Graviditet Trusse til Back Support

Graviditet Trusse til Back Support
Rygsmerter er en fælles klage blandt gravide kvinder.

Tilbage ømhed er blot én af de til tider ubehagelige symptomer forbundet med graviditet, men en graviditet trusse til rygstøtte kan bidrage til at afhjælpe nogle af de ubehag.

Om graviditet rygsmerter

Rygsmerter under graviditet er næsten uundgåelig. Efterhånden som din baby og livmoder vokser, er der mere upfront at ryggen skal understøtte. Plus, de svækkede muskler forårsager tilbage stamme. Som et resultat, kan du opleve mere tilbage ubehag som din graviditet skrider frem. Mens få hvile og sætte fødderne op hjælper tage noget af presset fra din ryg, vil du ønsker en slags lettelse på arbejdet, kører ærinder, eller hvis du har at tage sig af andre børn.

Tilgængelig Tilbage Support

Barsel støtte bælter har hjulpet mange kvinder beskæftige sig med ubehag af ømhed og smerter. Typisk en bomuld beklædningsgenstand med en vis procent af polyester, lycra og elastisk, en graviditet trusse for rygstøtte indeholder en indbygget bælte, der går omkring din taljen, løfte den gravide mave til at give pusterum til din ryg muskler. Selv om denne type beklædningsgenstand har været nyttigt, det kan få varme eller kløende i de varmere måneder og er undertiden en ubehagelig ekstra beklædningsgenstand til at bære.

Graviditet Trusse til Back Support

Graviditet trusser har udviklet sig fra altomfattende til en række af mere attraktive stilarter, herunder stropper og dem, der sidder under maven. Med alle udviklingen graviditeten trusseindlæg, det var kun et spørgsmål om tid, før denne graviditet underkjole ville tilbyde rygstøtte, også.

Graviditeten trusse for rygstøtte er undertiden omtales som en barsel bælte, der giver komfort i en rygstøtte bælte indbygget i en komfortabel moderskab trusse. Indarbejdelsen af ​​en barsel support band sikrer, at ryggen er godt understøttet, uden at skulle bruge en separat bælte. Derudover strømlinede trusse giver usynlig støtte under dit tøj.

Desuden mødre forventer flere babyer vil sandsynligvis kigge efter enhver kilde til lindring, de kan finde. Der er en række af stilarter barsel hofteholdere, der tilbyder meget nødvendige støtte og komfort, i en række forskellige stilarter.

Køb Graviditet Trusser Online

Graviditet trusser til rygstøtte er moderskab must-have for kvinder, der ønsker at støtte deres ryg og mave fra trykket af en gravid mave. Her er blot et par muligheder:

  • Gabrialla Maternity Support Girdle - indbygget rygstøtte funktioner justerbar velcro rem til at udvide med din voksende mave, lavet af stretch satin, bomuld, og blonder. 50 $
  • Annette Maternity Panty - dette billige bomuld / lycra blanding undertøj giver et behageligt elastikbånd for rygstøtte, løfte maven for at give bedre rygstøtte. 24 $
  • Fancee Gratis Fancy ME® Lace-Front Maternity Girdle - konstrueret af blonder, microfiber og spandex, denne trusse omfatter indvendige bånd til støtte for ryg og mave. 17 $

Shopping for rygstøtte Trusser

Mens der er masser af valg online, kan du ønsker at se disse trusser på en nærliggende moderskab butik eller et stormagasin som JCPenney der bærer barsel tøj. Barsel back support trusser er helt almindelige i barsel butikker, der bærer lingeri og undertøj. Spørg en salgs associeret hvis du har brug for hjælp at finde den rigtige størrelse eller for bedre at forstå, hvordan støtteværker.

Shopping Tips

Hold følgende i tankerne, når at finde den rigtige undertøj til dig:

  • Forstå dimensionering oplysninger, fordi en dårlig montering underkjole højst sandsynligt ikke kan returneres på grund af hygiejniske problemer.
  • Bestem hvad stof tøjet er lavet af: Vil det stå op til gentagne vaske? Er det nødvendigt at hånd vaskes og linje tørret? Blonde trusser, for eksempel, bliver nødt til at have mere skånsom pleje end andre stoffer.
  • Nogle producenter anbefale at købe trusser én størrelse større end din pre-graviditet størrelse efter du nå den ottende måned.
  • Køber kun hofteholdere designet til gravide kvinder. Ikke-barsel hofteholdere kan være for stram og forårsage mere ubehag.