Graviditet Spells

Graviditet Spells
Kan en magi virkelig hjælpe dig med at få gravid?

Hvis du prøver at undfange et barn, kan du finde dig selv spekulerer på, om graviditet magi kan være nyttig. Mens magi naturligvis ikke kan træde i stedet for Clomid, IUI, og andre fertilitetsbehandlinger, er der ingen sandsynligvis skade i at prøve en.

Ressourcer til Fertilitet og graviditet Spells Online

Du kan finde Wiccan magi bøger i næsten enhver større bibliotek eller boghandel. Men der er også en række mennesker, der har besluttet at placere deres personlige magi online for at øge den generelle viden om Wiccan religion.

Nogle af de mange online ressourcer til fertilitet og graviditet magi inkluderer:

 • Alt under månen har flere eksempler på graviditet og fertilitet magi. Der er magi på at undfange en søn, magi til at undfange en datter, staver til en sund baby, og magi til at lindre smerten af ​​fødsel.
 • Flere Spells har flere fertilitet magi og ritualer, der kan være nyttige for dem, der håber på at blive gravid. Men det er en god idé at huske på, at urter, der anvendes i potions kan forårsage interaktioner med visse receptpligtig medicin eller komplicere kroniske sygdomme.
 • Nye spells beskriver et par enkle ritualer for dem, der forsøger at blive gravid.

Der er også en række steder på nettet, så du kan betale nogen til at kaste en magi for dig. Med priser fra $ 50 til $ 1.000 eller mere, men det er bedst at tænke to gange, før du prøver denne taktik. Du har ingen mulighed for virkelig at kende kvalifikationer spell caster eller hvad du vil modtage i bytte for dine penge. Lad ikke din intense ønske om et barn til cloud din dom!

Tips til bedre Spell Casting

Mens de fleste besværgelser er ret selvforklarende, kan det være nyttigt at huske følgende tips:

 • Spells for graviditet og frugtbarhed arbejde bedst, når du har en stabil, kærligt forhold.
 • En graviditet spell bør aldrig udføres uden din partners samtykke. Undfange et barn er en mirakuløs oplevelse, der kræver fuld velsignelse af begge parter.
 • Du bør aldrig bruge en graviditet spell til at forsøge at "forbandelse" en anden kvinde til at blive gravid mod sin vilje. Dette er imod enhver regel i Wiccan religion.
 • Hvis du har valgt en magi, der kræver materialer som stearinlys, skal du følge anvisningerne nøjagtigt. For eksempel er farver anvendes ofte som en symbolsk element i stave støbning. Ved hjælp af en rød lys, når en magi kræver en hvid lys kan ændre resultatet.
 • Vær tålmodig. Erfarne magikere ofte angive en magi kan tage mellem en dag og et år til at blive en succes. Du må ikke opgive håbet, hvis du undlader at se umiddelbare resultater!
 • Hav tro. For en trylleformular til at arbejde, skal du tror på kraften i din magi. Hvis du ikke er overbevist en trylleformular for at fremme frugtbarhed og graviditet vil være nyttigt, vil din holdning har en negativ indvirkning på processen.

Spells for at undgå graviditet

Mens der er en række frugtbarhed og graviditet magi, er der også folk, der søger for magi til at forhindre graviditet. Desværre kaster en trylleformular for at forhindre graviditet er aldrig en god idé. Hvis du ikke er klar til at opdrage et barn, p-piller eller en anden svangerskabsforebyggende metode er en nødvendighed. Derudover skal du huske på, at kondomer er den bedste måde at forebygge hiv og andre seksuelt overførte sygdomme.

Yderligere LoveToKnow Resources

Hvis du er interesseret i støbning magi, der omfatter stearinlys magi, så tjek disse nyttige artikler fra LoveToKnow Candles:

 • Candle Healing Spells
 • Brændende lys Spells for Good Luck
 • Hvid Candle Kærlighed Spells
 • Candle Spell at bringe tilbage tabt kærlighed