Graviditet: Working Moms Tips

Graviditet og jobtilbud

Så du er gravid og interviewe. Spørgsmålet er, bør du fortælle din potentielle arbejdsgiver, at du forventer? Det er ulovligt for en arbejdsgiver at forskelsbehandle ansætte dig på grund af din graviditet, og det er bedst at forsinke enhver diskussion om graviditet, medmindre der er en reel jobtilbud på bordet. Men overveje dette: Når du bliver ansat, kan din arbejdsgiver være temmelig chokerede over at finde ud på et senere tidspunkt, som du forventer, og det kan skade din placering på din arbejdsplads. Et godt alternativ ville være at skabe en tidslinje og plan for hvornår du forventer at arbejde sig igennem, når du forventer at tage barselsorlov, og hvad dine børnepasning spørgsmål vil være. På den måde kan du nemt forklare dine potentielle arbejdsgivere, som du har mål på plads, at du er seriøs omkring dit job, og lindre deres tøven i at ansætte dig.

Fortælle din chef

Så du fandt ud af du er gravid, og du spekulerer, når du skal fortælle din chef. Der er ingen klare svar på dette. Når du beslutter at dele nyheden afhænger af dig, arten af ​​dit arbejde, og hvor længe du kan mageligt gøre dit job. Som hovedregel, behøver du ikke at dele nyheden indtil din graviditet fysisk vil påvirke din evne til at få det dit job gjort. Men husk på behovene i din arbejdsplads og give dem rigelig tid til at imødekomme din barselsorlov.

Familien og sygeorlov Act

Bekymret for din jobsikkerhed, når du forlader arbejdsstyrken for barselsorlov? Sørg for at tjekke Familie-og sygeorlov Act. Denne lov giver kvalificerede medarbejdere retten til 12 ugers orlov uden løn med jobbeskyttelse at passe fødslen af ​​et barn. Den bedste del, hvis du er berettiget, er, at du får til at holde dine sundhedsmæssige fordele bare den måde, de var, da du var på arbejde.

Fædreorlov

Gode ​​nyheder! Mænd skal ikke føler sig udenfor, når det kommer til at tage tid ud til fødslen af ​​et barn. Familien Medicinsk og Forlad Loven finder anvendelse på både mænd og kvinder. Denne lov kræver, at arbejdsgiverne tillader op til 12 ugers orlov uden løn for deres kvalificerede medarbejdere til at passe til fødslen af ​​et barn. Kvalificerede medarbejdere får til at holde deres sundhedsmæssige fordele i denne periode på samme måde som forud for deres orlov.

Betalt barselsorlov

Firma heder om en betalt orlov vil variere. Men spørg din arbejdsgiver. Mange arbejdspladser vil tilbyde en kortsigtet invalideforsikring. Dette dækker orloven hvis du nogensinde syg, handicappet eller fødslen. En politik kan betale for 50 procent til 100 procent af din løn for et bestemt antal uger. Visse regler kan omfatte så lidt som fire uger, og nogle kan dække op til 12 uger.

Graviditet Discrimination Act

Den Graviditet Discrimination Act er en lov for at beskytte gravide kvinder. Denne lov beskytter gravide kvinder mod at blive diskrimineret på grundlag af deres graviditet, fødsel, eller nogen medicinske spørgsmål i forbindelse med graviditet og fødsel.

Selv om der er en lov på plads, går diskrimination stadig ske. Husk på, at bevisbyrden stadig ligger hos den person, indgivelse af klage. Hvis du føler, du har været udsat for forskelsbehandling, skal du holde nøje optegnelser og dokumentation til at bevise det.

Finde Ressourcer Oplysninger

Learning alt, hvad du kan om graviditet arbejde spørgsmål og politikker er vigtig. Enhver kvinde bør vide, hvad hendes rettigheder og muligheder er. Der er mange ressourcer til rådighed. Start med din arbejdsgiver for at finde ud af, hvad deres politik er, og så kan du tjekke med følgende kilder:

• US Department of Labor

• National partnerskab for kvinder og familier

• Familier og Work Institute

• US Equal Opportunities Commission

Kend dine Interview Rettigheder

Visse spørgsmål er ulovligt for en arbejdsgiver at spørge under interviewet processen. Det hjælper at vide, hvad lovene er, så du kan aflede eventuelle spørgsmål, du ikke føler sig trygge telefonsvarer.

• Det er ulovligt for en arbejdsgiver at spørge, hvis du er gravid.
• Det er ulovligt for en arbejdsgiver at spørge om medicinske tilstande for at finde ud af, om du har et handicap.
• Det er ulovligt for en arbejdsgiver at spørge om dine fremtidige planer for graviditet under et interview eller efter beskæftigelse.

Arbejdsplads Diskrimination

Hvis du føler at du er blevet diskrimineret på grund af din graviditet, tage skridt til at blive vidende om dine rettigheder og være parat med dokumentation. Tag tid til at gennemgå din arbejdsgivers handicap og barselsorlov politikker. Gå over din MUS før og efter din graviditet at finde ud af, om der er uoverensstemmelser. Hold også omhyggelig dokumentation af tiden, og forekomster involveret, der kan være integreret til din sag. Du kan finde flere oplysninger om dine juridiske rettigheder i arbejdsstyrken, skal du kontakte den amerikanske Equal Opportunity Kommissionen.

Beslutter Hvor lang til at arbejde

Beslutter, hvor længe til at arbejde under din graviditet er en meget personlig beslutning. Din generelle sundhed, energi niveau, indkomst behov, og karrieremål vil alle komme i spil. Nogle kvinder kan arbejde for deres syvende eller ottende måned af graviditeten, mens andre kan arbejde op til den bitre ende. Generelt er det altid klogt at tjekke med din arbejdsgivers barselsorlov politikker for at få en idé om, hvad dine muligheder er. Plan for uforudsete begivenheder som en tidlig arbejdskraft og levering eller at blive sat på sengeleje.

Det er en god idé at konsultere din læge om din specifikke situation.