ​​købmand, hvor de friske fødevarer er placeret. Må ikke købe nogen dåsemad, frosne fødevarer eller færdigpakkede måltid-in-a-box type middage. Hvis du er presset på for tiden, tilberede måltider før tid og opbevares i køleskab dem til næste dag. I slutningen af ​​ugen vurdere, hvordan du gjorde med dine indkøb og spisevaner.

Chancerne er du har oprettet mindre plast og pap affald, spiste sundere og gemt lidt penge i processen.

Green Living Options-stemme med dit Dollar

En af de bedste grønne levende værktøjer enhver forbrugeren er beføjelsen til at støtte grøn-venlige virksomheder og projekter selvom valg på markedet. Afstemningen med din dollar betyder, at et informeret køb - forske dine foretrukne fødevareproducenter at se hvor grønt venlige de måske eller måske ikke være. Bruge dine penge på virksomheder, der er aktivt involveret i grønne emner er en meget vigtig del for at påvirke markedet i retning af grønne forretningsmetoder.

Der er tidspunkter, hvor du og dit samfund vil finde et større problem, som skal løses ud over den enkeltes valg ved kassen, du kan beslutte at arrangere en boykot eller demonstration. Det kræver en smule organisation i dit nabolag eller samfund, men resultaterne er ofte værd. Hvis du har brug for at gå denne vej, er det meget vigtigt at komme i kontakt med din lokale retshåndhævende grupper til at lære, hvad du måske har brug for at holde sig på den rigtige side af loven med din boykot eller protest.

Mange lokalsamfund kræver tilladelser eller skriftlig tilladelse til at holde et offentligt demonstration, strejke eller protest. Ved at lære din lokale love, kan du ikke kun iscenesætte din virksomhed uden frygt for at blive arresteret, men du kan også modtage politibeskyttelse i nogle tilfælde, når du udøve dine forfatningsmæssige rettigheder.